29 / 03 / 2024

Çiftlikköy belediyesi satılık arsa

Çiftlikköy belediyesi satılık arsa

Çiftlikköy Belediye Başkanlığı, Yalova İli, Çiftlikköy İlçesi, Çiftlikköy Belediye sınırları içerisinde bulunan mülkiyeti belediyeye ait olan 13 arsayı 13 milyon 203 bin 611 TL bedel ile satışa çıkardı. 

Çiftlikköy Belediyesi'nden 10.4 milyon TL'ye satılık 12 arsa!

Yalova İli, Çiftlikköy İlçesi, Çiftlikköy Belediye sınırları içerisinde bulunan 12 arsa 7 Mart tarihinde Çiftlikköy Belediye Başkanlığı tarafından satışa çıkarılıyor...

Çiftlikköy Belediyesi'nden 9,2 milyon TL'ye satılık 2 adet gayrimenkul!

Yalova İli, Çiftlikköy ilçesinde yer alan iki adet taşınmaz T.C. Çiftlikköy Belediye Başkanlığı tarafından ihale edilecek. Satış bedeli ise 9 milyon 224 bin 65 TL olarak belirtiliyor. İşte ihale ilanı..

Çiftlikköy Belediyesi'nden 2.8 milyon TL'ye satılık arsa!

Çiftlikköy Belediyesi, Kelebek Çay. Mevkiinde yer alan arsayı satıyor. Arsa için 26 Nisan'da ihale düzenlenecek..

Yalova Çiftlikköy'de satılık arsa fırsatı! İhalesi 18 Ekim'de!

Yalova İli Çiftlikköy Belediye Başkanlığı, Yalova Çiftlikköy'de yer arsa için satış ihalesi düzenliyor. Satışa çıkarılan arsa 4 bin 602 metrekare alana sahip.

Satılık ve kiralık konut fiyatları nasıl düşecek? TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz tek tek açıkladı!

TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Başkanı Cevdet Yılmaz, satılık ve kiralık konut fiyatları ile ilgili atılan adımları tek tek açıkladı ve fiyatların düşürüleceğini vurguladı. 

EPP'den Yalova Çiftlikköy'de satılık arsa! 

Emlak Planlama İnşaat Proje Yönetimi ve Tic. A.Ş., Yalova Çiftlikköy Kılıç Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı işi'nin ihalesini 7 Şubat 2023 Salı günü saat 14:30'da gerçekleştirecek. İşte ayrıntılar...

Çınarköy Evleri satılık konutlar fiyat listesi Ekim 2022! 

Emlak Konut GYO Çınarköy Evleri projesi, İstanbul Çekmeköy'de hayata geçiriliyor. Peki Çınarköy Evleri fiyat listesi belli oldu mu? İşte Çınarköy Evleri satılık konutlar fiyat listesi Ekim 2022! 

HGS Yapı Çengelköy projesi satılık!

HGS Yapı Çengelköy projesi satılık konut fiyatları ile ilgili detaylar haberimizde yer alıyor. İşte HGS Yapı Çengelköy projesi satılık konut fiyatları ve proje detayları...

Satılık dairelerin fiyatları yüzde 29 arttı!

Emlak Uzmanı Mustafa Hakan Özelmacıklı yaptığı açıklamada, "Türkiye’de gerek satılıkta gerekse kiralıkta konut fiyatları artmaya devam ediyor. Son bir yılda satılık dairelerin fiyatları ortalama yüzde 29 artarken kira artışlarının ortalaması yüzde 17 seviyesinde oldu" şeklinde konuştu.

Yüzlerce satılık otel var, el değiştirme yok!

BDO Danışmanlık'tan Mehmet Önkal, turizm sektöründeki Kovid-19 etkisine ilişkin, "Piyasada yüzlerce satılık otel var. Bu otelleri almak isteyenler de oluyor. Ancak oteller el değiştirmiyor. Otel sahipleri mallarının çok kıymetli olduğunu düşünüyor" dedi.

Kurtköy 360 satılık daire!

Hanesel Yapı ile Demirbaş Yapı imzasıyla inşa edilen Kurtköy 360 projesinde yaşam başladı. Peki projede daire fiyatları ne kadar? İşte Kurtköy 360 satılık fiyatları...

Yalova Kadıköy'de satılık 3 arsa! 14,1 milyon TL'ye!

Yalova Kadıköy Belediyesi tarafından Kadıköy'de yer alan 3 arsa 14 milyon 183 bin TL'ye satılıyor. Söz konusu taşınmazların ihalesi 6 Haziran 2018'de yapılacak.

Yalova Çiftlikköy'de 10.4 milyon TL'ye satılık 12 arsa!

Çiftlikköy Belediyesi, Mehmet Akif Ersoy Mahallesi ve Siteler Mahallesi'ndeki 12 arsasını ihale usulü ile satıyor..

Bakırköy City satılık daire fiyatları!

Bakırköy City satılık daire fiyatları 1 milyon 300 bin TL'den başlıyor. Bakırköy City projesi

Ağaoğlu Çekmeköy Park satılık ev fiyatları!

Ağaoğlu Çekmeköy Park satılık ev fiyatları 655 bin 460 TL'den başlıyor. Çekmeköy Park projesinde 1+1'den 4+1'e kadar konut tipleri sunuluyor...

Ağaoğlu Çekmeköy Park satılık daire!

Ağaoğlu Çekmeköy Park satılık daire seçenekleri 1+1'den 4+1'e kadar tasarlanıyor. Ağaoğlu İnşaat imzasıyla yükselecek Çekmeköy Park projesinde lansmana özel yüzde 25 indirim imkanı sağlanıyor...

Çiftlikköy belediyesi satılık arsa Haberi

Çiftlikköy belediyesi satılık arsa

Çiftlikköy Belediye Başkanlığı, Yalova İli, Çiftlikköy İlçesi, Çiftlikköy Belediye sınırları içerisinde bulunan mülkiyeti belediyeye ait olan 13 arsayı satışa sundu. Satışa konu arsalar için toplamda 13 milyon 203 bin 611 TL bedel isteniyor.
 

TAŞINMAZ MAL (ARSA) SATILACAKTIR
Çiftlikköy Belediye Başkanlığından:

Madde 1 - 05.08.2016 tarih ve 128, 03.07.2017 tarih ve 65 nolu meclis kararları ile 05.09.2018 tarih ve 187 nolu Encümen kararına istinaden Yalova İli, Çiftlikköy İlçesi, Çiftlikköy Belediye sınırları içerisinde bulunan mülkiyeti Belediyemize ait aşağıda nitelikleri belirtilen taşınmaz mallar (arsa) 2886 sayılı Devlet İhale Kanunun ilgili maddelerine istinaden ayrı ayrı ihale edilerek satışı yapılacaktır.

Madde 2 - Satılacak olan taşınmazın nitelikleri:

İhale Yeri: Çiftlik Mah. Yalova - İzmit Karayolu üzeri No:110 Çiftlikköy Belediyesi Hizmet Binası, Encümen Salonu

Madde 3 -...