19 / 04 / 2024

çiftlikköy yatırımları

çiftlikköy yatırımları

Saydam cephe mimarisi ile oluşturulan 150 m2’lik oturma alanına sahip olacak kompleks içinde yer alacak Engelsiz Yaşam Alanı ile artık engelli vatandaşların gönül rahatlığı ile zaman geçirebilecekleri bir mekan devreye alınmış olacak.

Yabancıların gayrimenkul yatırımları yüzde 86,1 arttı!

EVA Gayrimenkul Değerleme Lisanslı Değerleme Uzmanı Şeyma Şehirli, yabancıların gayrimenkul yatırımlarının 2019 yılı ilk çeyreğinde 2018 yılının aynı dönemine göre yüzde 86,1 oranında arttığını söyledi.

Gaziantep’te devlet yatırımlarının büyüklüğü 35 milyar TL'yi buldu!

Gaziantep’e yapılan devlet yatırımlarında son yıllarda büyük artış var. Son yıllarda kentte yapılan devlet yatırımlarının büyüklüğü 35 milyar TL'yi buldu. Halen devam eden 527projenin bütçesi 10.4 milyar lira…

16 yılda Malatya'ya yapılan yatırımlar meclis gündeminde!

2002-2018 yılları arasında Malatya iline yapılan yatırımlar TBMM gündemine taşındı. CHP'li Ağbaba, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Son 17 yılda Sivas'a yapılan yatırımlar TBMM gündeminde!

Son on yedi yılda Sivas'a yapılan yatırımlar TBMM gündemine taşındı. CHP'li Karasu, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...  

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik!

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelikte Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik bugünkü Resmi Gazete'de Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yayımlandı.

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelik'te yapılan değişiklikler TBMM'de!

Kamu Taşınmazlarının Turizm Yatırımlarına Tahsisi Hakkında Yönetmelik'te yapılan değişiklikler TBMM gündemine taşındı. CHP'li Hamzaçebi, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Ordu Büyükşehir yatırımları masaya yatırıldı!

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, şubat ayı meclis toplantısında kentteki yatırımlar masaya yatırıldı.

Bursa Yıldırım'da spor tesisi yatırımları hız kesmiyor!

250 bini aşkın genç Yıldırımlıya hitap eden projeler inşa eden Yıldırım Belediyesi, spor yatırımlarında da hız kesmiyor.

Doğuş Grubu yeni yatırımlarıyla büyüyor!

Ayhan Şahenk'in kurup büyüttüğü Doğuş Holding, yatırımlarına hız verdi. Doğuş Grubu, teknoloji, spor ve eğlence alanındaki yeni yatırımlarıyla da büyümesine devam ediyor. 

2019 ulaşım yatırımlarının yılı olacak!

Yeni yıla girmemize sayılı günler kala milyonlarca vatandaşın beklediği projeler için de geri sayım başladı. Mega projeler olarak hayatımıza girecek yatırımlar 2019'da önemli yer tutacak.

Bursa Yıldırım'da sağlık yatırımları hız kesmiyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Yıldırım Belediyesi, ilçede sağlık yatırımları hayata geçirmeye devam ediy

2018'in 3'ncü çeyreğinde inşaat yatırımları yüzde 1,8 daraldı!

GSYH 3. çeyrek ilk tahmini; zincirlenmiş hacim endeksi olarak geçen yılın aynı çeyreğine kıyasla yüzde 1,6 arttı. AA Finans Analisti ve ekonomist Bürümcekçi, 3. çeyrekte inşaat yatırımlarının yüzde 1,8 daralma olduğunu belirtti...

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yatırımları masaya yatırıldı!

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından 11 ilçede yapılan yatırımlar ile ilgili bir toplantı gerçekleştirildi.

çiftlikköy yatırımları Haberi

çiftlikköy yatırımları


Yalova’nın Çiftlikköy Belediye Başkanı Ali Murat Silpagar, yapımı süren Engelsiz Yaşam Alanı’ndaki çalışmaları yerinde inceledi.

Engelsiz Yaşam Alanı’nın beşli bir kompleks olduğunu dile getiren Başkan Silpagar, “Engelsiz kafe, engelsiz çocuk parkı, engelsiz spor aletleri ve engelsiz park... Dörtlü sistem ve engelsiz kumsalla birlikte beşli sistemi kuruyoruz. Burada bir kompleks oluşuyor. Buradaki en büyük özelliklerden birisi de, çalışanlar engelsiz vatandaşlarımızdan oluşacak. Bizim bu kompleksi yaparak vermek istediğimiz bir mesaj var. O da şu; bir kafenin tüm özellikleriyle engelli vatandaşlarımızın, yaşlılarımızın, çocuklarımızın, toplumumuzun her kesiminin kullanabileceği şekilde dizayn edilmesi. Çünkü biz burada baktık ki, kafelerin çoğu gençler ve orta yaşlılara hitap ediyor. Ne çocuklarımızın, ne yaşlılarımızın rahatlıkla kullanabileceği bir kompleks yoktu. Biz her kesime yönelik bir kompleks oluşturmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

Engelsiz kafe...