24 / 04 / 2024

çiği marka 333 fiyatları

çiği marka 333 fiyatları

İzmir Çiğli'de hayata geçirilen 333 konutluk Marka 333 projesinde fiyatlar 148 bin TL'den başlıyor. İşte, İzmir Marka 333 fiyat listesi!

Çinli otomobil devi Türkiye pazarına girdi! İşte fiyatı

Çinli otomobil devi BYD, eylül ayında gerçekleştirdiği marka tanıtımının ardından Türkiye'deki ilk modeli olan BYD ATTO 3'ü satışa sundu. İşte BYD ATTO 3 satış fiyatı ve özellikleri...

Dacia ve Renault marka araç alacaklar dikkat! Garanti BBVA bu marka otomobil alacaklara özel kredi desteği sunuyor

Garanti BBVA, dijital kanallarda yükselen otomotiv satışlarını dijital oto kredisiyle desteklediği duyurdu. Bu kapsamda dijital oto kredisinin öncelikle Dacia ve Renault marka araç alacaklarda geçerli olacağı bildirildi.

İşte geçmişten bu yana en çok satılan cep telefonları! Listenin başındaki marka şaşırttı!

Geçmişten bu yana en fazla satılan cep telefonları listesi açıklandı. Listenin başındaki marka herkesi şaşırttı. İşte herkesin merak ettiği haberin detayları…

TOKİ Diyarbakır projesi için beklenen tarih geldi! Tam 333 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın!

Yeni konut üretim çalışmalarını son sürat sürdüren Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Diyarbakır'da inşa edeceği proje için de start verdi. Tam 333 konutluk yeni projeyi sakın kaçırmayın...

Grundig çok satan buzdolapları ne kadar? İşte 7 Ekim 2022 fiyat listesi…

Buzdolabı almak isteyenlerin en sık tercih ettiği marka olan Grundig buzdolapları ne kadar? İşte Grundig 7 Ekim 2022 fiyat listesi…

Pierre Cardin yüzde 50 indirim başlattı! İşte 27 Eylül 2022 Pierre Cardin Fiyat Listesi!

Stil sahibi erkeklerin tercih ettiği marka Pierre Cardin sezon sonu ürünlerde yüzde 50 indirimle satışlara başladı. Online satış mağazası üzerinde başlayan kampanyada tişört, gömlek, pantolon ve ceketler ücretsiz kargo imkanıyla satın alınabiliyor. 

A101 Sırma marka ayçiçek yağını 15 liraya düşürdü! Vatandaş yağlara hücum etti

Ayçiçek yağlarında yapılan anlık indirimler vatandaş tarafından dikkatle takip ediliyor. Türkiye'nin en yaygın market zincirine sahip A101 Sırma marka ayçiçek yağında yüzde 45 indirim yaptı. İndirim haberini duyan vatandaş yağlara adeta hücum etti. İşte detaylar...

Ayçiçek yağının market rafındaki fiyatını gören şaşkına döndü! Hepsi de yerli marka 3,5 euro

Ayçiçek yağının Türkiye'de market raflarındaki artışı sonrası stoklara takviye yapılırken Avrupa'da satılan yerli marka ayçiçek yağlarının market rafındaki satış rakamı görenleri şaşkına çevirdi.

Türkiye'de 2022'de satılan en ucuz sıfır otomobiller hangileri? İşte marka marka güncel fiyat listesi

Enflasyon ve çip krizinin etkisiyle yükselen otomobil fiyatları el yakıyor. Vatandaş en ucuz otomobil modellerini araştırıyor. 2022 yılında sıfır otomobil alacaklar için internet sitelerinde yer alan fiyat listelerine göre en uygun modeller listelendik.  İşte marka marka güncel fiyat listesi...

Karaca'dan moduna göre kahve! İşte tüm Karaca kahve makinesi modelleri ve Mart 2022 fiyat listesi…

Ev ürünleri ve çeyiz takımları ile kullanıcıların sevdiği marka Karaca, mutfaklar için vazgeçilmez elektrikli cihazlar konusunda da oldukça iddialı. Karacanın tüm modellerini ve fiyatlarını kahve severler için derledik…

GAPAS Serbest Kürsü 'Gayrimenkulde Marka Ol E Mi' etkinliği 27 Ocak'ta!

Gayrimenkul Pazarlama ve Satış Profesyonelleri Derneği (GAPAS) tarafından gerçekleştirilen Serbest Kürsü'nün yeni etkinliği 'Gayrimenkulde Marka Ol E Mi!' 27 Ocak tarihinde yapılacak.

GİGDEKS basın toplantısı 27 Ekim'de!

Gayrimenkul Yurt Dışı Tanıtım Derneği, marka ve pazarlama şirketi AGS Global işbirliğiyle gayrimenkul sektörünü ilk kez yabancıya konut satış endeksi ‘GİGDEKS’i tanıştıracak.

Sporjinal M1Konya AVM'de mağaza açtı!

Konya’nın yaşam merkezi olan M1Konya AVM, spor ve moda tutkunu kadınlara, erkeklere, gençlere ve çocuklara özel birçok marka ve ürünü bir araya getiren Sporjinal’i marka karmasına ekledi.

çiği marka 333 fiyatları Haberi

çiği marka 333 fiyatları

İzmir Çiğli'de inşa edilen Marka 333 projesinde toplam 333 konut ve ticari ünite yer alıyor. Projede yer alan daireler  stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. 


Marka 333 İzmir projesi Özdeker İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. Proje lokasyon olarak, Uğur Mumcu Caddesi'ne, çevre yoluna, Katip Çelebi Üniversitesi Kampüsü''ne ve sanayi bölgelerine yakın mesafede konumlandırılıyor. 


Projede,çocuk yüzme havuzu, açık yüzme havuzu, çoçuk oyun alanları, fitness ve airobik merkezi,bilardo, masa tenisi gibi sosyal alanlar yer alıyor. 


Marka 333'te İş Bankası'ndan yüzde 0,95 faiz oranıyla konut sahibi olunabiliyor. Projedeki fiyatlar 148 bin TL'den başlıyor. Teslimlerin 2016 Eylül'de yapılması öngörülüyor. 


Adres; Uğur Mumcu Mahallesi 8790/5 Sokak No: 49 Harmandalı Çiğli – İZMİR 


Marka 333 iletişim; 

www.marka333.com

Telefon: 600 6 333

Öznur...