16 / 04 / 2024

Çınar 1 Yapı iletişim

Çınar 1 Yapı iletişim

Çınar 1 Yapı Malzemeleri Metal Reklam Gıda Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Yener tarafından kuruldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Pendik'e kentsel dönüşüm müjdesi: Orta ve Dumlupınar'da 1.316 hak sahibi ile anlaşma yapıldı!

Cuumhurbaşkanı Erdoğan, Pendik ilçesi kapsamında kentsel dönüşüm ile ilgili de yeni müjdeleri verdi. Orta ve Dumlupınar mahallelerinde 1.316 hak sahibi ile anlaşma yapıldı.

Çekmeköy'deki bazı riskli yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı!

Çekmeköy ilçesi, Alemdağ, Merkez ve Çevresi, Sultançiftliği, Hüseyinli, Sırapınar Köyleri, Ömerli, Batı Bölgesi, Koçullu, Doğu Bölgesi, Reşadiye, Taşdelen Mahalleleri Nazım İmar Planı Riskli Yapılara ilişkin 1/5000 ölçekli 20.02.2022 tasdik tarihli plan notu tadilatı askıya çıkarıldı.

Beylikdüzü Gürpınar 1/1000 ölçekli imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Beylikdüzü İlçesi, Gürpınar Mahallesi 984 Ada 1 Parsele İlişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği askıya çıkarıldı...

Aldağ1 Yapı Malzemeleri Elektrik Madencilik Mermer Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aldağ1 Yapı Malzemeleri Elektrik Madencilik Mermer Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 400 bin TL sermaye bedeli ile Muharrem Koç tarafından kuruldu.

Öz Yıldırım 1 Yapı Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Yıldırım 1 Yapı Gayrimenkul İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de İsa Yıldırım tarafından kuruldu.

Osmanlı 1 Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Osmanlı 1 Yapı Denetim Limited Şirketi Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli iel Ömer Emirhan Kalkan tarafından kuruldu.

Çekmeköy Sırapınar 1/1000  ölçekli plan tadilatı askıda!

Çekmeköy İlçesi, Sırapınar Mahallesi, 755 parselin Bitişiğindeki Kadastral Boşluğun Bir Kısmına ilişkin 1/1000 ölçekli 26.07.2021 tasdik tarihli Uygulama İmar Planı Tadilatı askıya çıkarıldı.

Çınar Alçı Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çınar Alçı Yapı Dekorasyon İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Murat Kuşluoğlu tarafından kuruldu.

Diyarbakır'da 1 milyar 150 milyon TL'ye arsa karşılığı inşaat yapım işi ihalesi!

Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanlığı, Diyarbakır Kayapınar'da 1 milyar 150 milyon TL bedelle arsa karşılığı inşaat yapım işi ihalesi gerçekleştirecek.

Çınar Evim Yapı Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çınar Evim Yapı Gayrimenkul İnşaat Ticaret Limited Şirketi Başakşehir’de 500  bin TL sermaye bedeli  ile Serkan Külekci tarafından kuruldu.

Bağcılar Çınar 1/5000 ölçekli plan tadilatı askıda! 

Bağcılar ilçesi, Çınar Mahallesi, 320 ada, 11 parselin batısındaki bir kısım tescil dışı alana ilişkin 1/5000 ölçekli 26.10.2020 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıktı.

Ufuk 1 Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Ufuk 1 Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Ufuk Işık tarafından kuruldu.

Pınar Crd Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi kuruldu!

Pınar Crd Yapı İnşaat Taahhüt Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Pınar Çördük tarafından kuruldu.

Çınar 1 Yapı iletişim Haberi

Çınar 1 Yapı iletişim

Çınar 1 Yapı Malzemeleri Metal Reklam Gıda Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ömer Yener tarafından kuruldu.

Çınar 1 Yapı Malzemeleri Metal Reklam Gıda Limited Şirketi konusu:
YAPI MALZEMELERİ İkamet amaçlı olan veya ikamet amaçlı olmayan binaların inşaatı Çimento, alçı, harç, kireç, mozaik vb. inşaat malzemeleri toptan ticareti. METAL Birincil formdaki demir dışı metallerin toptan ticareti - kütük, blok, granül, toz, pelet, levha, bar, çubuk, profil vb. formlarda alüminyum, bakır, nikel, kurşun, çinko, kalay, vb. dahil, altın, gümüş ve platin hariç. REKLAM Reklam ajanslarının faaliyetleri kullanılacak medyanın seçimi, reklamın tasarımı, sözlerin yazılması, reklam filmleri için senaryonun yazımı, satış noktalarında reklam ürünlerinin gösterimi ve sunumu vb. GIDA Belli bir mala tahsis edilmemiş mağazalarda gıda dondurulmamış, içecek ve...