26 / 04 / 2024

CİMER

CİMER

Bozcaada Belediyesi, 45 ruhsatsız kaçak işletmeyi mühürlemeye başladı. Edinilen bilgilere göre, mühürleme işleminin CİMER’e (Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezi) yapılan şikayetlerin neticesinde gerçekleştiği iddia ediliyor.

Zonguldak’ta vatandaşlardan TOKİ tepkisi! Konutlar ne zaman teslim edilecek?

Zonguldak’ın Çaycuma ilçesinde 2021 yılının başında inşasına başlanan 197 konutluk TOKİ projesinde müteahhit firmanın işi bırakması nedeniyle aylardır çalışma yapılmadığı ifade edildi. TOKİ konutlarının hak sahipleri konutların halen bitirilmediği gerekçesiyle CİMER’e şikayette bulundu.

TOKİ Başkanı Ömer Bulut tamamlanmak üzere olan konutlarının müjdesini verdi!

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat tarihinde depremlerin yıkıma neden olduğu kentlerde Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından kalıcı konutların inşaat çalışmaları hızla devam ediyor. TOKİ Başkanı Ömer Bulut çalışmaları yerinde inceledi.

Cömertler Hırdavat Ve Merdiven Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cömertler Hırdavat Ve Merdiven Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Nurullah Cömert ve Ömer Nuri Cömert ortaklığında kuruldu.

Doların şaşırtıcı yükselişi devam ediyor! 23 TL sınırını aşan dolar için yeni rekor rakam belli oldu! Hemen şimdi bakın!

Doların göz alıcı yükselişi sürüyor! Türk Lirası karşısında 23 TL sınırını geride bırakan doların geleceği için yeni rakam açıklandı. Finans danışmanı Ömer Rıfat Gencal'ın çarpıcı tahmini, doların rekor seviyelere doğru ilerlediğini gösteriyor. Detaylar haberimizde!

Bakan Soylu peş peşe açıkladı! Fahiş kira isteyen ev sahipleri yandı! 

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, fahiş kira bedelleriyle ilgili bir son dakika açıklamasında bulundu. Bakan Soylu, vatandaşlara durumu CİMER'e şikayet etmesi çağrısı yaptı. Fahiş kira isteyen ev sahipleri yandı!

Sümer Yap İnşaat Elektrik Mekanik Turizm Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Sümer Yap İnşaat Elektrik Mekanik Turizm Gıda Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 300 bin TL sermaye bedeli ile Faruk Tükenmez, Fırat Mengüç ve Mehmet Mengütay ortaklığında kuruldu.

Emekli aylıklarında isyan ettiren hesap! Zamlı maaşları en düşük emekli maaşına geriledi!

EYT düzenlemesiyle ilgili son açıklama AKP Sözcücü Ömer Çelik'ten geldi. Ömer Çelik Ocak ayı bitmeden tamamlanacağı söylenen sürecin, Şubat ayı içinde en geç Mart ayı içinde tamamlanacağını ifade etti.

Binlerce kişi TOGG için CİMER’e başvurdu: Konut gibi taksitli olsun!

Türkiye'nin ilk yerli otomobili Togg seri üretime başladı. Vatandaşlar Cumhurbaşkanlığı İletişim Merkezine (CİMER) binlerce mesaj attı. Başvurularda, Togg için renk önerenler kadar yerli otomobilin TOKİ’nin konut projesi gibi taksitle satılmasını isteyenler de var.

Bağcılar 1/5000 ölçekli plan notu tadilatı askıda!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Bağcılar ilçesi, Mer'i Revizyon Nazım İmar Planına Riskli Yapılar ve Plan Notu İlavesine ilişkin 1/5000 ölçekli 12.11.2021 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

Yalıcılar Danışmanlık Mimarlık Tasarım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yalıcılar Danışmanlık Mimarlık Tasarım İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Bakırköy’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ömer Yalıcılar tarafından kuruldu.

Zeytinburnu Çırpıcı Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm sorunu çözüldü!

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy ilçedeki kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili yaptığı açıklamada Çırpıcı Mahallesi'nde 2015 yılından bu yana süren kentsel dönüşüm sorununu çözüme kavuşturduklarını müjdeledi.

Süper Proje Pazarlama Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Süper Proje Pazarlama Gayrimenkul Danışmanlığı Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Ali Cömer Gökciler ve Ümmü Gülsüm Bulum ortaklığında kuruldu.

Burhanettin Bulut'tan Çukurova Havalimanı açıklaması!

Yap - işlet - devret projesiyle yapılan Çukurova Havalimanı ile ilgili sorduğu sorulara cevap alamayan CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut bu kez de CİMER’e başvuruda bulundu. Ancak soruları gizlilik gerekçesiyle yanıtlanmadı.

CİMER Haberi

CİMER

Bozcaada Belediyesi, bir vatandaşın CİMER’e yaptığı şikayetin ardından otel, pansiyon ve konteyner gibi 45 ruhsatsız kaçak işletmeyi mühürlemeye başladı. Bozcaadahaber.net isimli haber sitesinin açıklamasına göre; Söz konusu şikayetin iddiaya göre Temmuz ayından bu yana birkaç defa yapıldığı ve Kaymakamlık ve Jandarma’nın işlemlerin yapılması için belediyeye yazı gönderdiği ve belediyenin de bu şikayetlerin ardından işlemleri yapmak zorunda kaldığı ifade ediliyor. Ancak belediyenin ise mühürleme işlemlerini, işletmelerin mağdur olmaması için yaz sezonunun sonuna bıraktığı iddialar arasında. Bozcaada Haber’e gelen bir diğer önemli iddia ise, şikayette bulunan kişinin adada siyasi kimliği ile tanındığı ifade ediliyor. Bu iddiaya göre ise, şikayetin amacı belediye ile işletmeleri karşı karşıya gelmesini sağlamaya çalışmak. Bu arada yeni imar planı yasasına göre, ada merkezi dışında mühürlenen iş yerlerinin...