19 / 04 / 2024

Ch Yağmur Yapı Dekorasyon İnşaat adres 

Ch Yağmur Yapı Dekorasyon İnşaat adres 

Ch Yağmur Yapı Dekorasyon İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hiyasettin Yağmur tarafından kuruldu.

AFAD uyardı! Marmara Bölgesi için kuvvetli yağmur ve kar yağışı geliyor...

Marmara Bölgesi'ndeki bazı şehirlerde bu gece saatlerinden itibaren sağanak yağış ve kar yağışı beklendiği açıklandı. Bu kapsamda, Afet ve Acil Durum İl Müdürlüğü (AFAD) sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda İstanbul için uyarı yapıldı. İşte haberin ayrıntıları...

Meteoroloji çok sayıda il için kuvvetli kar yağışı uyarısı yaptı...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan hava durumu raporuna göre, 3 il için sarı kodlu uyarı yapılırken Batı Akdeniz'in Toroslar mevkiinde ve Doğu Anadolu'nun kuzeyinde karla karışık yağmur ve kuvvetli kar yağışı beklendiği açıklandı. İşte illere göre hava durumu ve ayrıntılar...

Bu da oldu; Taylor Swift konserinde yağan yağmur satışa çıkarıldı! Fiyatını duyunca daha çok şaşıracaksınız

Gün geçmiyor ki dünyadaki satış çılgınlığı farklı bir boyuta ulaşmasın. Bu kez Taylor Swift konserinde yağan yağmur olduğu iddiasıyla bir kavanoz su satışa çıkarıldı. Fiyatını duyunca daha çok şaşıracaksınız. İşte detaylar.

Yağmur Alacak Yönetimi Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yağmur Alacak Yönetimi Gayrimenkul Yatırım Ve Danışmanlık Hizmetleri Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Nilay Kara ve Serkan Yağmur ortaklığında kuruldu. 

Yuki elektrikli Greta Mini fiyatları bu ay ne kadar? Yuki Greta'ya zam yapıldı mı? 13 Nisan 2023 fiyat listesi...

Yuki Greta Mini'nin Nisan 2023 fiyatları peş peşe açıklandı. Yuki Greta Mini özellikleri neler, 2023 Nisan ayı fiyatı kaç lira oldu? Yuki Greta'ya zam yapıldı mı? İşte 13 Nisan 2023 fiyat listesi...

Birevim'den kentsel dönüşüm çağrısı! Yorgun ve yaşlı yapılar için sorumluluk almaya hazırız!

Birevim Genel Müdürü Mahir Orak, yaşanan depremlerin Türkiye’deki yapı stoku sorununu gündeme getirdiğini belirterek özellikle İstanbul’da yaşlı ve yorgun yapıların yenilenmesi gerektiğini söyledi.

Destekler yağmur gibi yağıyor! Aylığınıza yüzde 20 artış olabilir

Bu aralar emekli, işsiz, anne ve öğrenci her kesime destekler yağmur gibi yağarken, bir müjde de 2000 öncesi Bağ-Kur'lu vatandaşlara geldi. SGK'ya geçmesi durumunda emekli aylıklarına yüzde 15 ile yüzde 20 arasında bir artış meydana gelecek.

Vatandaşa para yağacak! En az emekli maaşı 7 bin 500 TL! Memura yüzde 15, asgari ücrete ise yüzde 10 ek zam yapılacak!

Seçimler öncesi emekli, memur ve asgari ücretliye adeta gökten para yağacak. Yapılacak ek zamla, en düşük emekli maaşı 7 bin 500 TL olurken bayram ikramiyeleri ise 3 bin TL’ye kadar yükseltilecek, asgari ücrete yüzde 10, memur maaşlarına yüzde 15 ek zam yapılacak! İşte detaylar…

Dolar 25 gün sonra resmen yağmur gibi yağacak! Ekonomist Necmettin Batırel açıkladı! Doları olanlar koşun bakın!

Ekonomist Necmettin Batırel'den dolar ile ilgili farklı bir yorum geldi. 25 gün sonra piyasalara yağmur gibi dolar yağacağını söyleyen Batırel dikkatleri üzerine çekti. Doları olanlar koşun bakın!

Mutlu Yaşam Yapı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mutlu Yaşam Yapı Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Bilal Çetin ve Sevdin Aytekin ortaklığında kuruldu.

Tarla başında endişeli bekleyiş! Sıvı yağı da yapılıyor, hasat aksadı fiyatı zirve yapabilir

Dünya genelinde Mısır ekimiyle ilgili endişeli bekleyiş başladı. Hem hasadının aksaması hem de ekim sürecinin yavaşlaması nedeniyle mısır fiyatları kritik eşiğe geldi. Sıvı yağı da yapılan ürünün tüketiciye zamlı yansıması an meselesi.

Yağmur Yatçılık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yağmur Yatçılık Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Haluk Türkeri ve Sıddık Bağatur ortaklığında kuruldu.

Çatıya teras yapılır mı?

Takvim gazetesi yazarı Feride Hilal İmal bugünkü yazısında çatıya teras yapılıp yapılamayacağını kaleme aldı. Peki çatıya teras yapılabilir mi?

Ch Yağmur Yapı Dekorasyon İnşaat adres  Haberi

Ch Yağmur Yapı Dekorasyon İnşaat adres 

Ch Yağmur Yapı Dekorasyon İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kağıthane'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Hiyasettin Yağmur tarafından kuruldu.

Ch Yağmur Yapı Dekorasyon İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel...