19 / 04 / 2024

çin corona virüsü son dakika haberleri

çin corona virüsü son dakika haberleri

Yeni tip koronavirüs salgını küresel ekonomik görünüm için belirsizlik oluşturmaya devam ediyor, uzmanlarca 2020'de yüzde 2 büyümesi öngörülen Amerikan ekonomisinin turizm ve dış ticarette yaşanacak aksamalarla olumsuz etkileneceği ifade ediliyor.

'Enerjisini boşaltmadı' diyen Prof. Dr. Okan Tüysüz'den 24 il için deprem uyarısı geldi!

Yaptığı açıklamalarla dikkat çeken Jeoloji Yüksek Mühendisi Prof. Dr. Okan Tüysüz, 24 il için deprem uyarısı yaptı. İşte Okan Tüysüz'ün o açıklamaları...

Eczacıbaşı'nın kasasına Ayazağa'dan ilk para 2025'in ikinci yarısında girecek! 

Artaş İnşaat'ın Eczacıbaşı'nın Ayazağa arazisinde hayata geçireceği proje ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Söz konusu projeden, Eczacıbaşı'nın kasasına ilk para 2025'in ikinci yarısında girecek. İşte ayrıntılar...

SSK, Bağkur Emekli Sandığı emeklilerine ek zam için beklenen tarih sızdı!

Milyonlarca SSK, Bağkur Emekli Sandığı emeklisinin merakla beklediği ek zam için beklenen tarih sızdı. İşte o tarih...

Japon deprem uzmanından İstanbul, İzmir ve Doğu Anadolu için deprem uyarısı! Resmen açıkladı! SON DAKİKA!

Japon yüksek inşaat mühendisi, mimar ve deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki, İstanbul, İzmir ve Doğu Anadolu için deprem uyarısı yaptı. İşte uzmanın o açıklamaları...

Kandilli Rasathanesi Müdürü Özener, Antalya ve Alanya için tsunami uyarısı yaptı!

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Haluk Özener, Antalya ve Alanya bölgesi için tsunami uyarısı yaptı. Prof. Dr. Özener, “Bir deprem olduğu zaman kesinlikle deniz kıyısından uzaklaşarak yüksek bölgelere çıkmakta fayda var” ifadelerini kullandı.

Zorlu Gökdelen projesinde sular durulmuyor! TMMOB Mimarlar Odası'ndan projesinden vazgeçin çağrısı!

Tartışmaların göbeğinde olan Zorlu projesinde sular durulmuyor. TMMOB Mimarlar Odası İzmir Şubesi, projeden vazgeçin çağrısında bulundu.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı önceden iptal etmişti! İkizdere'deki kıyım için tekrar kollar sıvandı!

Fevzi Reis’in şirketi Reis RS Enerji Elektrik Üretim Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, İkizdere’deki kıyım için kolları yeniden sıvadı.

Sektörden ipotekli konut satışlarının artması için faizler düşsün önerisi!

Türkiye genelinde gerçekleşen konut satış istatistikleri yayımlandı. Akar Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Figen Akar konut satışlarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Akar, ipotekli konut satışlarının artması için faizler düşsün önerisinde bulundu.

Deprem bölgesinde başlanan toplam inşaat sayısı 200 bini buldu! Orta hasarlı binalar da ağır hasarlı gibi görülecek!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki, deprem bölgesindeki konut inşaatları ile ilgili konuştu. Bakan Özhaseki, başlanan toplam inşaat sayısının 200 bini bulduğunu aktardı ve orta hasarlı binaların da ağır hasarlı gibi görüleceğini söyledi. İşte ayrıntılar...

Club Big Blue Suites Hotel'in oda sayısı artırılıyor! 73 milyon TL'lik yatırım için düğmeye basıldı!

Alanya'daki Club Big Blue Suites Hotel'in oda sayısı artırılıyor. Söz konusu kapasite artışı 73 milyon 124 bin 800 TL'ye mal olacak.

BMD Başkanı Sinan Öncel: ‘Organize perakende için zor bir süreç başladı’

Birleşmiş Markalar Derneği (BMD) Başkanı Sinan Öncel, üyeleri arasında gerçekleştirilen temmuz ayı anketinin sonuçlarına dayanarak birtakım açıklamalarda bulundu. Öncel, organize perakende için zor bir sürecin başladığını ifade etti.

TOKİ Ankara projesi için resmen Mayıs 2023 müjdesi geldi! Tek bir ilçeye 212 konutluk yeni proje geliyor!

TOKİ Ankara projesi için resmen Mayıs 2023 müjdesi geldi. TOKİ'nin resmi internet sitesinde yer alan detaylara göre, sadece tek bir ilçeye 212 konutluk yeni proje geliyor...

TOKİ İstanbul projeleri için resmen Mayıs 2023 müjdesi geldi! Tek bir ilçeye tam 665 yeni konut geliyor!

TOKİ İstanbul projeleri için resmen Mayıs 2023 müjdesi geldi... Tek bir ilçeye tam 665 yeni konut geliyor...Bu tarihi kaçırmayın!

çin corona virüsü son dakika haberleri Haberi

çin corona virüsü son dakika haberleri

Dünya genelinde hızla yayılan Kovid-19 salgını, yatırım, ticaret ve üretim bağlantıları üzerinden 20,5 trilyon dolarlık GSYH ile dünyanın en büyük ekonomisi olan ABD için de risk oluşturuyor. 

Son olarak ABD'nin en büyük yatırım bankası ve finansal hizmet kuruluşlarından Goldman Sachs, ülke ekonomisi için 2020 yılının ilk çeyreğine ilişkin büyüme tahminini Kovid-19 salgını nedeniyle aşağı yönlü revize ederek 1,4'ten 1,2'ye indirdi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Uzmanlar, bu yıl yüzde 2 büyümesi öngörülen ABD ekonomisinin, turizm ve dış ticarette yaşanacak aksamalarla olumsuz etkileceğini belirtti.

"ABD ekonomisinde 0,45 puanlık azalış bekliyoruz''

Moody's Analytics Direktörü Ryan Sweet, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kovid-19 salgınının bu yılın ilk yarısında ağırlıklı olarak küresel ekonomiyi etkileyeceğini ancak salgının en büyük etkisinin Çin tarafından hissedileceğini söyledi.

Salgının ABD ekonomisine yönelik olası...