20 / 04 / 2024

Çilek, Facebook’ta rehberlik hizmeti veriyor!

Çilek, Facebook’ta rehberlik hizmeti veriyor!

Ücretsiz Aile Rehberlik Hattı ile ebeveynlerin ve çocukların hayatını kolaylaştıran Çilek, uzman klinik psikolog Yeşim Yaşa Görgülü aracılığıyla 28 Mart Cuma günü facebook üzerinden gelen soruları canlı olarak yanıtlayacak.



Daha sağlıklı bir aile iletişimi için Ücretsiz Aile Rehberlik Hattı ile ebeveynlerin ve çocukların hayatını kolaylaştıran Çilek, uzman klinik psikolog Yeşim Yaşa Görgülü aracılığıyla 28 Mart Cuma günü facebook üzerinden gelen soruları canlı olarak yanıtlayacak. 

 

Çilek’in “çocuklar her şeyimiz, onlara destek olmak görevimiz” mottosuyla hayata geçirdiği Ücretsiz Aile Rehberlik Hattı projesi kapsamında Uzman Klinik Psikolog Yeşim Yaşa Görgülü, ebeveynleri Çilek’in Facebook sayfasında bir araya getirecek ve iki saat boyunca kendisine yöneltilen soruları cevaplandıracak. 28 Mart Cuma günü 15.00 ila 17.00 saatleri arasında gerçekleşecek facebook canlı yayınında; çocukların uyku düzeni, yeme içme alışkanlıkları, konuşma ve dil gelişimleri, tırnak yeme, alt ıslatma, arkadaşlık ilişkileri, anne babaya aşırı bağımlılık ve ergenlik dönemi problemleri gibi birçok konuda bilgilendirme yapılacak.  

 

28 Mart Cuma günü saat 15.00’da Çilek Facebook sayfası www.facebook.com/cilekodasi’nı ziyaret etmeyi unutmayın.


Geri Dön