25 / 04 / 2024

çiftlik toki alt gelir son başvuru tarihi

çiftlik toki alt gelir son başvuru tarihi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Çiftlik 2. Etap alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

Erzincan Kemaliye TOKİ alt gelir son başvuru tarihi!

Erzincan Kemaliye TOKİ alt gelir son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. İşte Erzincan Kemaliye TOKİ alt gelir son başvuru tarihi ve projeyle ilgili merak edilen detaylar...

Giresun Güce TOKİ alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Giresun Güce alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar satışa çıktı.

Kırşehir Kındam TOKİ alt gelir başvuru tarihleri 2021!

Kırşehir Kındam TOKİ alt gelir başvuru tarihleri 2021 haberimizde yer alıyor. İşte Kırşehir Kındam TOKİ alt gelir başvuru tarihleri 2021 ve proje detayları...

Kavaklı TOKİ alt gelir son başvuru tarihi!

Kavaklı TOKİ alt gelir son başvuru tarihi haberimizde yer alıyor. İşte Kavaklı TOKİ alt gelir son başvuru tarihi ve proje detayları..

Niğde Çiftlik 2. Etap alt gelir TOKİ başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nin Niğde Çiftlik 2. Etap alt gelir grubu projesindeki 1 adet konut satışa çıktı.

Kahramanmaraş Pazarcık TOKİ alt gelir projesi satışa çıktı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Kahramanmaraş Pazarcık alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Niğde Çiftlik 2. Etap alt gelir projesi yarın satışa çıkıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Çiftlik 2. Etap alt gelir grubu projesi için başvurular yarın başlıyor.

Şanlıurfa Viranşehir TOKİ alt gelir başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Şanlıurfa Viranşehir alt gelir grubu projesi için başvuru dönemi başladı.

TOKİ Altındağ Cinderesi Kentsel Dönüşüm projesi için düğmeye bastı!

TOKİ'nin Ankara İli Altındağ İlçesi Cinderesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 451 Adet Konut, 5 Adet Dükkan ve 1 Adet Cami İnşaatı İle Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 21 Ocak'ta...

Gümüşhane TOKİ alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Gümüşhane Çamlıca alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

TOKİ Niğde Çiftlik 2. Etap alt gelir başvuruları başladı!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Çiftlik 2. Etap alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

Malatya TOKİ alt gelir başvuruları 30 Eylül'de sona eriyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Malatya alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar için başvuru dönemi 30 Eylül'de sona eriyor.

TOKİ alt gelir grubu başvurusu nasıl yapılır? 

Dar gelirli vatandaşın ev hayali TOKİ sayesinde gerçek oluyor. Peki TOKİ alt gelir grubu başvurusu nasıl yapılır? Gerekli belgeler nelerdir? 

çiftlik toki alt gelir son başvuru tarihi Haberi

çiftlik toki alt gelir son başvuru tarihi

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Niğde Çiftlik 2. Etap alt gelir grubu projesinde 2 adet konut bulunuyor. Projede yer alan konutlar bugün itibariyle satışa çıktı.

Açık satış yöntemiyle satışa sunulan TOKİ Niğde Çiftlik alt gelir grubu projesi için son başvuru tarihi 31 Aralık 2019 olarak belirlendi.

Başvuruların Ziraat Bankası aracılığıyla kabul edileceği TOKİ Niğde Çiftlik alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar 2 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Konut fiyatlarının 99 bin 334 TL ve 108 bin 758 TL olarak belirlendiği TOKİ Niğde Çiftlik alt gelir projesinden yüzde 12, yüzde 15 ve yüzde 20 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

TOKİ Niğde alt gelir grubu projesinde en düşük peşinat bedeli 7 bin TL, en yüksek peşinat bedeli 21 bin 751 TL olarak belirlendi.

180 ay, 216 ay...