27 / 04 / 2024

Çiğli Selçuk Yasar tesisi inşaatı son durum

Çiğli Selçuk Yasar tesisi inşaatı son durum

İzmir Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'ndeki inşaat çalışmalarını hızlandırdı. Geçtiğimiz şubat ayında nİzmir Büyükşehir Belediyesi tesislerin yenilenmesi projesine 5 milyon 430 bin TL destek sözü vermişti. 

Dolarda senaryo değişti! Selçuk Geçer dolar için 6 ay sonrasını işaret etti! Net rakamı verdi!

Dolar/TL kuru haftanın son işlem gününe yeni rekorla başladı. Dolar yükselmeye devam ederken, ekonomist Selçuk Geçer dolardaki yeni senaryoyu açıklayarak 6 ay sonrası için rakam verdi.

Selçuk Geçer 'kesinlikle alın' dedi! O yatırım aracını işaret etti! Elinde parası olan durmasın...

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer elinde parası olanları uyararak, 'kesinlikle alın'' diyerek o yatırım aracını işaret etti. İşte detaylar...

Selçuk Geçer 'bu işin lamı cimi yok' diyerek doların füze gibi fırlayacağı tarihi açıkladı!  Yüzyılın yükselişi olacak!

Ekonomist Selçuk Geçer, doların şu andaki konumunun çok değerli olduğunu belirterek,  doların yükseleceği tarihi ve geleceği zirveyi açıkladı.

Selçuk Geçer dolarda tarihi zirve için tarih verdi! O gün cebinde 1 doları bile olan köşeyi dönecek

Dolar yorumları ile tanınan ünlü ekonomist Selçuk Geçer, piyasaları değerlendirerek dolarda tarihi zirve için tarih verdi. İşte doların şahlanacağı o tarih...

Yatırımın rengi değişti! Selçuk Geçer ev ve araba almak isteyenleri uyardı: Çok dikkatli olun!

Ekonomist Selçuk Geçer, ev ve araba almak isteyenlere seslenerek ''Yatırımın rengi değişti çok dikkatli olun'' uyarısında bulundu. 

Doları düşürmek için bunu yapacaklar! Döviz hesabı olanlar yandı! Selçuk Geçer sır gibi saklanan yeni hamleyi açıkladı! 

Son zamanlarda gündemden düşmeyen dolar kurunda yeni bir gelişme yaşandı. Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, doları düşürmek için yeni bir hamlenin gelebileceğini söyledi.

Doların işi bitti diyenlere Ekonomist Selçuk Geçer'den açıklama geldi! Dolar borcu olanların eli ayağı titreyecek

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, Merkez Bankası faiz kararı sonrası düşüşe geçen dolar kurunu değerlendirdi. Doların işi bitti diyenlere Selçuk Geçer'den açıklama geldi. İşte Selçuk Geçer dolar yorumu son dakika...

Yastık altında dolar yatırımı yapanlar pür dikkat bakın! Selçuk Geçer 11 gün sonra doların geleceği seviyeyi açıkladı

Dolarda başlayan yükseliş trendi yastık altında dolar birikim yapanları heyecanlandırdı. Yatırımcılar doların ne kadar olacağını merak ederken Ekonomist Selçuk Geçer, ekimde doların geleceği seviyeyi açıkladı.

Selçuk Geçer 15 gün sonrasını işaret etti! Dolarda fırtına değil resmen tsumani geliyor

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer dolar ile ilgili 15 gün sonrasını işaret ederek, doların geleceği rakamı açıkladı. Peki dolar ne kadar olacak?

Ekonomist Selçuk Geçer 'Benim için sürpriz olmayacak' diyerek doların ne kadar olacağını açıkladı!

Dolar/TL kuru rekor kırmaya devam ediyor. Uzmanlardan dolar yorumları ise yakından takip edilirken, Ekonomist Selçuk Geçer 'Benim için sürpriz olmayacak' diyerek doların ne kadar olacağını açıkladı.

Dolar borcu olanlar karalar bağlayacak! Ekonomist Selçuk Geçer doların geleceği seviyeyi resmen açıkladı! 

Ekonomist Selçuk Geçer doların geleceği seviyeyi resmen açıkladı. Dolar borcu olanlar bu seviye karşısında karalar bağlayacak. Dolar ne kadar olacak?

Selçuk Geçer dolar borcu olanları son kez uyardı! Geri sayım başladı! Doların geleceği rakam resmen belli oldu!

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolar borcu olanları son kez uyararak doların geleceği rakamı resmen açıkladı. Geri sayım başladı...

Doların 10 gün sonra geleceği seviye belli oldu! Selçuk Geçer altını çizerek açıkladı! Kemerlerinizi bağlayın...

14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala doların ne kadar olacağı merak konusu. Selçuk Geçer doların 10 gün sonra geleceği seviyeyi altını çizerek açıkladı. Son dakika Selçuk Geçer dolar yorumu...

Çiğli Selçuk Yasar tesisi inşaatı son durum Haberi

Çiğli Selçuk Yasar tesisi inşaatı son durum

Karşıyaka, TFF 3'üncü Lig'de sezonun tamamlanmasının ardından Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'ndeki inşaat çalışmalarını hızlandırdı.

Fanatik Gazetesi'nde yer alan habere göre, tesiste zemin iyileştirilmesi, spor salonları, kamp binasının boyaması ve iklimlendirilmesi yapılacak. Antreman sahasının yanına fitness merkezi inşa edilecek. Yeşil-kırmızılılarda 2 katkı olan mevcut A takım kamp merkezi ve idari bina, 3 katlı hale getirilecek. Ayrıca, kamp merkezinin ikinci katında sauna, masaj odası, toplantı odası, hobi odası yapılacak. Futbolcular ise üçüncü katta tepeden tırnağa yeni odalarda konaklayacak. Karşışaka, şubat ayında İzmir Büyükşehir Belediyesi'nden tesislerin yenilenmesi projesi için 5 milyon 430 bin TL destek sözü...