25 / 04 / 2024

çifçi çelebi asia park ödeme planı

çifçi çelebi asia park ödeme planı

Asia Park Kartal'da daire fiyatları 473 bin liradan başlıyor. Hemen teslim son 30 dairenin kaldığı Asia Park Kartal projesinde 0'dan başlayan faiz oranlarıyla ödemeler yapılıyor...

Multi Aydın 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Aydın 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi Ankara 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Ankara 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi Kapadokya 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Kapadokya 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi Çamlık 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Çamlık 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi İstanbul 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi İstanbul 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi Otuzbeş 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Otuzbeş 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi Erzurum 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Erzurum 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi Gordion 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Gordion 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

Multi Magnesia 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Multi Magnesia 34 Emlak Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Gezer ve Kübra Çifçi ortaklığında kuruldu.

100. yıl müjdesi! Karadeniz gazından sevindiren gelişme

Yeni keşif için yola çıkan Abdülhamid Han sondaj gemisi, Akseki-1 kuyusunda çalışmaları devam ettiriyor. Akseki-1’in, Akdeniz’in doğusunda doğalgaz potansiyeli en yüksek saha olduğu ifade ediliyor. 29 Ekim’de de Cumhuriyet’in ilanının yüzüncü yılında müjde yolda.

Smart Banyo Aksesuarları Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Smart Banyo Aksesuarları Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Şanal, Serkan Kaya ve Yavuz Selim Çifçi ortaklığında kuruldu.

Vertiv Group İnşaat Limted Şirketi kuruldu!

Vertiv Group İnşaat Limted Şirketi bugün Esenyurt'ta Aşkın Can Çifçi tarafından kuruldu.

Cfc Marmara Gayrimenkul Yönetimi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cfc Marmara Gayrimenkul Yönetimi Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de Kübra Çifçi ve Zühal Maraş ortaklığında kuruldu.

çifçi çelebi asia park ödeme planı Haberi

çifçi çelebi asia park ödeme planı


102 daire ve 2 mağazadan meydana gelen Asia Park projesi Çifçi Çelebi Yapı tarafından inşa edildi. Asia Park Evleri projesi 19 katlı iki bloktan oluşuyor.


Asia Park Evleri, İstanbul Kartal'da yer alıyor. Teslimlerin hemen yapıldığı Asia Park Kartal projesinde 2+1 ve 3+1 konut tipleri bulunuyor.


Asia Park Kartal'da 12 aya kadar sıfır faiz, 60 taksite yüzde 0,59 faiz ve 120 aylık taksitte yüzde 0,79 faiz oranıyla ödemeler yapılıyor. Asia Park Kartal'da 4 bin 231 metrekare arsa üzerinde inşa edildi.


Asia Park Kartal'da 105 metrekare 2+1 açık mutfak daireler 473 bin lira, 117 metrekare 2+1 normal daireler 544 bin liradan, 138-146 metrekare 3+1 daireler 499 bin liradan başlayan fiyatlarla satılıyor.



Adres: Kartal Cd. Çarşı Mh. No: 72 Kartal – İSTANBUL



Tel:0216 671 00 54

Web: