24 / 04 / 2024

çeyrek altın ne kadar 2021

çeyrek altın ne kadar 2021

Altının gram fiyatı, güne düşüşle başlamasının ardından 436,5 liradan işlem görüyor. Çeyrek altın 714 lira, Cumhuriyet altını ise 2.920 liradan satılıyor.

Merkez Bankası faiz kararı öncesi altın fiyatları yükselişte! Gram altın, çeyrek altın bugün ne kadar oldu? 

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası (TCMB) faiz kararı öncesi altın fiyatları güne yükselişle başladı. Bugün gram altın, çeyrek altın ne kadar oldu? 21 Aralık Perşembe altın fiyatları.

Altında dalgalı seyir devam ediyor! Çeyrek altın ne kadar oldu? 19 Aralık 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları dün güne yükselişle başlarken, bugün düşüşe geçti. Altında dalgalı seyir devam ederken yatırımcılar güncel altın fiyatlarını araştırıyor. Peki gram altın, çeyrek altın ne kadar? 19 Aralık 2023 canlı altın fiyatları.

Altın çakıldı! Çeyrek altın ne kadar oldu? Bugün altın fiyatları kaç lira? 12 Aralık Salı altın fiyatları

Geçen hafta rekor kıran altın fiyatları bu resmen çakıldı. Peki altın fiyatları bugün ne kadar? Gram altın kaç lira? Çeyrek, yarım ve tam altın ne kadar? 12 Arak 2023 altın fiyatları.

Altın fiyatları yükselişte! Gram, çeyrek altın ne kadar? 20 Kasım 2023 Pazartesi canlı altın fiyatları

Altın fiyatları, haftanın ilk işlem gününde yükselmeye devam ediyor. Ons altın bugün 1981 dolardan işlem gördü. Peki gram altın, çeyrek altın ne kadar? 20 Kasım Pazartesi altın fiyatları.

Altın çakıldı! Altını olanlar dikkat! 1 çeyrek altın bugün ne kadar? 11 Kasım 2023 Cumartesi altın fiyatları

Altın fiyatları adeta çakıldı. Geçtiğimiz haftalarda rekor yükselişe imza atan altın fiyatlarında düşüş bugün de devam ediyor. Vatandaşlar altın fiyatlarını araştyırıyor. Peki 1 çeyrek altın ne kadar oldu? 11 Kasım 2023 canlı altın fiyatları.

Altın fiyatlarında rüzgar tersine döndü! 1 çeyrek altın ne kadar oldu? 22 Eylül 2023 Cuma altın fiyatları

Altın fiyatları Merkez Bankası faiz kararı sonrası yükselişe geçti. Banka, faizleri beklentiler doğrultuusnda yükseltti.  politika faizi olan bir hafta vadeli repo ihale faiz oranını yüzde 30 seviyesine yükseltti. Peki bugün 1 çeyrek altın ne kadar oldu? 22 Eylül 2023 Cuma altın fiyatları.

Merkez Bankası faiz kararı öncesi altın kan kaybediyor! Gram altın, çeyrek altın ne kadar? 20 Eylül 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Merkez Bankası faiz kararı öncesi altın kan kaybediyor. Peki bugün gram altın, çeyrek altın ne kadar oldu? 20 Eylül Çarşamba altın fiyatları.

Altın alacaklar dikkat! 7 Eylül Perşembe altın fiyatları ne kadar? Çeyrek altın, gram altın, Cumhuriyet altını kaç lira?

Altın alıp satmak isteyenler güncek altın fiyatlarını araştırıyor. Altın fiyatları bu hafta sakin seyrederken yatırımcılar altın fiyatlarının bugün ne kadar olduğunu araştırıyor. Peki 7 Eylül Perşembe altın fiyatları ne kadar? Çeyrek altın, gram altın, Cumhuriyet altını kaç lira?

Yatırımcıların gözü Kapalıçarşı altın fiyatlarında! Bugün çeyrek altın ne kadar? 6 Eylül Çarşamba altın fiyatları

Milyonlarca yatırımcı Kapalıçarşı altın fiyatlarını merak ediyor. Altın almak ve satmak isteyenler ''Bugün gram altın ne kadar? Çeyrek altın kaç lira?'' sorularını araştırıyor. İşte 6 Eylül 2023 Çarşamba Kapalıçarşı altın fiyatları.

Altın fiyatları yatay seyrediyor! Çeyrek altın bugün ne kadar? Cumhuriyet altını kaç lira? 5 Eylül Salı altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın ikinci işlem gününde yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın alıp satmak isteyenler ve yatırımcılar çeyrek altın ve cumyhuriyet altını fiyatlarını araştırıyor. Peki bugün altın fiyatları ne kadar? 5 Eylül 2023 canlı altın fiyatları.

Canlı altın fiyatları: Gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını ne kadar? 29 Ağustos 2023 altın fiyatları

Altın fiyatları haftanın üçncü işlem gününde de yatırımcıların odağında olmaya devam ediyor. Her geçen gün değer kaybeden altının onsu bugün 1925 dolardan işlem görüyor. Gram altın, çeyrek altın, Cumhuriyet altını ne kadar? 29 Ağustos 2023 altın fiyatları.

Altında pazartesi sürprizi! Kapalıçarşı'da 1 çeyrek altın ne kadar oldu? 28 Ağustos 2023 canlı altın fiyatları

Altın fiyatları, haftanın ilk işlem gününde d yatırımcıların odağında. Son günlerde düşüşe geçen altında pazartesi sürprizi. Yatırımcılar altın fiyatlarını merak ediyor. Peki  Kapalıçarşı'da 1 çeyrek altın ne kadar oldu? 28 Ağustos 2023 canlı altın fiyatları.

Altın güç topluyor! Yatırımcılar heyecanla bekliyor! 26 Ağustos Cumartesi gram, çeyrek ve tam altın ne kadar?

Merkez Bankası faiz kararı sonrası sert düşüş yaşayan altın bugün güç topluyor. Altın fiyatları bugün yukarı yönlü hareket ederek kayıplarını gidermeye çalışıyor. Yatırımcılar ise heyecanla altın fiyatlarını takip ediyor. Peki  26 Ağustos Cumartesi gram, çeyrek ve tam altın ne kadar?

çeyrek altın ne kadar 2021 Haberi

çeyrek altın ne kadar 2021

Gram altın, dün yüzde 0,4 artışla 438,8 liradan günü tamamlarken bugün düşüş eğiliminde hareket ediyor.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; gram altın, saat 11.45 itibarıyla önceki kapanışın yüzde 0,5 altında 436,5 liradan işlem görüyor. Aynı dakikalarda çeyrek altın 714 lira, Cumhuriyet altını da 2.920 liradan satılıyor.

Altının ons fiyatı, şu dakikalarda önceki kapanışa kıyasla yüzde 0,2 değer kaybederek 1.838 dolar seviyesinden alıcı buluyor.

Analistler, ABD'deki teşvik paketine ilişkin belirsizlikler ve yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınında artan vakalar nedeniyle altının ons fiyatının yön arayışında olduğunu söyledi. 

Yurt içinde, bugün altın fiyatlarının, gerileyen dolar kuruna paralel düşüş kaydettiğini ifade eden analistler, öğleden sonra ABD'de büyüme verisinin takip edileceğini ifade etti.

Analistler, teknik açıdan altının ons fiyatında 1.820 doların destek, 1.870 doların direnç konumunda olduğunu dile...