10 / 05 / 2024

Çin mermer alımı

Çin mermer alımı

Çin Halk Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Deng Li yaptığı açıklamada "Çin'e geçen yıl 5 milyon ton (Blok) mermer gitti, bence bu yılki rakam daha büyük olacak." dedi.

Türksat personel alımı yapacağını duyurdu! Hangi şartlarda kaç personel alınacak?

Türksat tarafından farklı kadrolarda istihdam edilmek için personel alımı yapılacağını duyurdu. Peki, hangi pozisyonlara personel alınacak? Başvurular nereden ve nasıl yapılacak? Başvuru şartları neler?

Türk Telekom açıkladı! Türk Telekom 3 ünvanda personel alımı yapacak...

Türk Telekom tarafından, 3 ünvanda istihdam edilmek için personel alımı yapılacağı duyuruldu. Buna göre, yapılan açıklama kapsamında Türk Telekom hangi ünvanlara personel alacağı merak ediliyor. Personel alımı için gerekli başvuru nitelikleri nelerdir? Ve kimler başvuru yapabilir? 

Yunanistan ‘altın vize’ için gayrimenkul alım sınırını 500 bin Euro'ya çıkarmayı planlıyor!

Yunanistan'da 'altın vize’ 5 senelik oturum izninin dışında sahiplerine Schengen bölgesi içinde vizesiz seyahat hakkı, Yunanistan'da iş kurma ve eğitim hakkı da tanıyor. Yunanistan ‘altın vize’ için gayrimenkul alım sınırını 500 bin Euro'ya çıkarmayı planlıyor...

Devlet Memuru olmak isteyenler dikkat: Bakanlık 7.158 personel alımı yapacak!

2024 yılında birçok kamu kurumu ve Bakanlık eksik kadrolar için personel alımı hazırlığı yapıyor. Bu kapsamda Tarım ve Orman Bakanlığı 7.158 personel alımı yapılacağını duyurdu. 

Mersin'de gerçekleştirilen kentsel dönüşüm projesinde inşaat çalışmalarının yüzde 65'i tamamlandı

Mersin'in merkez Akdeniz ilçesi Barış Mahallesi'nde, yapımı devam eden inşaat çalışmalarında yüzde 65'i tamamlanan 415 konut ve 50 dükkanlık yerinde kentsel dönüşüm projesinde ilk anahtarların 2024'te teslim edilmesi amaçlanıyor. İşte haberin detayları...

DSİ KPSS’siz personel alımına başladığını duyurdu!

Devlet Su İşleri’nde çalışmak isteyenler için personel alımı için haber geldi. DSİ'nin, yayımladığı personel alımında en az ilkokul en fazla lise mezunları arasından personel alımı gerçekleştirileceği kaydedildi. Personel alımında detaylar belli oldu, işte ayrıntılar...

Yabancı sermaye, tahvil alımı için yüzde 35 getiriyi görmek istiyor!

JPMorgan son dönemde yüksek getiri sağlayan uzun vadeli lira cinsi tahvillerde alım tavsiyesine geçmek için getirilerin daha da yükselmesini bekleyecek.

İŞKUR Ekim ayı için TYP personel alım ilanları duyuruldu! 3 ilde 496 TYP alım ilanları…

İŞKUR, Ekim ayında Valiliğe 496 TYP personeli alım ilanlarını duyurdu. Bu alımlar, geçici bir süre için çalışacak adaylar için yapılacak. Peki, şartlar ve İş İlan numarası ne?

Ticaret Bakanlığı 1500 memur alımı için başvuru tarihleri açıklandı mı? Ticaret Bakanlığı personel alımı 2023 detayları!

Ticaret Bakanlığı 1500 memur alımı detayları, iş arayan pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki Ticaret Bakanlığı 1500 memur alımı için başvuru tarihleri açıklandı mı? Ticaret Bakanlığı personel alımı 2023 detayları...

Kızılay’dan KPSS şartsız personel alımı! 8 ilde 21 farklı kadro için alım yapılacak! Acele eden işi kapacak!

​​​​​​​Kızılay birçok ilde istihdam etmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. 8 farklı şehir için 21 farklı kadroda alım yapılacağını açıklayan kurum, başvuru yapacak adaylardan KPSS puan şartı aramıyor.

AFAD tam 215 teknisyen alımı yapacak! Lise mezunu olmanız yeterli! Acele eden işi kapacak!

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, bünyesinde istihdam etmek için teknisyen alımı yapacağını açıkladı. Toplam 215 teknisyen alımı için 9 Ekim’de başlayan başvurular 17 Ekim’e kadar devam edecek.

İŞKUR, Ekim ayında 810 yeni TYP personel alımı için duyuru yaptı! 

Valilik tarafından yayınlanan ilan, aranan şartları ve ilan numarasını içermekte. Tüm detayları haberimizde bulabilirsiniz. İŞKUR, Ekim ayında yeni iş ilanlarıyla karşımızda. 810 kişilik bir kadro için TYP personel alım ilanı yayımlandı. İşte TYP personel alımı hakkında detaylar…

Adalet Bakanlığı'nın personel alım süreci sona erdi: (CTE) için yapılan 626 işçi alımının sonuçları açıklandı!

Adalet Bakanlığı'nın Ceza İnfaz Kurumları için 626 sözleşmeli personel alımına dair sözlü sınav sonuçları duyuruldu. Bu sonuçlar, 10 ayrı branş için yapılan alım sürecini kapsıyor. CTE sözleşmeli personel sınav sonuçlarına nasıl ve hangi platformdan erişilebilir? İşte detaylar...

Çin mermer alımı Haberi

Çin mermer alımı

Çin Halk Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Deng Li, Türkiye ile Çin arasındaki mermer ticaretinin önemiyle ilgili olarak, Türkiye'den ülkesine geçen yıl 5 milyon ton blok mermerin gönderildiğini söyledi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre, mermercilikte 3 bin yıldan fazla geçmişi olan Afyonkarahisar'ın İscehisar ilçesinde, 500'e yakın mermer işletmesinde üretilen "Afyon mermeri", başta Çin ve Hindistan, ABD, Irak, Fransa, Birleşik Arap Emirlikleri ve Suudi Arabistan olmak üzere toplam 120 ülkeye ihraç ediliyor.

Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odasının (ATSO) verilerine göre, 2018 yılında 109 milyon 250 bin dolar, 2019'da ise 113 milyon 750 bin dolarlık mermer ihracatı yapıldı.

İhracat yapılan ülkelerden Çin'den gelen bazı iş adamları ve ticari heyetler, ilçedeki mermer üreticileriyle görüşmelerinin ardından sipariş veriyor.

Büyükelçi Deng Li, Anadolu Ajansı muhabirine yaptığı açıklamada, Çin'de kullanılan...