24 / 04 / 2024

Chicagoda müze yapılacak

Chicagoda müze yapılacak

Yıldız Savaşları film serisinin yaratıcısı ve yapımcısı olan ABD'li yapımcı ve yönetmen George Lucas, ABD'nin Chicago kentindeki Michigan Gölü kıyısında müze açmayı planlıyor.

Nevşehir Belediyesi'nden yeni konut hamlesi! Kat karşılığı bina yapım ihalesi yapılacak!

Nevşehir Belediyesi, kat karşılığı bina yapım ihalesi yapılacağını duyurdu. İşte ihaleye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Bu ildeki müze otel kiraya verilecek! İhalesi 1 Kasım'da!

Karatay Belediye Başkanlığı, Karatay'daki müze oteli kiraya verecek. Kiralama ihalesi 1 Kasım tarihinde yapılacak.

İstanbul'da selden etkilenen ailelere 15 bin TL yardım ödemesi yapılacak! Bakan resmen açıkladı! Son dakika! 

Dün gece yaşanan yoğun yağışın ardından İstanbul'un bazı ilçelerinde sel felaketi yaşandı. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, İstanbul'da selden etkilenen ailelere 15 bin TL yardım ödemesi yapılacağını duyurdu. İşte ayrıntılar...

Aile Bakanlığı'ndan flaş destek! Bu kişilere 2 bin TL yardım yapılacak!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, kadınların maddi sıkıntılarına destek olmak amacıyla yeni bir program başlatıyor. Bu program kapsamında, eşini kaybetmiş olan kadınlar için iki ayda bir 2 bin TL'lik yardım ödemesi yapılacak. Başvuru yapacak kadınlar için detaylar da bakanlık tarafından duyuruldu.

Bakanlıktan duyuru geldi! Kadınlara tam 2 bin TL ödeme yapılacak!

Kadınlara 2 bin TL ödeme haberi bakanlık tarafından duyuruldu! Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, eşlerini kaybetmiş kadınlar için yardım programı başlattı. Bu program kapsamında, hak sahibi kadınlar için her ay düzenli olarak hesaplanan bir yardım ödemesi yapılacak.

10 bin TL kış yardımı yapılacak! Başvurun, desteği hemen alın!

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) tarafından 10 bin TL kış yardımı ödemesi yapılacak. Çalışan ve emekliler dışında, dul ve yetim maaşı almayı hak eden kişiler de bu yardımdan faydalanabilecek.

PTT 55 bin personel alımı 2022 yapılacak mı? PTT işçi alımı şartları nedir?

Posta ve Telgraf Teşkilatı (PTT) bünyesinde istihdam edilmek üzere 55 bin personel alımı yapılacak. PTT 55 bin personel alımı 2022 yapılacak mı? PTT işçi alımı şartları nedir? gibi soruların yanıtları ise tüm başvuru yapacak olanlar tarafından araştırılıyor. İşte tüm detaylar..

2021 esnaf kira yardımı nereden yapılacak?

Esnafa kira yardımı için açıklama yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, büyükşehirlerdeki iş yerlerine 750, diğer illerdekilere ise aylık 500 TL kira yardımı yapılacağını açıkladı. Peki 2021 esnaf kira yardımı nereden yapılacak? İşte tüm merak edilenler...

Kira yardımı kimlere yapılacak?

Kabine toplantısı sonrası milyonlarca iş yeri sahibinin merak ettiği 'kira yardımı'nın detayları belli olmaya başladı. Peki kira yardımı kimlere yapılacak? İşte tüm merak edilenler...

Nazım Hikmet’in Bolu'da kaldığı han yıkılmaktan kurtuldu! Restore ediliyor!

Ünlü şair Nazım Hikmet’in, Bolu’da öğretmenlik yaparken kaldığı han yargı kararıyla yıkılmaktan kurtuldu. Şimdi otel ve müze yapılacak.

Nakdi Ücret Desteği ödemeleri 9-10 Kasım’da yapılacak!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, ekim ayına ilişkin Nakdi Ücret Desteği ödemelerinin 9-10 Kasım’da yapılacağını bildirdi.

Hünkar Çayırı'na panoramik müze yapılıyor!

Gebze Belediyesi'nce bölgenin tarihi dokusuna uygun olarak hazırlanan projede Fatih Sultan Mehmet'in otağını kurduğu alana panoramik müze kurulacak.

Kars’ın koruma amaçlı imar planı ve kentsel tasarım projesi yapılacak!

Kars Özel İdaresi Genel Sekreterliği tarafından Kars merkezde koruma amaçlı imar planı ve kentsel tasarım projesi yapım işi için danışmanlık hizmeti alınacak.

Chicagoda müze yapılacak Haberi

Chicagoda müze yapılacak

Yıldız Savaşları film serisinin yaratıcısı ve yapımcısı olan ABD'li  yapımcı ve yönetmen George Lucas, ABD'nin Chicago kentindeki Michigan Gölü kıyısında müze açmayı planlıyor. George Lucas'ın 28 bin metrekarelik bir alan üzerinde kurmak istediği Öyküleyici Sanat Müzesi, dün bütçe görüşmelerini yapan Chicago Belediyesi'nin onayına sunuldu. Projenin onayı alınır alınmaz 2019'da açılması planlanan müzenin inşaatına başlanacak. Lucas ayrıca 1966'da mezun olduğu USC Sinema Sanatları Okulu'na 2006'da yaptığı 175 milyon dolarlık bağışın 10 milyon dolarının Hispanik ve siyahi öğrencilere mali destek vermek amacıyla kullanılacağını...