20 / 04 / 2024

çiğli rezidans projeleri

çiğli rezidans projeleri

İzka İnşaat ve Gültekinler İnşaat ortaklığıyla inşa edilen proje İzmir İl'i Çiğli İlçe'sinde yükseliyor. Proje toplam 52 bin metrekare alana yayılıyor. İzmir Park Yaşam Ataşehir'de fiyatlar 228 bin TL'den başlıyor.

Şişli'de 30 katlı rezidans tartışma yarattı! Rezidanslara verilen imar izni iptal edilsin!

Şişli Kaptanpaşa Mahallesi'ndeki 3 parselin rezerv alan ilan edilerek, 27 ve 30 katlı rezidanslar yapılacağı iddiası tartışma yarattı. 

Çiğli Kaşarcı Rezidans yıl sonunda teslim! Yüzde 50 peşinatla!

Katalan İnşaat imzası ile İzmir Çiğli'de inşa edilen Kaşarcı Rezidans projesinin teslimlerinin yıl sonunda yapılması planlanıyor. Çiğli Kaşarcı Rezidans'tan yüzde 50 peşinatla konut sahibi olunabiliyor.

Şişli'deki rezerv alan ilan edilen yere 72 katlı rezidans projesi tepkiye neden oldu!

Şişli Merkez Mahallesi'nde ''Rezerv alan'' ilan edilen yere 72 katlı bir rezidans ve alışveriş merkezi yapılacağı gündeme gelmişti. İlçede yaşayanların ise projeye tepkisi gittikçe büyüyor...

Taş Yapı'dan Şişli'ye 72 katlı gökdelen!

Taş Yapı Şişli'deki yeni gökdelen projesi için start verdi. 72 katlı rezidans ve alışveriş merkezi için alan boşaltma çalışması başlatıldı.

Şişli Belediyesi'nin çevresinde planlanan yeni konut projeleri tepkiye neden oldu! Şişli'ye bir Şişli daha katılıyor!

İPA Başkanı ve Şişli Belediye Başkanı aday adayı Resul Emrah Şahan, Şişli Belediye Binası’nın karşısında bulunan arazinin hükümet tarafından rezerv alanı ilan edilmesi ile söz konusu araziye yapılması beklenen konut projesine tepkilerini dile getirdi.

Yap işlet devret projeleri meclis gündeminde!

2010-2021 yılları arasındaki yap işlet devret projeleri meclis gündemine taşındı. CHP'li Tanrıkulu, konuyla  ilgili soru önergesi hazırladı...

Şişli'nin çehresi kentsel gelişimle değişecek!

Şişli için hayata geçirmeyi planladığı yatırımları ve projeleri anlatan CHP'li Şişli Belediye Başkanı Adayı Mustafa Sarıgül, ''Kentin çehresini değiştirecek ve yeşil alanları artıracak uygulamalarımız olacak'' diye konuştu.

Şişli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nde çökme tehlikesi!

Şişli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'nin etrafındaki AVM ve rezidans inşaatı sürüyor. D Blok’taki öğrenciler temel atma çalışmaları yüzünden korktuklarını ifade etti. 

Şişli Meslek Lisesi yerine AVM geliyor!

Yıllardır tartışılan Şişli Endüstri Meslek Lisesi yerine AVM ve rezidans projesinin ilk adımı atıldı, okulun bazı bölümlerinda yıkımlar gerçekleştirildi. 

Şişli Teknik Lisesi'nin yerine AVM ve rezidans geliyor!

2012 yılında Vakıflar Kanunu’nda yapılan değişikler ile tartışmalı bir hal alanŞişli Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi arazisinda  Bulgar Eksarhlığı Ortodoks Kilisesi Vakfı, inşaat firması Taş Yapı’yla anlaştı. 

Şişli Quasar İstanbul metrekare fiyatları!

Viatrans – Meydanbey  ortaklığıyla hayata geçirilen Quasar İstanbul projesi ofis, rezidans, AVM, otel ve kültür sanat alanlarından meydana geliyor. Şişli Quasar İstanbul metrekare fiyatları 8 bin dolardan başlıyor.

Mint Şişli Gülbahar fiyat!

Mint Yapı imzası taşıyan Mint Şişli Rezidans projesinde ön talep süreci başladı. Mint Şişli Gülbahar fiyat listesi 286 bin TL'den başlıyor.

Şişli Nidapark Bomonti satılık daire!

İstanbul Şişli ilçesine bağlı Bomonti bölgesinde yükselen Nidapark Bomonti projesi rezidans, ofis, meydan ve mağazalardan oluşuyor. Şişli Nidapark Bomonti satılık daire tipleri haberimizin içinde yer alıyor.

çiğli rezidans projeleri Haberi

çiğli rezidans projeleri

Toplam 859 daire ve 18 adet villadan meydana gelen projede daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon ile 4 oda 1 salon villalar şeklinde dizayn edildi.


Konut alanlarının 50 metrekare ile 200 metrekare arasında değiştiği projede sosyal alanları içerisinde açık ve kapalı yüzme havuzu, açık ve kapalı sosyal tesis, basketbol sahası,  fitness salonu ve tenis kortları, açık ve kapalı otopark alanları bulunuyor.


İzmir İl'i Çiğli İlçe'sinde yükselen proje lokasyona göre şehrin merkezinde, metro istasyonuna 5 dakika yürüyüş meaafesinde, Kent Hastanesi'ne 200 metre kadar uzaklıkta yer alıyor. Projenin inşaat çalışmalarına 2 ay önce başlandı.


İzmir Park Yaşam Ataşehir'de fiyatlar 228 bin TL'den başlıyor; daire seçeneklerine göre fiyatlar artıyor. Daire teslimlerinin 2017...