29 / 03 / 2024

CinnaGen Çerkezköy OSB

CinnaGen Çerkezköy OSB

İranlı bilim adamlarının kurduğu biyoteknolojik ilaç şirketi CinnaGen, ilk yurtdışı yatırımını Türkiye'de yapacak.

Sanifoam Sünger Sanayi, Çerkezköy'deki fabrika binasını kiraya verdi!

Sanifoam Sünger Sanayi ve Ticaret A.Ş., Tekirdağ Çerkezköy Gaziosman Paşa OSB Mahahallesi'nde yer alan fabrika binası ve arsasını kiraya verdi..

Çerkezköy OSB, konut sitesi oluşumunu hızlandırıyor!

Çerkezköy OSB, çalışanların ihtiyaçlarına yönelik yüzme havuzu, sağlık gereçleri, yörede olmayan sosyal donatıyla da cazibe merkezi olma özelliğini pekiştiriyor. Ayrıca yörede konut sitesi oluşumunu da hızlandırıyor..

Çerkezköy OSB'de baraj ve okul kurulacak!

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi (ÇOSB) Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, istihdam ve eğitimde gelişme yaşatacak projeleri açıkladı. Çerkezköy OSB yönetimi, meslek lisesinden sonra bir de meslek yüksekokulu kurmaya hazırlanıyor.

Çerkezköy'e yeni OSB kuruluyor!

Metrekare fiyatlarının bin 500 dolara kadar çıktığı sanayi bölgesi için Tekirdağ çözümü üretildi, bu kapsamda Çerkezköy Kapaklı’ya yenir organize sanayi bölgesi kurulacak

İranlı CinnaGen, Çerkezköy OSB'de fabrika kuracak!

İranlı bilim adamlarının kurduğu biyoteknolojik ilaç şirketi CinnaGen, ilk yurtdışı yatırımını Türkiye'de yapacak.

Akiş GYO Çerkezköy OSB'deki arsasını 18.2 milyon dolara sattı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan 134 bin 135 metrekarelik arsasını Yılmaz Redüktör Sanayi'ye 18 milyon 2012 bin 144 dolara sattı!

Çerkezköy OSB'ye buhar santrali kurulacak!

Çerkezköy OSB, fabrikaların üretim maliyetini azaltmak için buhar santrali kurmaya hazırlanıyor. Bir dizi altyapı projesi yürüten OSB yönetimi bölgenin su ihtiyacını karşılamak amacıyla baraj kurmayı da planlıyor.

Çerkezköy OSB'de icradan 4.6 milyon TL'ye satılık fabrika!

Çerkezköy İcra Dairesi, Tekirdağ Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'ndeki 4 katlı fabrikayı satışa çıkardı. 4 bin 19 metrekare yüzölçümlü fabrikanın toplam satış bedeli 4 milyon 664 bin 950 TL olarak belirlendi.

Akiş GYO, Çerkezköy OSB'deki arsasını 9.3 milyon dolara sattı!

Akiş GYO, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'ndeki arsasının 75 bin 15 metrekaresini 9.3 milyon dolar + 26 milyon 935 bin TL KDV bedel ile Yılmaz Redüktör Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ye sattı...

Akiş GYO Çerkezköy OSB'deki gayrimenkulünü 14.5 milyon TL'ye sattı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde yer alan gayrimenkulünü 5 milyon 177 bin 531 dolara Aksistem Elektromekanik Sanayi'ye sattı.

Çerkezköy'de 2015 yılında 469 yapı ruhsatı verildi!

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesinde 2015 yılında toplam 697 bin 214,62 metrekare yeni yapı ve ilave kat ruhsatı düzenlendiğini belirten Çerkezköy Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürü yetkilileri, 2015 yılında toplam 469 yeni yapı ve kat ilavesi düzenlendi.

Akiş GYO Çerkezköy Tesis'in değerlemesini yayınladı!

Akiş Gayrimenkul Yatırım OrtaklığıÇerkezköy Tesis'ine ilişkin 2015 sonu değerleme raporunu yayınladı. İşte Akiş GYO'nun yayınladığı değerleme raporu..

2015 yılında Çerkezköy'de ne kadar iskan verildi?

Çerkezköy Belediyesi İmar ve Şehircilik Müdürlüğü yetkilileri, 2015 yılının ilk 11 ayında aylık ortalama 54 bin 808 metrekare yeni yapı ve ilave kat ruhsatı ve toplam 366 yeni yapı ve kat ilavesi kat ruhsatı verildi.

CinnaGen Çerkezköy OSB Haberi

CinnaGen Çerkezköy OSB

İranlı bilim adamlarının kurduğu biyoteknolojik ilaç şirketi CinnaGen, ilk yurtdışı yatırımını Türkiye'de yapacak.


 İran Biyoteknoloji Enstitüsü'nden ayrılan bilim adamlarının kurduğu CinnaGen, ilk yurtdışı yatırımı için Türkiye’yi seçti. Ortadoğu ve Kuzey Afrika’nın (MENA) en büyük biyoteknolojik ilaç firması olarak gösterilen CinneGen, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi’nde fabrika kurmak için hazırlıklarını tamamladı. Tahran’da yedi fabrikası, Almanya’da bir Ar-Ge merkezi olan 23 yıllık şirket, Türk ortaklığıyla direkt yatırım yapacak.


CinnaGen’in Türkiye operasyonunun başında ise daha önce ilaç sektöründe üst düzey yöneticilik yapmış deneyimli isim Ferhat Farşi var. Kendisi de İran kökenli olan CinnaGen İlaç Kurucu Ortağı ve CEO’su Dr. Ferhat Farşi, hedeflerinin Türkiye’nin biyoteknolojik ilaçtaki dışa bağımlılığını azaltmak olduğunu belirtti. Yatırıma bu yıl başlanacağını, üretimin ise 2018’in üçüncü çeyreğinde devreye alınacağını ifade eden Farşi, “Türkiye’ye...