20 / 04 / 2024

Çimsa World of concrete fuarı

Çimsa World of concrete fuarı

Sabancı Holding ortağı Çimsa, 4-7 Şubat arasında gerçekleşen Las Vegas’taki Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı 2020 World of Concrete (WOC)’ya katıldı. Fuarda Amerika pazarında yoğun ilgi gören beyaz çimento ve özel ürünler tanıtıldı.

Radisson Collection Hotel Bodrum, Inside World Festival of Interiors 2022’de 'Hotels' kategorisinde finalist oldu!

MSE tarafından tasarlanan Radisson Collection Hotel Bodrum projesi mimarlık dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olan INSIDE World Festival of Interiors 2022’de “Hotels” kategorisinde kısa listede bulundu ve finalist oldu. 

Blizzard Türk lirası ile ödeme almaya başladı! Oyun fiyatlarında 'indirim' yapıldı

Call of Duty, World of Warcraft ve Overwatch gibi pek çok oyunun ve içeriklerinin satışının gerçekleştiği Battle.net, aralarında Türk lirasının da bulunduğu 4 yerel para birimiyle ödeme almaya başladı. Fiyatlar 10 euroya sabitlenince otomatik 'indirim' geldi.

Çimsa, Las Vegas’taki World of Concrete (WOC) Fuarı’na katıldı!

Sabancı Holding ortağı Çimsa, 4-7 Şubat arasında gerçekleşen Las Vegas’taki Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı 2020 World of Concrete (WOC)’ya katıldı. Fuarda Amerika pazarında yoğun ilgi gören beyaz çimento ve özel ürünler tanıtıldı.

Çimsa WOC 2019’da boy gösterdi!

Çimsa, 22-25 Ocak tarihleri arasında Las Vegas’ta 58.000 ziyaretçi ve 1.500 şirket katılımıyla düzenlenen Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı World of Concrete (WOC) 2019’a katıldı.

Çimsa, WOC 2019'da dünya markaları ile bir araya geldi!

Çimsa, World of Concrete (WOC) 2019’da inşaat ve çimento sektörünün dünya markaları ile bir araya geldi.

Koza World of Sports Arena'nın çatısı 2 ayda bitecek!

Koza World of Sports Arena'nın 8 bin kişi kapasiteli merkez kortu Garanti Koza Arena'nın çatısı, yaklaşık 2 ayda tamamlanacak ardından organizasyonlara ve konserlere ev sahipliği yapacağı ifade edildi.

Bilge Özdemir: Sign Of The City'den Sign Of The World'e!

Türk inşaat ve gayrimenkul sektörünü buluşturan "Sign of the City Awards", Four Seasons Hotel İstanbul at The Bosphorus'da gerçekleşen olağan üstü bir törenle sahiplerini buldu. Emlakchi'den Bilge Özdemir Sign Of The City'yi yazdı.

ONS İncek Residence, WAF 2014'te finalde!

ONS İncek Residence, Dünya Mimarlık Festivali kapsamında düzenlenen ve mimarlık dünyasının en önemli ödüllerinden biri olarak kabul edilen WAF (World of Ararchitecture Festival) 2014'de finale kalma başarısını gösterdi.

Ons İncek Residence World of Ararchitecture Festival'de finale kaldı!

ONS İncek Residence, Dünya Mimarlık Festivali kapsamında düzenlenen ve mimarlık dünyasının en önemli ödüllerinden biri olarak kabul edilen WAF ( World of Ararchitecture Festival) 2014'de finale kalma başarısını gösterdi.

Caroline Wozniacki, Esenyurt Koza World of Sports Arena'nın şampiyonu!

Esenyurt Koza World of Sports Arena'da düzenlenen TEB BNP Paribas İstanbul Cup Final maçını Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu, Esenyurt Kaymakamı Ekrem İnci ve Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu birlikte izledi. İşte finalden fotoğraflar...

Mall Of the World Dünyanın en büyük AVM'si olacak!

Her şeyin en büyüğünü yapan Dubai Şeyhi El-Maktum, şimdi de dünyanın en büyük alışveriş merkezi için kolları sıvadı. "Mall Of the World" adı verilecek AVM 743 bin metrekare olacak...

Esenyurt Koza World Of Sports Arena, İstanbul Cup'a hazır!

Garanti Koza projesi Esenyurt Koza World Of Sports Arena, TEB BNP Paribas İstanbul Cup tenis turnuvasına hazır durumda. Koza Spor Akademisi inşaatı da bitiyor… İşte Danimarkalı raket Caroline Wozniacki’nin de korta çıkacağı o tesisler...

Houses and Suites’in bahçe etabı satışta!

VIA Properties tarafından toplam 1.2 milyar lira yatırımla hayata geçirilen Kurtköy’deki The World of Viaport projesinin son halkası olan Houses&Suites’in bahçe etabı satışa çıktı. Bahçeli konutlarda fiyat 238 bin liradan başlıyor.

Çimsa World of concrete fuarı Haberi

Çimsa World of concrete fuarı

Beyaz çimento ve özel ürünlerde yarım asra yaklaşan bilgi birikimi ve güçlü bir AR-GE’ye sahip olan Çimsa, her sene düzenlenen ve sektörün en prestijli fuarlarından olan Uluslararası Yapı ve İnşaat Fuarı World of Concrete (WOC) 2020’ye katıldı. Çimsa Aluminates ve Çimsa Süper Beyaz ailesi ürünlerini sektörünün önde gelen temsilcileri ile buluşturan Çimsa fuarda, yenilikçi çözümler sağlayan tüm ürünleri ile dikkat çekti.

Beyaz çimento ve özel ürünler alanında küresel piyasalardaki liderliğini koruyan Çimsa, Süper Beyaz, Süper Beyaz Slow, Crafta N, Crafta S, Recipro 40, Recipro 40+, Recipro 50 ve Rego ürünlerini tanıttığı fuarda “Beyaz Çimento” ürünü ile fuar ziyaretçilerinden tam not aldı. Beyaz çimento ve özel ürünlerini üç ana aile grubu altında toplayan Çimsa’nın, Aluminates Ailesi ürün yelpazesi altında, Recipro 40,...