28 / 03 / 2024

China Homelife Turkey ne zaman açılacak

China Homelife Turkey ne zaman açılacak

Çin ürünlerinin kalitesizliğinden ve sağlıksız olmasından yakınanları yakından ilgilendirecek China Homelife Turkey, 5 - 8 Haziran 2014 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi Büyükçekmece'de gerçekleştirilecek.

China Homelife Turkey Fuarı açıldı!

China Homelife Turkey Fuarı, İstanbul Fuar Merkezi’nde 3. kez kapılarını açtı. Fuar 800'den fazla Çinli firmaya ev sahipliği yapıyor.

China Homelife yarın açılıyor!

Türkiye’nin en kapsamlı Çin ürünleri fuarından biri olan China Homelife, yarın açılıyor. Fuar, 3 Haziran'a kadar devam edecek.

China Homelife Turkey'de 5 bin dolara ahşap ev!

China Homelife Turkey fuarında en büyük ilgiyi ahşap ev gördü. Kendi evini yapmak isteyenlere hitap eden çam ev 2 saatte kurulabiliyor ve 5 bin dolardan başlayan fiyatıyla cep yakmıyor.

China Homelife Fuarı İpek Yolu'nu yeniden canlandıracak!

China Homelife Turkey Fuarı, 2-4 Haziran'da İstanbul Fuar Merkezi'nde düzenlenecek. Hedef, Çin ve Türkiye arasındaki dostluğun tanığı olan tarihi İpek Yolu'nu yeniden canlandırmak.

Bank of China İstanbul'a geliyor!

Ekonomiden sorumlu Başbakan Yardımcısı Mehmet Şimşek, BDDK tarafından dünyanın en büyük bankalarından Bank of China'ya (BOC) Türkiye'de kuruluş izni verildiğini bildirdi.

China Homelife 2016 Fuarı Antalya'da!

Bu yıl 3. kez kapılarını açacak olan China Homelife Turkey Fuarı, Sinerji Uluslararası Fuarcılık ve Meorient Uluslararası Fuarcılık tarafından 2-4 Haziran tarihlerinde İstanbul Fuar Merkezi’nde düzenlenecek.

Domotex Turkey Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı 25-28 Mayıs'ta!

GTO Başkanı Eyüp Bartık, 25-28 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek "Domotex Turkey Halı ve Zemin Kaplamaları Fuarı"na katılacaklar için THY tarafından yüzde 20'ye varan indirim uygulanacağını bildirdi.

China Homelife 2016 Fuarı 2 Haziran'da açılıyor!

İstanbul'da yapılıcak China Homelife Fuarı'nda, tekstilden gıdaya, elektrikli ev aletlerinden inşaat malzemelerine 50 binin üzerinde ürün tüketici ile buluşacak.

Hashim Group lüks gayrimenkul ürünlerini Cityscape Turkey'de sergiledi!

HASHİM Group Yönetim Kurulu Başkanı Haşim Süngü, 3 günlük Cityscape Turkey fuarının çok yararlı olduğunu belirterek, "Organizasyon esnasında 100'ün üzerinde yabancı yatırımcı ile birebir temas ettik ve sıcak satışlar gerçekleştirdik'' dedi.

Cityscape Turkey 2016'yı 7 bin 612 kişi ziyaret etti!

Türkiye'de ilk kez gerçekleştirilen Cityscape Turkey 2016 Fuarı ziyaretçi akınına uğradı. 7 bin 612 kişini ziyaret ettiği fuarın ikincisi 2017 yılında gerçekleştirilecek. 54 ülkeden katılımcının katıldığı fuara Körfez yatırımcısı yoğun ilgi gösterdi.

Cityscape Turkey'de 1 milyarlık satış yapıldı!

Cityscape Turkey’e Türk inşaat firmaları yaptıkları sıcak satışla damgasını vurdu. 3 günde 1 milyarlık satış yapan sektör temsilcileri, “Yapılan satışlar yabancıların ülkemize olan güveninin en büyük göstergesi” dedi.

Kıbrıs emlak dünyası Cityscape Turkey’den geçer not aldı mı?

Cityscape Turkey, uluslararası emlak markalarını ve yatırımcıları bir araya getirdi. KKTC emlakları da oradaydı. Peki olması gerektiği gibi temsil edildi mi? Kıbrıs Emlak Merkezi Genel Yayın Yönetmeni Atıl Ayaz izlenimlerini paylaştı..

İMSİAD, Cityscape Turkey'de incelemelerde bulundu!

İnşaat Müteahhitleri, Sanayicileri ve İş Adamları Derneği (İMSİAD), Türkiye'de ilk kez İstanbul'da düzenlenen ve gayrimenkul yatırımın buluşma noktası olarak gösterilen CITYSCAPE TURKEY'de incelemelerde bulundu.

China Homelife Turkey ne zaman açılacak Haberi

China Homelife Turkey ne zaman açılacak

Çin ürünlerinin kalitesizliğinden ve sağlıksız olmasından yakınanları yakından ilgilendirecek China Homelife Turkey, 5-8 Haziran 2014 tarihleri arasında Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi Büyükçekmece'de gerçekleştirilecek. Ev tekstilinden, mobilyaya, inşaat malzemelerinden hediyelik eşyaya kadar birçok ürünün yer alacağı fuar, Brezilya, Dubai, Hindistan, Mısır, Polonya ve Ürdün'den sonra Türkiye'de ilk kez düzenleniyor. Günümüzde Çin, başka hiçbir ülkenin sunamadığını sunuyor ve alıcıların olanaklarına ve ihtiyaçlanna göre ihracat yapıyor. Ev sektöründe geniş bir yatırıma sahip olan ülke, Çin mallarına karşı olan olumsuz algıyı değiştirecek. Türkiye ve tüm Avrasya'dan 10 binin üzerinde profesyonel ziyaretçinin 500'ü aşkın firma ile aynı platformda buluşacağı China Homelife fuarında; kontrolden geçirilmiş, yüksek kaliteli 25 bini aşkın seçkin marka sergilenecek. China Homelife fuarı uzakdoğu potansiyelinden faydalanmak isteyen girişimciler için önemli bir...