26 / 04 / 2024

Çimsa Çimento söz sahibi personel

Çimsa Çimento söz sahibi personel

Çimsa Çimento tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamaya göre Çimsa Çimento yönetimde söz sahibi olan personelini yayınladı. Çimsa Çimento'nun yönetimde söz sahibi olan personelini haberimizde görebilirsiniz...

Çimsa Çimento yönetimde söz sahibi personelini yayınladı!

Çimsa Çimento Sanayi ve Ticaret A. Ş. tarafından bugün Kamu Aydınlatma Platformu' nda yapılan yazılı açıklamaya göre Çimsa Çimento yönetimde söz sahibi personeli ni yayınladı...

Çimsa Çimento 2015 yılı finansal tabloları!

Çimsa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş., 2015 yılına ait bağımsız denetimden geçmiş finansal tablolarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte şirketten KAP'a bildirilen finansal raporlar...

Çimsa Çimento'da toplu iş görüşmelerine başlanıyor!

Çimsa Çimento Sanayi ve Ticaret AŞ., Çimento Endüstrisi İşverenleri Sendikası (ÇEİS) ile T. Çimse-İş Sendikası arasında yapılacak yeni dönem toplu iş sözleşmesi görüşmelerine başlanacağını açıkladı.

Polatyol,Eston Şehir sözünü tuttu!

1.6 milyon metrekarelik arazisi ile Avrupa'nın en geniş alana yayılan gayrimenkul projelerinden Eston Şehir'i TMSF'den alan Polatyol sözünü tuttu.

Üst kattan su sızıyor ne yapmalıyım?

Apartmanda yer alan kat malikleri zaman zaman bağımsız bölümlere gelen zararlardan dolayı anlaşmazlık yaşayabiliyor. Peki, dairesi zarar gören birisi olarak "Üst kattan su sızıyor ne yapmalıyım?" diyorsanız işte yanıtı..

Kadir Topbaş'tan Edirne'ye yatırım sözü!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Edirne’nin ilçelerini ziyaret ederek vatandaşlarla buluştu. Birlik ve kardeşlik mesajları veren Kadir Topbaş, ziyaret ettiği belediyelere yatırım sözü verdi ve bazı açılışlar yaptı.

Sızır Enerji Üretim Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Sızır Enerji Üretim Danışmanlık Anonim Şirketi, 50 bin TL sermaye ile 2015 yılı, 12 Ağustos 'ta, İstanbul İl' i, Beykoz, Paşabahçe, Ahmet Çavuş Sokak 'ta kuruldu.

Martı Otel yönetimde söz sahibi personellerini açıkladı!

Martı Otel İşletmeleri A.Ş. yönetimde söz sahibi personellerini yayınladı. Kamuyu Aydınlatma Platformu 'nda yayınlanan personeller sırasıyla haberin devamında yer alıyor.

Sözüneri Mimarlık, Propa Holding'e 37 katlı rezidans projesi hazırlıyor!

Bursa'da ve Türkiye'nin değişik bölgelerinde çok sayıda konut, sağlık, eğitim, sanayi ve turizmi tesisi projesine imza atan Sözüneri Mimarlık, şimdi de Propa Holding tarafından İstanbul Kartal'da yapılacak 37 katlı rezidansın projesini hazırlıyor.

Tarlabaşı projesinde söz sırası idare mahkemesinde!

Danıştay, iptal kararından geri adım atmadı. Proje ile ilgili şimdi gözler İstanbul İdare Mahkemesi'nde. Mahkeme bozma kararına direnirse son sözü Danıştay İdari Dava Daireleri Kurulu söyleyecek.

Martı GYO yönetimde söz sahibi olan personelini açıkladı!

Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi A.Ş, Kamu Aydınlatma Platformu'na yönetimde söz sahibi olan personelini açıkladı. Martı Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı açıklaması haberin detayında bulunuyor.

Alibeyköy doğalgaz hattındaki sızıntı önlendi!

Alibeyköy'de metro çalışması sırasında zarar gören doğalgaz hattındaki sızıntı önlendi. Alınan bilgiye göre, Çırçır Mahallesi Atatürk Bulvarı'nda metro inşaatı çalışması sırasında doğalgaz ana dağıtım hattı zarar gördü.

Osman Zolan'dan Acıpayam'a yatırım sözü!

Acıpayam'a bağlı mahallelerde sıcak asfalt, köprü, içme suyu deposu ve kilit parke taşı yatırımlarını başlatan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Yazır ve Dodurgalar mahallelerinde de çocuklara halı saha sözü verdi...

Çimsa Çimento finansal tabloları!

Çimsa Çimento Sanayi ve Ticaret A.Ş. 3 aylık finansal tablolarını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. İşte 1 Ocak -31 Mart 2015 dönemine ait finansal tabloları...

Çimsa Çimento söz sahibi personel Haberi

Çimsa Çimento söz sahibi personel

Çimsa Çimento yönetimde söz sahibi olan personelini bugün Kamu Aydınlatma Platformu'nda yaptığı yazılı bir açıklama ile yayınladı. 


İşte Çimsa Çimento'nun yönetimde söz sahibi olan personeli;