26 / 04 / 2024

Çin gayrimenkul yatırımı

Çin gayrimenkul yatırımı

Çin'in ekonomik toparlanmasındaki yavaşlamanın, gayrimenkul yatırımlarındaki yavaşlama ile ilgili olduğu belirtildi.

Suudi Arabistan ve Türkiye arasındaki 50 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımı için imzalar atıldı

Suudi Arabistan Türkiye’ye 50 milyon dolarlık gayrimenkul yatırımı yapacak. Orient International Invest ile Suudi Arabistanlı Alrabiah firması arasında ikili görüşmeler sonucunda yatırım için imzalar atıldı. İşte detaylar...

Via İnşaat Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Via İnşaat Gayrimenkul Yatırım Ticaret Limited  Şirketi Eyüpsultan’da 250  bin TL sermaye bedeli ile Berat    Katran  ve Metin Kalçin tarafından kuruldu.

Kazandıran gayrimenkul yatırımı için ipuçları!

27 yıllık çalışma hayatı boyunca farklı sektörlerde uluslararası birçok şirkette Satış & Pazarlama Müdürü ve Genel Müdür koltuğuna oturan Ayşe Fügen Arda, kazandıran gayrimenkul yatırımı için ipuçlarını verdi....

Garanti Plus Gayrimenkul Yatırım İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Garanti Plus Gayrimenkul Yatırım İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ayşin Kılıç tarafından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

2017'de en çok inşaat ve gayrimenkul yatırımı yapılacak!

2017 yılında ekonominin seyrini şirketlerin yatırım planlarından da okumak mümkün. 2017'de en çok inşaat ve gayrimenkul yatırımı yapılacak.

Gayrimenkul Yatırım Fonları yabancı yatırımcılar için alternatif olacak!

Birleşmiş Milletler Ticaret ve Kalkınma Örgütü (UNCTAD) 2016 Dünya Yatırım Raporu’nu değerlendiren Omurga Portföy Genel Müdürü Oğuz Kösebay, yabancı yatırımcı için Gayrimenkul Yatırım Fonları’nın (GYF) önemli bir alternatif olacağını söyledi.

İşte gayrimenkul yatırımı için tüyolar!

Posta Gazetesi Gazetesi'nde yer alan habere göre gayrimenkul yatırımının tüyoları anlatıldı. Kanal İstanbul projesi arsa fiyatlarını artırdığı gibi Göktürk ve Kemerburgaz'da yatırım için uygun bölgeler olarak görüldü.

İBB Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı kuruyor!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), bünyesinde bulunan veya iştiraklerine ait arsaların değerlendirilmesi için Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) kuruyor. Belediyenin İmar A.Ş. isimli şirketinin GYO'ya dönüştürülmesi kararlaştırıldı.

P Paraf Yapı Mimarlık Mühendislik İnş.Gayrimenkul Yatırım Danışman. Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

P Paraf Yapı Mimarlık Mühendislik İnş.Gayrimenkul Yatırım Danışman. Ticaret Limited Şirketi, Onur Kuyuncu, Uğur Erdem ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 7 Aralık'ta Çatalca, Kaleiçi Mahallesi, Bahar Sokak'ta kuruldu.

Güvenli gayrimenkul yatırımı için 6 altın kural!

Cumhuriyet Gazetesi Ekonomi sayfası köşe yazarı olan Ceren Kumbasar bugünkü yazısında gayrimenkul yatırımının güveli olması için 6 altın kuralı anlattı. İşte o yazı...

Kim Emlak İnşaat Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Kim Emlak İnşaat Gayrimenkul Yatırım ve Danışmanlık Anonim Şirketi, Mehmet Kurtöz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 250 bin TL sermaye ile 27 Kasım'da Başakşehir, Bahçeşehir 1.Kısım Mahallesi'nde kuruldu.

Batı Taahhüt Gayrimenkul Yatırım İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Batı Taahhüt Gayrimenkul Yatırım İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Muther Al Khrbıt tarafından 50 bin TL sermaye ile 25 Kasım'da Fatih, Akşemsettin Mahallesi, Akdeniz Caddesi'nde kuruldu.

MGS Gayrimenkul Yatırım İnşaat Mimarlık Müh.ve Danış.Hizm.Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

MGS Gayrimenkul Yatırım İnşaat Mimarlık Müh.ve Danış.Hizm.Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Güven Yavuz Şube Müdürlüğü'nde 1 milyon TL sermaye ile 23 Kasım'da Esenyurt, Koza Mahallesi'nde açıldı.

Çin gayrimenkul yatırımı Haberi

Çin gayrimenkul yatırımı

Uluslararası Para Fonu (IMF), Çin'in ekonomik toparlanmasının oldukça önde fakat zayıf tüketim sebebiyle dengeden yoksun olduğu ve ivmesinin yavaşladığını belirtildi. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; IMF tarafından yapılan açıklamada, Çin ekonomisiyle ilgili 4. madde konsültasyonunun tamamlandığı ifade edildi.

Açıklamada, "Çin'in toparlanması oldukça önde ancak dengeden yoksun ve ivme yavaşladı." değerlendirmesi yapıldı. 

Ülkenin ekonomik toparlanmasındaki yavaşlamanın politika desteğinin hızla geri çekilmesine, başarılı aşı kampanyasına karşın tekrarlayan koronavirüs pandemisinde tüketimin gecikmeli toparlanma göstermesine ve gayrimenkul yatırımlarının yavaşlamasına bağlı olduğu ifade edilen açıklamada, makroekonomik politika desteğinin önemli ölçüde sıkılaştırılmasının büyüme ivmesinin yavaşlamasına katkı sağladığı belirtildi. 

Açıklamada, geçtiğimiz sene yüzde 7,9 büyüdüğü öngörülen Çin ekonomisinin 2022'de yüzde 4,8 ve 2023'te yüzde 5,2 büyümesinin öngörüldüğü ifade edildi.

Çin, Evergrande'yi bölmeyi masaya...