23 / 04 / 2024

Çiğdem Karaaslan Yassıada

Çiğdem Karaaslan Yassıada

1960 darbesi sonrası Adnan Menderes ve arkadaşlarının yargılandığı ve idama mahkûm edildiği Yassıada yeni çehresine kavuşmak için gün sayıyor. Yassıada Müzesi'nin mimarı Karaaslan, "Bir zaman tüneli olacak. Orada ayak sesleri duyacağız. Kendimizi bambaşka bir mekanda bulacağız" dedi..

KİPTAŞ Beykoz Çiğdem Mahallesi projesinde son dakika! Kentsel dönüşüm ofisi açıldı!

Yeni projeler için düğmeye basan İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ, Beykoz Çiğdem Mahallesi'nde Kentsel Dönüşüm Ofisi’ni açtı. Söz konusu gelişmeyi KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt duyurdu...

KİPTAŞ Beykoz Çiğdem Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için sahaya indi! 

Sarıyer'deki yeni projesi için çalışmalarına devam eden İBB iştiraki KİPTAŞ şimdi de Beykoz Çiğdem Mahallesi kentsel dönüşüm projesi için sahaya indi. 

Hükümetten son dakika açıklaması: Artık kentlerimiz gecekondularla anılmıyor, konut çeşitliliği var!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, konut üretimi ile ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu ve şehirleri inşa ederken dikkat ettikleri unsurları açıkladı. İşte ayrıntılar...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Karaaslan duyurdu! Tüm kentlerdeki sağlıksız ve riskli yapı stoku yenilenecek!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, “Dünya Şehircilik Günü” kapsamında düzenlenen basın toplantısında konuştu. Karaaslan, "Tüm kentlerimizdeki sağlıksız ve riskli yapı stokunu yenilemekte kararlıyız” dedi.

Hükümetten son dakika açıklaması: Sene sonuna kadar 41 bin konut ile 5 bin köy evi teslim edilecek!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, sene sonuna kadar 41 bin konut ile 5 bin köy evi teslim edileceğini söyledi.

Çiğdem Öztürk Pulatoğlu, Avrasya GYO Genel Müdürü oldu! 

Avrasya GYO Genel Müdürü değişti. Şirket genel müdürü İsmail Erten'in yerine Çiğdem Öztürk Pulatoğlu atandı. İşte detaylar...

Çiğdem Öztürk Pulatoğlu ne iş yapıyor? Çiğdem Öztürk Pulatoğlu kimdir?

Çiğdem Öztürk Pulatoğlu ne iş yapıyor? Çiğdem Öztürk Pulatoğlu’nun mesleği nedir? Çiğdem Öztürk Pulatoğlu nereden mezundur? İşte detaylar!

Yassıada, yıllık 4.2 milyon TL'ye Albayrak Grubu'na kiralandı!

Adı İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından 2013 yılında "Demokrasi ve Özgürlükler Adası" şeklinde değiştirilen Yassıada’nın işletmesi Albayrak Grubu’na verildi.

Çiğdem 34 İnşaat Emlak Tarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çiğdem 34 İnşaat Emlak Tarım Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de Çiğdem Sazcı tarafından kuruldu.

Çiğdem Karaaslan'dan Kanal İstanbul açıklaması!

Çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesiyle ilgili önemli açıklamalar yapan AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan "Kanal İstanbul'u yapacak, ülkemizi bir üst lige çıkaracağız" dedi.

Çiğdem Karaaslan'dan kentsel dönüşüm açıklaması! 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, 17 Ağustos depremi nedeniyle yaptığı açıklamada kentsel dönüşümüne yönelik açıklamada bulundu. 

Kanal İstanbul dünyanın en çevreci projesi olacak!

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültür’den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, Kanal İstanbul projesiyle ilgili dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Karaaslan, "Kanal İstanbul her şeyden önce Türkiye’nin geleceği, İstanbul’un geleceği için çok önemli bir proje" dedi.

Burcu Kırıcı Çiğdem, Kuyumcukent Gayrimenkul'den ayrıldı!

Kuyumcukent Gayrimenkul Yatırımcı İlişkileri Uzmanı ve Yönetim Kurulu bünyesinde oluşturulmuş olan Kurumsal Yönetim Komitesi Üyeliği görevlerini sürdüren Burcu Kırıcı Çiğdem, istifa etti. 

Çiğdem Karaaslan Yassıada Haberi

Çiğdem Karaaslan Yassıada

Habertürk'te Kübra Par'ın sorularını yanıtlayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yassıada Müzesi mimarı Çiğdem Karaaslan yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. 

Konuyla ilgili ilk kez Habertürk'e konuşan Karaaslan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: 

"Projenin fikrinin mimarı Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan. Bu Pazar günü sayın Cumhurbaşkanımızı ve gazetecileri Yassıada'da birlikte ağırlayacağız. Adayı hepimiz biliyoruz. İstanbul'a çok yakın ama gözlerden uzak bir durumu da var. Sayın Cumhurbaşkanımızın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı iken bunu gündemine aldığını biliyoruz. Önümüzdeki günlerde iç tasarımlarında tamamlanmış olmasıyla birlikte son bulacak. Bir dönem sosyal medyada bu fotoğraflarla algı operasyonu oluştu. 1995 yılında İstanbul Üniversitesi'nin adadan ayrılması üzerine ada terkedilmiş bir konuma yerleşti. Adanın bitkisel dokusunu biliyoruz. 20 yıl içerisinde bu bitkilerin devleştiği, yukarıdan baktığımızda yemyeşil bir görüntü olduğunu biliyoruz....