26 / 04 / 2024

cihan kamer restoran

cihan kamer restoran

Cihan Kamer Boğaz'da Reina ve Sortie'nin yanında 12 milyon lira yatırım bedeli ile bir restoran açtı. Cihan Kamer' in açılışını yaptığı restoranın ismi Huqqa olarak belirlendi...

Cihan Kamer Boğaz'da 12 milyon TL'ye restoran açtı!

Atasay firmanının sahibi Cihan Kamer, Boğaz'da 12 milyon TL yatırım ile restoran açtı...

Miyako Turizm Restoran Otelcilik Limited Şirketi Kuruldu!

Miyako Turizm Restoran Otelcilik Limited Şirketi Beykoz’da 150,000,00 TL sermaye bedeli ile Cihan Erdemir tarafından kuruldu.

Kuruçeşme Huqqa yıkılıyor mu?

Türkiye Denizcilik İşletmeleri'nin işadamı Cihan Kamer'e aylık 92 bin liraya kiraladığı araziye inşa edilen Huqqa, İstanbul Kuruçeşme sahilinde yer alıyor.

Eyüp'teki çok değerli araziye ne yapılacağı belli oldu!

Mustafa Şevki Kavurmacı, Cihan Kamer ve merhum Hasan Doğan tarafından 2004 yılında alınan Eyüp'teki yeşil alan imarlı arazinin planı ticari alan olarak değiştirilmişti. 13 yıl arasında sonra tekrar plan değişikliğiyle arsanın imar planı "spor alanı"na alındı.

Cihan Kamer: Huqqa-Base çatısında 5 marka sunacağız!

Yakın zamana kadar ciro ve kârlılıklarıyla iştah kabartan yemeiçme sektörü zor dönemeçte. Atasay Yönetim Kurulu Başkanı ve Huqqa’ların yaratıcısı Cihan Kamer, buna rağmen Huqqa- Base çatısının içinden daha ‘ucuz’ ürünler sunacakları 5 marka yaratacak.

Cihan Kamer, Bodrum'dan 3 villa aldı!

Huqqa ve The Market'ten sonra üçüncü restoran markası Guzucu'yu yaratan Atasay Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Kamer, Bodrum'dan 3 villa aldı.

Cihan Kamer, Guzucu'yla döner zincirlerine rakip olacak!

Atasay Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Kamer, The Market ve Huqqa’dan sonra üçüncü restoran markasını yarattı. Denizli kebabından ilham alıp Kapalıçarşı’da Guzucu’yu açan Kamer, döner zincirlerine rakip olacak

Emirgan'daki Huqqa'da imara aykırı inşaat mı yapılıyor?

İşadamı Cihan Kamer’in sahibi olduğu alkolsüz eğlence mekanı Huqqa, yeni şubesi için Boğaziçi İmar Yasası’na aykırı olarak inşaat çalışması başlattı.

Kuruçeşme Qurabiye Patisserie resmen açılıyor!

Haziran ayında Ahmet Uras ile evlenen Simay Kamer Uras, bir süre önce babası Cihan Kamer'in sahibi olduğu Kuruçeşme'deki Huqqa'nın girişinde Qurabiye Patisserie'yi açmıştı. Uras, pastanesinin açılışını yapmak için bugün bir davet veriyor.

Kamer Yapı Malzemeleri Elektrik Elektronik Mobilya Dayanıklı Tüketim Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kamer Yapı Malzemeleri Elektrik Elektronik Mobilya ve Dayanıklı Tüketim Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Cihan Kaya tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 6 Mayıs'ta kuruldu.

Huqqa Amerika ve İngitere'de şube açacak!

İstanbul'un en gözde mekanlarından Huqqa, önceki akşam ikinci yılını kutladı. Mekanın sahibi Cihan Kamer ve Genel Müdür Enis Ersavaştı; tüm ekip ile birlikte pasta kesti.

Cihan Kamer Huqqa'yı New York ve Londra'ya taşıyacak!

Huqqa’dan sonra ikinci mekanı The Market’in de yoğun ilgi gördüğünü belirten Cihan Kamer, yönünü yurt dışına çevirdi. New York, Londra ve Ortadoğu’ya da aynı konsepti götüreceklerini anlatan Kamer, gıda işini çok sevdiğini söyledi...

Cihan Kamer Kuruçeşme'de The Market'i açtı!

Cihan Kamer Boğaz'da ikinci mekanını açtı. Boğaz'da bir ilke imza atarak yatlara şarküteri hizmeti de sunan The Market, dünya ve Türk mutfaklarından birçok ürünü aynı menüde buluşturarak Ramazan'da müşterilerine sunuyor...

Cihan Türsen: Seferihisar sakin, Karşıyaka ise agresif olacak!

Mart ayında yapılacak olan yerel seçimler öncesi Karşıyaka'nın eski Belediye Başkanı Cihan Türsen, CHP'den aday adayı olduğunu açıkladı, "Seferihisar sakin, Karşıyaka ise agresif olacak" dedi.

cihan kamer restoran Haberi

cihan kamer restoran
İstanbul Boğazı'na Reina ve Sortie'nin yanında restoran açarak adını yeme-içme sektörüne yazdıran Atasay'ın patronu Cihan Kamer, 12 milyon TL'lik yatırım yaptı. Kamer'in yeni restoranı "bistro kafe" konseptinde hizmet veriyor. Kamer 135 bin TL kira ödediği restorana 12 milyon lira...