26 / 04 / 2024

cilt bakım

cilt bakım

Bim marketler zinciri bu hafta yayınladığı aktüel kataloğunda uygun fiyatlı kişisel bakım ürünlerine yer verdi. Saç bakım ürünlerinden cilt bakım ürünlerine pek çok kişisel bakım ürünleri 11 Ekim Salı gününden itibaren Bim marketlerde satışa sunulacak. İşte Bim 11 Ekim 2022 fiyat listesi…

Gratis'te makyaj, cilt bakım ve saç bakım ürünleri tek fiyat 33 TL! Acele edin! Sadece 3 gün geçerli!

Güzellik ve bakım rutininizi daha da özel hale getirmek için Gratis'in harika bir kampanyası var!

Hanımlar dikkat! Temizlik ve cilt bakım ürünlerine çılgın indirimler geldi!

Türkiye'de en çok rağbet edilen perakende marketlerden BİM 2 Mayıs aktüel ürünler kataloğunu duyurdu. Temizlik, makyaj ve cilt bakım ürünlerinde indirime giden BİM, Mayıs ayına bomba gibi giriş yapmak istiyor. İşte 2 Mayıs indirimli ürünler listesi.

Tüm cilt bakım ürünlerinde yüzde 50 indirim! Watsons fiyatları güncelledi! İşte 29 Ekim 2022 fiyat listesi…

Watsons, tüm cilt bakım ürünlerinde indirimli fiyatlarını açıkladı. İndirimin en dikkat çeken markası ise Neutrogena oldu. İşte 29 Ekim 2022 fiyat listesi…

Bim’den uygun fiyatlı kişisel bakım ürünleri! Bim 11 Ekim 2022 fiyat listesi

Bim marketler zinciri bu hafta yayınladığı aktüel kataloğunda uygun fiyatlı kişisel bakım ürünlerine yer verdi. Saç bakım ürünlerinden cilt bakım ürünlerine pek çok kişisel bakım ürünleri 11 Ekim Salı gününden itibaren Bim marketlerde satışa sunulacak. İşte Bim 11 Ekim 2022 fiyat listesi…

Rossmann’da kağıt maskeler 5  TL, cilt bakım yağları 23 TL! Rossmann kırmızı günler 25 Eylül 2022 fiyat listesi..

Sevilen Alman markası Rossman’da indirimli cilt bakım ürünlerini inceledik. Birçok üründe süper indirimler sizi bekliyor. Bakım yağları, güneş kremleri, yüz yıkama jelleri ve daha birçok üründe kırmızı indirimler sizi bekliyor. İşte, Rossman kırmızı indirimli ürünler 25 Eylül 2022 fiyat listesi…

Bakımlı kadınların tercihi Yves Rocher’den cilt bakım ürünlerinde yüzde 20 indirim! İşte 20 Eylül 2022 fiyat listesi

Fransız kozmetik ve güzellik markası Yves Rocher cilt bakımı ürünlerinde yüzde 20 indirim kampanyası başlattı. 3 Ekim’e kadar geçerli olacak kampanya Yves Rocher’in online mağazası ve mobil uygulamasında geçerli. İşte Yves Rocher kampanyalı ürünlerin fiyat listesi

Cilt bakım ürünleri BİM 9 Ağustos Salı kataloğunda! İşte BİM 9 Ağustos Salı kataloğu!

BİM aktüel ürün kataloğu her hafta olduğu gibi bu hafta da araştırılıyor. Bakım ürünleri BİM 9 Ağustos Salı kataloğunda! İşte detaylar!

Migros'ta L'Oreal cilt bakım ürünlerinde yüzde 50 indirim! İşte 30 Mart 2022 fiyat listesi!

Migros'ta L'Oreal Paris markalı ürünlerde kaçırılmayacak fırsat devam ediyor. Migros L'Oreal Paris markalı cilt bakım ürünlerinde yüzde 50 indirim yaptı. İşte 30 Mart 2022 fiyat listesi!

Asansör bakım sözleşmesi örneği!

Asansör bakım sözleşmesi, asansörün bakımı için apartman yöneticisi ve yüklenici firma arasında imzalanan sözleşme olarak karşımıza çıkıyor. Peki, asansör bakım sözleşmesi nasıl yapılır? Asansör bakım sözleşmesi örneği..

Asansör bakım sözleşmesi nasıl yapılır?

Asansör bakım yönetmeliği gereğince, asansörü monte eden veya onun yetkili servisi, monte edilen asansör için garanti süresi boyunca aylık bakım ve servis hizmetlerini vermek zorunda oluyor. Peki, asansör bakım sözleşmesi nasıl yapılır?

Ulaşlı Mezarlık alanında bakım çalışması gerçekleştirildi!

Gölcük Belediyesi Mezarlık işleri Müdürlüğü ekipleri bir süre önce başlattıkları genel bakım ve temizlik çalışmalarını başarıyla sürdürüyor. Bu yönde yapılan çalışmaların bir yenisi Gölcük Belediyesi Ulaşlı Mezarlığında gerçekleştirildi.

Boğaziçi Yönetim Site Müdürleri asansör bakımı gündemi ile toplandı!

Marmara Bölgesinde yönetim hizmeti sunulan tüm sitelerim her ay mali ve idari işlerinin görüşüldüğü site müdürler toplantısında bu ay Asansör Bakımı ve Kontrolleri masaya yatırıldı.

Atatürk Olimpiyat Stadyumu'ndaki sahaların bakım ihalesi 26 Eylül'de!

İstanbul Olimpiyat Oyunları Hazırlık ve Düzenleme Kurulu; Atatürk Olimpiyat Stadyumu'ndaki ana saha, ek stadyum ve antrenman sahalarındaki 14 bin 500 metrekarelik alandaki bakım işini ihaleye çıkarıyor.

cilt bakım Haberi

cilt bakım

Bim marketler zinciri 11 Ekim Salı günü için yayınladığı katalogda şampuandan yüz bakım maskesine kadar kişisel bakımda uygun fiyatları sizlerle buluşturuyor. Yüz bakım kremlerinden saç bakım ürünlerine, vücut losyonlarından şampuana kadar çeşitli kişisel bakım ürünleri Bim marketlere gelecek. Sizler için 11 Ekim Salı günü Bim’e gelecek hesaplı kişisel bakım ürünlerini listeledik..

Adem Terzi 250 ml saç Şampuanı: 99,00 TL

Vaseline 20 gram Dudak Nemlendirici: 22,50 TL

Rebul 250 ml Vücut Losyonu: 27,50 TL

Moira 150 ml Vücut Sprey parfümü: 22,50 TL

Urban Care 150 ml Durulanmadan Saç bakım Kremi: 35,50 TL

Newgen 210 ml Kil içerikli Yüz Temizleme Jeli: 39,50 TL

Newgen 30 ml Yüz bakım Serumu Çeşitleri: 34,50 TL

Claderm 100 ml Kil içerikli Maske: 22,50 TL

Jkosmec Kağıt cilt Yüz Bakım Maskesi: 11,50...