18 / 04 / 2024

Chubb European Group

Chubb European Group

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 8 Mayıs 2019 - 8 Mayıs 2020 tarihlerini kapsayan dönem için toplam 30 milyon TL teminat tutarlı Yönetici Sorumluluk Sigortası, Chubb European Group Limited Şirketin'den temin etti...

European Apartments Group Gayrimenkul Emlak Alım Satım Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

European Apartments Group Gayrimenkul Emlak Alım Satım Danışmanlık Anonim Şirketi Beylikdüzü'nde 50 bin TL sermaye bedeli ile Anton Pankın tarafından kuruldu.

Panora GYO 22 milyon TL'lik yönetici sorumluluk sigortası temin etti!

Panora GYO tarafından 8 Mayıs 2021 ve 8 Mayıs 2022 tarihlerini kapsayan dönem için toplam 22 milyon TL teminat tutarlı yönetici sorumluluk sigortası Chubb European Group Limited Şirketin'den temin edildi. 

Panora GYO 25 milyon TL sigorta temin etti!

Panora GYO'nun, 08/05/2020 - 08/05/2021 tarihlerini kapsayan dönem için toplam  25.000.000 TL teminat tutarlı  Yönetici Sorumluluk Sigortası, Chubb European Group Limited Şirketin'den temin edildi.

Panora GYO 30 milyon TL sigorta temin etti!

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, 8 Mayıs 2019 - 8 Mayıs 2020 tarihlerini kapsayan dönem için toplam 30 milyon TL teminat tutarlı Yönetici Sorumluluk Sigortası, Chubb European Group Limited Şirketin'den temin etti...

iki design group’a International Property Awards’tan ödül!

Çok ödüllü mimarlık şirketi iki design group, Ekim ayında sonuçları açıklanan European Property Awards’tan dokuz ödülle dönmüştü.

Fortis Sinanlı Kadıköy'e European Property Awards'tan ödül!

Sinanlı Yapı ve Yiğit İDK Group’un Kadıköy’de hayata geçireceği Fortis Sinanlı Kadıköy, Avrupa’nın en önemli gayrimenkul ödüllerinden ‘European Property Awards 2016-2017’de karma kullanım projesi geliştirme kategorisinin kazananı oldu.

İki Design Group’a Avrupa’dan dokuz ödül daha!

Şimdiye kadar aldığı ödüller ve uluslararası arenadaki başarılı projeleri ile Avrupa’nın tanınmış mimarlık şirketleri arasına giren iki design group, European Property Awards’tan büyük başarıyla döndü.

İki Design Group, European Property Awards'tan ödülle döndü!

Şimdiye kadar birçok başarılı projeye imza atan 'iki design group', European Property Awards'tan yine ödülle döndü. Bu kez dokuz ödül birden alarak rekor kıran 'iki design group'un projeleri büyük ilgi gördü.

İki Design Group, Avrupa'dan 9 ödülle döndü!

Şimdiye kadar aldığı ödüllerle gerek Türkiye, gerek Avrupa’da tanınmış mimarlık şirketleri arasına giren iki design group, European Property Awards’tan 9 ödülle döndü.

İki Design Group'a International Property Awards'tan dokuz ödül!

Şimdiye kadar aldığı ödüllerle gerek Türkiye, gerek Avrupa’da tanınmış mimarlık şirketleri arasına giren iki design group, European Property Awards’tan yine ödülle döndü. Murat Kader ve ekibi aldıkları dokuz ödülle geceye damgasını vurdu.

Panora GYO'nun yönetici sorumluluk sigortası temin edildi!

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın 8 Mayıs 2015 ile 8 Mayıs 2016 dönemini kapsayan toplam 22 milyon 500 bin TL tutarında bir Yönetici Sorumluluk Sigortası ACE European Group Ltd.'den temin edildi.

Yeni Doğuş Group inşaat mühendisi ve mimar arıyor!

Yeni Doğuş Group Avrupa yakasındaki projelerinde görevlendirmek üzere şantije şefliği yapacak tecrübeli inşaat mühendisleri ile mimari projlerde deneyimli, büroda çalışacak mimarlar aradığını duyurdu  

Tebernüş Kireçci'nin Emlak Kulisi'nde konuğu: Bayraktar Group Yönetim Kurulu Üyesi Coşkun Bayraktar!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak-konut sitesi www.emlakkulisi.com'un kurucusu Tebernüş Kireçci, Skyturk'teki programı Emlak Kulisi'nde Bayraktar Group Yönetim Kurulu Üyesi Coşkun Bayraktar'ı ağırlıyor

Chubb European Group Haberi

Chubb European Group

Panora Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) yönetici sorumluluk sigortası hakkında açıklama yaptı.

Panora GYO'nun 8 Mayıs 2019 - 8 Mayıs 2020 tarihlerini kapsayan dönem için toplam 30 milyon TL teminat tutarlı  Yönetici Sorumluluk Sigortası, Chubb European Group Limited Şirketin'den temin edildi.

Panora GYO'nun KAP açıklaması: 
Şirketimizin  08/05/2019 - 08/05/2020 tarihlerini kapsayan dönem için toplam  30.000.000 TL teminat tutarlı  Yönetici Sorumluluk Sigortası, Chubb European Group Limited Şirketin'den temin edilmiştir.

İş bu açıklama  13/01/2011 tarih ve 6102 sayılı Türk Ticaret Kanunu'nun 361. Maddesi ile    03/01/2014  tarih ve 28871 Sayılı II-17.1 Seri nolu  Kurumsal Yönetim Tebliği'nin  Kurumsal Yönetim lkelerine ilişkin 4.2.8. maddesi gereği...