20 / 04 / 2024

çilek ücretsiz aile rehberlik hattı

çilek ücretsiz aile rehberlik hattı

Bebek çocuk ve genç odalarının uzman markası Çilek, “çocuklar her şeyimiz, sizlere destek olmak görevimiz” mottosuyla oluşturduğu Ücretsiz Aile Rehberlik Hattı ile ailelerin de en önemli destekçisi oluyor.

Ücretsiz ve indirimli toplu taşıma kartları için yeni değişiklik...

Ücretsiz ve indirimli seyahat kartları için Resmi Gazete’de 2 yeni değişiklik yürürlüğe girdiği açıklandı. Buna göre yönetmelikte yer alan yürütme yetkisi Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na verildi. İşte haberin ayrıntıları...

Bakanlıktan şok toplu taşıma kararı: 65 yaş üstü ücretsiz toplu taşıma bitti mi? 

Son ayların en çok merak edilen 65 yaş üstü ücretsiz toplu taşıma konusuna bakanlık son noktayı koydu. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş ücretsiz yolcu taşımama tartışmaları hakkında açıklama yaptı.

Emekliler çileden çıktı! Bakan Göktaş’a ‘ücretsiz toplu ulaşım’ mektubu yazdı!

Türkiye Emekliler Derneği Genel Başkanı Kazım Ergün, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'a ücretsiz ulaşıma ilişkin mektup yazdı. 65 yaş ve üzerindekilerin şehir içi ücretsiz toplu taşıma hakkını kullanırken yaşadığı aksaklıkların giderilmesini talep eden Ergün, Bakan Göktaş’a mek

Bakan Göktaş: Engelli ve yaşlıların toplu taşımadan ücretsiz yararlanması için destek sürecek! 

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş, engelli ve yaşlı vatandaşların toplu taşımadan ücretsiz yararlanabilmeleri için verilen destek ile ilgili son dakika açıklamalarında bulundu. İşte Göktaş'ın o açıklamaları...

4.500 lira verilecek! Resmi Gazete ‘de yayımlandı: Ücretsiz şehir içi ulaşımda yeni karar

Hazine ve Maliye Bakanlığı ile Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından alınan yeni bir karar, ücretsiz şehir içi ulaşım için verilen gelir desteği ödemelerinin artırılmasını öngörüyor.

Aile Bakanlığından sosyal destek ödemesine okkalı zam müjdesi! Ödemeler yüzde 50 arttırıldı!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ile Hazine ve Maliye Bakanlığınca sağlanan ücretsiz şehir içi ulaşım için yapılan gelir desteği ödemelerine zam yapıldı. İşte detaylar...

Aile Bakanlığı'ndan son dakika kararı! Bu kişiler kimliği ile hemen 1.600 TL para alacak!

Aile Bakanlığı'ndan müjdeli haber! Bakanlık, ihtiyaç sahiplerine rahat bir nefes alsın diye müjdeyi getirdi! Başvuru yapan ve şartları taşıyanlara karşılıksız ve ücretsiz 1.600 TL verilecek. İşte konuyla ilgili tüm detaylar...

Hazine arazileri çiftçilere ücretsiz tahsis ediliyor! 

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, İzmir’de Dünya Gıda Günü etkinliği video konferansında devlet arazilerinin aile çiftçilerine ücretsiz olarak tahsis edilmeye başlandığını açıkladı. 

Çilek'ten ailelere destek!

Tasarımları ile çocukların hayallerini gerçekleştirmenin yanı sıra özellikle aile içi iletişim sorunlarına çözüm üretmek üzere, çeşitli sosyal sorumluluk projelerini hayata geçiren Çilek, bu konuda hem çocuklara hem de ailelere her türlü desteği sağlıyor.

Ücretsiz seyahat kartları ne zaman dağıtılacak?

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Ayşenur İslam, şehit yakını, gazi, gazi yakını, vazife ve harp malullerine verilecek ücretsiz seyahat kartlarının ekim ayı sonuna kadar dağıtılacağını bildirdi.

Ankara Kuşcağız Aile Yaşam Merkezi'ne ücretsiz ulaşım sağlanacak!

Kuşcağız Aile Yaşam Merkezi, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Bakanlar ve AK Parti Genel Başkan Yardımcıları, milletvekilleri ve 15 bin kişinin katıldığı iftar yemeğinin ardından törenle açıldı.

Çilek, Facebook’ta rehberlik hizmeti veriyor!

Ücretsiz Aile Rehberlik Hattı ile ebeveynlerin ve çocukların hayatını kolaylaştıran Çilek, uzman klinik psikolog Yeşim Yaşa Görgülü aracılığıyla 28 Mart Cuma günü facebook üzerinden gelen soruları canlı olarak yanıtlayacak.

Çilek Mobilya'dan ailelere Facebook üzerinden rehberlik hizmeti!

Çilek Mobilya' nın " Ücretsiz Aile Rehberlik Hattı " hizmeti kapsamında Uzman Klinik Psikolog Yeşim Yaşa Görgülü, Facebook üzerinden ebeveynlerden gelen soruları canlı olarak yanıtlayacak...

çilek ücretsiz aile rehberlik hattı Haberi

çilek ücretsiz aile rehberlik hattı


Çocukların ve gençlerin tercih ve beğenilerini göz önünde bulundurarak onlara özel mobilya tasarım fikrini hayata geçiren tek marka olan Çilek, yine çocukların hayatını kolaylaştırmak amacıyla Ücretsiz Aile Rehberlik Hattı’nı ebeveynlerin hizmetine sunuyor. 

Bebek, çocuk ve gençlere özel yaşam alanları sunan Çilek, ürünün tasarımında kullandığı malzeme seçiminden üretim aşamalarına kadar her alanda ileri çocuk güvenliği ve sağlığını göz önünde bulundururken Çilek Ücretsiz Aile Rehberlik Hattı ile de ebeveynlerin çocuk ve aile psikolojisi ile ilgili sorularına destek oluyor.

Çocuklarının hayatını kolaylaştırmak amacıyla ‘Çilek’le çok kolay’ sloganıyla hem çocuklara hem de ailelere her türlü desteği vermeyi amaçlayan Çilek, Ücretsiz Aile Rehberlik Hattı’yla ailelerin çocuklarıyla daha sağlıklı bir iletişim kurabilmelerinde yol gösterici bir rol üstleniyor.

Çilek’in bu yeni hizmetinden yararlanmak isteyen anne babalar Pazartesi ve Çarşamba...