19 / 04 / 2024

Cherie Blair toplam ev sayısı

Cherie Blair toplam ev sayısı

İngiltere eski Başbakanı Tony Blair'in eşi Cherie Blair, emlak koleksiyonuna yeni parçalar ekledi. Avukatlık yapan Cherie Blair, konut fiyatlarının hızla arttığı Manchester şehrinin Stockport bölgesinde 14 daire satın aldı.

Toplam AVM arzı 12,91 milyon metrekareye çıktı!

Cushman & Wakefield 2019 1.Çeyrek Gayrimenkul Pazar Analizleri Raporu'na göre, birinci çeyrekte pazara 25 bin metrekare yeni arz giriş yaparak toplam AVM arzı 12,91 milyon metrekareye çıktı...

AVM arzı 2020 sonunda toplam 14 milyon metrekare olacak!

Pamir&Soyuer Gayrimenkul Haberleri 2018 4. Çeyrek Raporu'na göre; 2020 sonunda toplam AVM arzının 14 milyon metrekare olması bekleniyor. Gelecek arzın yüzde 80’ini İstanbul, Ankara ve Bursa’daki AVM projeleri oluşturacak.

2018 yılında yanan toplam mülk sayısı meclis gündeminde!

2018 yılında yanan toplam mülk sayısı TBMM gündemine taşındı. CHP'li Gürer, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Tüketilen toplam enerjinin yüzde 40'a yakını binalarda kullanılıyor!

İZODER Başkanı Pelesen, "Binalarda tüketilen enerji Türkiye ekonomisi için de çok önemli çünkü toplam enerji tüketiminin yüzde 40’a yakını binalarda harcanıyor" dedi...

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün TFRS bilançosu varlık toplamı!

GSD Denizcilik Gayrimenkul'ün kamuya son açıklanan konsolide TFRS bilançosu varlık toplamına oranı, 23 Aralık 2016 tarihi itibarıyla yüzde 52,40 iken 4 Ocak 2019 tarihi itibarıyla yüzde 32,78 olarak gerçekleşti...

Toplam konut alanı nedir?

Vatandaşların en çok merak ettiği soru haline gelen ''toplam konut alanı ne demek'' sizler için araştırıldı. Konu ile ilgili olarak Planlı Alanlar Tip İmar Yönetmeliği’nde yayınlanan açıklamalar şu şekilde....

İmar barışında toplam yapı alanı nedir?

İmar barışı başvurularında istenen bilgiler arasında bulunan toplam yapı alanı kısmı başvuruda bulunan kimseler arasında belirsizliğe neden olabiliyor. Peki, imar barışında toplam yapı alanı nedir? Nasıl hesaplanır?

TOKİ Bursa'da toplam 20 bin 871 konut yaptı!

Bursa Atatürk Stadyumu'nda düzenlenen mitingde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, TOKİ aracılığıyla Bursa'da toplam 20 bin 871 konut projesini hayata geçirdiklerini belirtti..

2020 sonunda toplam AVM arzı 14 milyon metrekare olacak!

2017 yılı 4. çeyrek Gayrimenkul Haberleri Türkiye Gayrimenkul Sektörü Raporu'na göre 2020 sonunda toplam AVM arzının 14 milyon metrekare olması bekleniyor.

Türklerin toplam serveti 72,4 milyar dolara çıktı!

FORBES'un 31’inci defa yayımladığı “Dünya Milyarderleri” listesini açıkladı. 40 Türk’ün yer aldığı listede Türklerin toplam serveti 72,4 milyar dolara yükseldi.

Tapu.com'daki portföy toplamı 135 milyon TL'ye ulaştı!

Türkiye’nin ilk ve tek online gayrimenkul açık artırma platformu Tapu.com, büyümeye devam ediyor. Tapu.com, yenilikçi iş modeliyle tek satış yetkilisi olduğu portföy toplamını 135 milyon TL’ye taşıdı.

Mark Antalya AVM’deki restoranlar toplam 20 milyon liraya satışta!

Antalya’nın en büyük alışveriş merkezi MarkAntalya AVM’deki mekanlar TMSF tarafından satılıyor. Mekanların toplam satış bedeli 20 milyon lira.

Evora Denizli'de toplam bağımsız bölüm sayısı 1579 oldu!

Teknik Yapı'nın Denizli Merkezefendi'de inşa ettiği Evora Denizli projesinde toplam bağımsız bölüm sayısı 1579 oldu.

Cherie Blair toplam ev sayısı Haberi

Cherie Blair toplam ev sayısı

Türk asıllı gelini Suzanne Ashman ile evli olan oğlu Euan ile beraber 1,6 milyon dolara aldığı son dairelerle birlikte Cherie Blair'in sahip olduğu daire sayısı 31'e çıktı. 


YATIRIMA DOYMUYOR 

Son dönemde emlak yatırımlarıyla dikkat çeken 60 yaşındaki Cherie Blair, geçen ay yine Manchester'da 10 daireli bir apartman daha almıştı. Blair'in o apartman için de 1 milyon dolar ödemişti. Blair çiftinin gelirleri bunlarla da sınırlı değil. Uluslararası şirketlere danışmanlık yapan İngiltere eski Başbakanı Tony Blair de her yıl milyonlarca dolar kazanıyor. Blair çifti geçen yıl Türk asıllı gelinle evlenen oğullan Euan için de 5,8 milyon dolarlık bir ev almıştı. 


Bugün...