28 / 03 / 2024

çin Aksa Jeneratör

çin Aksa Jeneratör

Aksa Jeneratör, yıllık 24 bin üretim kapasitesiyle dünyanın en büyük jeneratör fabrikası olacak Çin'deki üçüncü tesisini faaliyete açıyor

Rıdvan Özer  kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa jeneratör Satış ve Kiralama Genel Müdürü Rıdvan Özer kimdir? Rıdvan Özer  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Rıdvan Özer Ne iş yapar? Rıdvan Özer  Nereli?  İşte Rıdvan Özer 'in hayatına dair merak edilenler.

İnşaat yatırımları jeneratör sektörünü umutlandırıyor!

Aksa Jeneratör CEO’su Alper Peker, Türkiye’de inşaat alanında planlanan yatırımlar, jeneratör sektörünü de umutlandırıyor. Türkiye’nin 2023 projelerinin, jeneratör sektörünün de önünü açacağını belirtti.

3. Havalimanı’nın enerji ihtiyacını Aksa karşılayacak!

İstanbul Yeni Havalimanı (İGA) Türkiye tarihinin en büyük havalimanı projesinin enerji ihtiyacını karşılamak için yerli firma Aksa Jeneratör’ü tercih etti.

Üçüncü Havalimanı'nın jeneratörü Aksa'dan!

Türkiye'nin yanı sıra Amerika ve Çin'de de üretim tesisleri olan ve dünya jeneratör liginde beşinci sırada yer alan Aksa Jeneratör Avrupa'dan marka satın almayı planlıyor.

Aksa'dan Yavuz Sultan Selim Köprüsü’ne 17 MW'lik jeneratör!

Aksa Jeneratör, Türkiye’nin en prestijli projeleri Yavuz Sultan Selim Köprüsü ve Kuzey Marmara Otoyolu’nun aydınlatılması için 17 MW gücünde 35 jeneratör seti kurulumu gerçekleştirdi.

Aksa Jeneratör, demokrasi nöbetine jeneratör desteği verdi!

Enerji sektörünün önemli oyuncularından Aksa Jeneratör, 10 Ağustos gününe kadar meydanlarda süren demokrasi nöbetine jeneratör setleri ve mobil şarj istasyonlarıyla destek verdi.

Aksa Jeneratör Tahran'da satış ofisi açtı!

Aksa Jeneratör, Birleşik Arap Emirlikleri, Rusya, İngiltere, Dubai, Çin, Cezayir, ABD, Singapur, Irak, Kazakistan, Gana ve Güney Afrika'da bulunan satış ofislerine İran'ı da ekledİ.

Aksa Jeneratör, İran'da yeni ofis açtı!

Dünyanın en önemli jeneratör üreticilerinden Aksa Jeneratör, yurt dışı yatırımlarına bir yenisini daha ekledi. Türkiye, Çin ve ABD’deki üretim tesisleriyle büyümesini sürdüren Aksa Jeneratör, İran’da açtığı yeni satış bayi ile ülkenin enerjisine enerji katacak.

Aksa Jeneratör kiralama hizmeti ile enerjiyi garantiliyor!

Dünyanın önde gelen jeneratör üreticileri arasında yer alan Aksa, dönemsel ve sürekli enerji ihtiyacını karşılamada Türkiye’nin en büyük kiralık jeneratör filosuyla hizmet veriyor.

Aksa küresel enerji pazarının nabzını tutuyor!

Aksa, küresel enerji pazarının nabzını tutuyor. Bir yıl içerisinde 40 bin jeneratör üretimiyle birçok ülkenin enerji ihtiyacını karşılayan Aksa Jeneratör’ün Çin’de yer alan farikası dünyanın en büyük jeneratör üretim kapasitesine sahip.

Aksa'dan ikinci el jeneratör güvencesi!

Sektörün lider markası Aksa Jeneratör, güvenilir ve profesyonel ikinci el ürün hizmeti vermek için kendi bünyesinde oluşturduğu İkinci El Departmanı ile tüm alım satım işlemlerinde kullanıcılarına hizmet desteği veriyor.

Aksa Jeneratör, Aydınlatma Fuarı’na katıldı!

Dünyanın ilk 5 jeneratör üreticisinden biri olan ve 160 ülkeye ihracat gerçekleştiren Aksa Jeneratör, 24. Uluslararası Mısır Elektrik Enerji ve Aydınlatma Fuarı’na katıldı.

Aksa Jeneratör'den 3. köprüye enerji desteği!

Aksa Jeneratör Kiralama Genel Müdürü Murat Dönmez, "Avrupa ile Asya'yı üçüncü kez birbirine bağlayacak ve dünyanın üzerinden raylı sistem geçen en uzun asma köprüsünün inşaatının tamamlanmasında bizim de katkımız olacak." dedi

çin Aksa Jeneratör Haberi

çin Aksa Jeneratör

Çin'deki en büyük Türk yatırımcıları arasında yer alan Aksa Jeneratör'ün Çin'in Jiangsu eyaletinin Changzhou şehrindeki fabrikası bugün açılıyor. Üretim kapasitesi bakımından dünyadaki en büyük jeneratör fabrikası olacak bu fabrikada yılda 24 bin adet jenaratör üretilecek. Aksa'nın Çin'deki üçüncü fabrikası olacak bu tesisle Çin'deki toplam yatırımlarını 50 milyon dolara çıkardıklarını söyleyen Aksa Jeneratör Genel Müdürü Alper Peker, Çin'e 2007'de geldiklerini, artan talepler üzerine yeni yatırım yapma kararı aldıklarını dile getirdi. Dünyadaki jeneratör şirketleri içinde ilk beşte olduklarını belirterek bu fabrikayla dünyanın 150 ülkesine ihracat yapacaklarını ifade eden Peker, fabrikanın yılda 10 kilovattan 2 bin 500 kilovata kadar 24 bin adet jeneratör üretim kapasitesine sahip olduğunu ifade etti. Changzhou ve Wuxi'de 2007 ve 2009'da açılan iki fabrikada yıllık 14 bin adet...