29 / 03 / 2024

Çilsal Turizm adres

Çilsal Turizm adres

Çilsal Turizm İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çilsal tarafından kuruldu.

Yeşilyayla Turizm Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Yeşilyayla Turizm Yatırımları Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de Veli Çilsal tarafından kuruldu.

Adres Suites Otel Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adres Suites Otel Turizm Gıda İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Betül Aydın Top tarafından kuruldu.

Ankasu Turizm Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ankasu Turizm Yatırımları Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 125 milyon 564 bin 504 TL sermaye bedeli ile Veli Çilsal tarafından kuruldu. 

Çilsal Turizm İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!    

Çilsal Turizm İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çilsal tarafından kuruldu.

Kayseri'ye yeni turizm master planı!

Anı Tur Yönetim Kurulu Başkanı Veli Çilsal, “Kayseri bölgesine yeni yapılan Erciyes Turizm Master Planı’nı ilgiyle takip ediyoruz ve bölge turizmine çok olumlu etkileri olacağını düşünüyoruz” dedi.

Konut tercihinde adres turizm bölgelerinden İstanbul'a kaydı!

Ocak - ekim döneminde yabancılara yapılan konut satışı bir önceki yıla göre yüzde 19,5 arttı. Ortadoğu ülkelerinden gelen yatırımcılar İngiliz ve Almanları solladı, konut tercihinde adres turizm bölgelerinden İstanbul'a kaydı...

Mersin turizm altyapısını geliştiriyor!

MERSİN Doğu Akdeniz çanağında Türk turizmi için yeni adres olmaya hazırlanıyor. Bir taraftan turizm alt yapısı için yatırımcılarını bekleyen Mersin, diğer taraftan da turizmde söz sahibi olmaya çalışıyor.

Puan Tur Turizm Seyahat ve Yatırımları Limited Şirketi Üsküdar Şubesi açıldı!

Puan Tur Turizm Seyahat ve Yatırımları Limited Şirketi Üsküdar Şubesi, Mustafa Çilsal Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon TL'lik sermaye ile 28 Kasım'da Üsküdar, Sultantepe Mahallesi'nde kuruldu.

Adres Yalıkavak nerede?

M2 Turizm İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Adres Yalıkavak nerede sorusuna yanıt olarak Muğla-Bodrum deniliyor. 50 bin metrekare alana sahip olan projede banka kredisi ile konut sahibi olunuyor...

Adres Yalıkavak satış ofisi

Villaların satış sürecine devam edilen Adres Yalıkavak satış ofisi telefon numarası şöyle: +90 252 386 45 43. Ödemelerde banka kredisi kullanılan proje, M2 Turizm İnşaat tarafından inşa ediliyor...

Adres Yalıkavak projesi başladı!

M2 Turizm İnşaat, Bodrum’un iddialı projesi olan “Adres Yalıkavak”ın startını verdi. Her açıdan önemli farklılıklar içeren Adres Yalıkavak projesi; Bodrum’un en prestijli, en özenli villalarının bulunacağı adreste yer alıyor...

Yeni Adres Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Adres Gayrimenkul Danışmanlık İnşaat Turizm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 6 Ağustos 2014 tarihinde 50 bin TL sermaye ile Murat Aktürk ve Kenan Öden tarafından kuruldu....

Sun Flamingo Park Güneşli adres bilgileri!

Güneşli'de Sun Turizm tarafından hayata geçirilen Sun Flamingo Park Güneşli adres bilgilerine göre proje, Güneşli Evren Mahallesi'nde Fevzi Çakmak Caddesi'nde 28 bin 341 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Çilsal Turizm adres Haberi

Çilsal Turizm adres

Çilsal Turizm İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çilsal tarafından kuruldu.

Çilsal Turizm İşletmeleri Ticaret Limited Şirketi konusu:
A-SEYAHAT ACENTALARI, MÜESSESELERİ, BÜROLARI KURMAK, İŞLETMEK, YURTİÇİ VE YURTDIŞI MÜNFERİT VEYA GURUPLAR HALİNDE SEYAHAT VE GEZİLERİ DÜZENLEMEK, YERLİ VE YABANCI TURİSTLERİN YURTİÇİNDE VE YURTDIŞINDA KONAKLAMA, SEYAHAT, TRANSFER, REHBERLİK İŞLEMLERİNİ ÜSTLENMEK, YİNE HER TÜRLÜ HAVA, DENİZ, DEMİRYOLU VE KARAYOLU SEYAHATLARI DÜZENLEYEN KURUM VE KURULUŞLARIN BİLET SATIŞ ACENTALIĞINI VE KOMİSYONCULUĞUNU YAPMAK. B-TURİZM SEKTÖRÜNÜ İLGİLENDİREN HER KONUDA FAALİYETTE BULUNMAK, TATİL KÖYÜ, OTEL, MOTEL, PANSİYON, KAMPİNG, KONAKLAMA TESİSLERİ, SERVİS İSTASYONLARI, BÜFE, KAFETERYA, LOKANTA, GAZİNO, EĞLENCE YERLERİ VE BENZERİ TURİSTİK İŞLETMELERİ KURMAK, KİRALAMAK, İŞLETMEK VE GEREKTİĞİNDE KİRAYA VERMEK. C-TURİZM AMAÇLI YAT, KOTRA, TEKNE VE BENZERİ DENİZ NAKİL VASITALARI İLE TURİZM AMAÇLI...