18 / 04 / 2024

Kurtköy Houses and Suites'in bahçeli etabı satışa çıktı!

Kurtköy Houses and Suites'in bahçeli etabı satışa çıktı!

VİA Properties tarafından toplam 1.2 milyar lira yatırımla hayata geçirilen Kurtköy'deki The World of Viaport projesinin son halkası olan Houses&Suites'in bahçe etabı satışa çıktı.




Kurtköy'de bahçeli evler satışa çıktı Viaport kapsamındaki Houses&Suites'in bahçeli etabı satışa çıktı. Hemen teslim daireler 48 ay sıfır faizle satılacak VİA Properties tarafından toplam 1.2 milyar lira yatırımla hayata geçirilen Kurtköy'deki The World of Viaport projesinin son halkası olan Houses&Suites'in bahçe etabı satışa çıktı. Toplam 617 daireden oluşan projenin son 40 dairesi olan bahçe etabı, hemen teslim ediliyor. Ağırlıklı olarak bahçe konseptinin hakim olduğu Kurtköy'deki projelerde ilk önce bahçeli daireler satışa çıkarken, Houses&Suites'te bu etap sona bırakıldı. Satışa sunulan yeni etap dairelerinde, 48 ay vade farksız ödeme planı hazırlandı. 

Viaport Venezia Satış Pazarlama Direktörü Cenk Hayırlıoğlu, Houses&Suites'de yeni etap dairelerin satışa sunulduğunu belirterek, şunları söyledi: "Şimdi bahçe etabını satışa çıkarıyoruz. Bahçeli düz ve dubleks daireleri, yaz döneminde taşınmak isteyenler için hemen tapu teslim şeklinde satışa sunuyoruz. Projede 1+1 daireler 238 bin 500 TL'den 2+1 daireler 315 bin TL'den, 3+1 daireler 671 bin TL'den, 2+1 dubleks daireler 504 bin TL'den ve 3+1 dubleks daireler 564 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 

Bu fiyatlara göre, yüzde 50 peşin, geri kalanı için de 48 sıfır faizli ödeme planımız bulunuyor. Konut kredisi faizlerinin yüzde l'in üzerinde seyrettiği dönemde faizi sıfırladık." Yüzde 50 prim yaptı 617 dairelik projenin yüzde 85'inin satışını gerçekleştirdiklerini söyleyen Hayırlıoğlu, "Projenin lansmanını Eylül 2011'de yapmıştık. O zaman 2 bin 800 liradan başlayan metrekare fiyatlarıyla çıkmıştık. Şimdi ise metrekare fiyatımız 3 bin 900 liraya geldi. Yüzde 50 prim kazancını gördük" dedi. 

Viaport hikayesi tamamlandı VİA Properties Yönetim Kurulu Başkanı Coşkun Bayraktar, "Viaport AVM ve Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan sonra Kurtköy bambaşka bir yere geldi. Florya neyse, Kurtköy de o noktaya geldi. Projemize otelden, eğlenceye, alışveriş mekânlarına kadar her şeyi yerleştirdik. Şimdi de konut kısmını da tamamladık. 

Kentsel yenileme tam olarak budur" diye konuştu. 



Vatan


Geri Dön