24 / 04 / 2024

Çıra İnşaat Asansör Makina Metal Elektrik Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres

Çıra İnşaat Asansör Makina Metal Elektrik Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres

Çıra İnşaat Asansör Makina Metal Elektrik Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Sınacı tarafından kuruldu.

Kuzeydağ İletişim İnşaat Asansör Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzeydağ İletişim İnşaat Asansör Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Sinan Taş tarafından kuruldu.

My Uğraş İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

My Uğraş İnşaat Yapı Malzemeleri Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 750 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Yiğit tarafından kuruldu.

Hazar Grup 1 İnşaat Asansör Makina Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hazar Grup 1 İnşaat Asansör Makina Elektrik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile İsa Poyraz tarafından kuruldu.

Betrenk İnşaat Asansör Elektrik Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Betrenk İnşaat Asansör Elektrik Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy’de Recep Vurmaz  tarafından kuruldu.

Betrenk İnşaat Asansör Elektrik Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Betrenk İnşaat Asansör Elektrik Yapı Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de Recep Vurmaz tarafından kuruldu.

İnşaat malzemelerine gelen zamlar inşaat sektörünün belini kırdı! Beton, çimento ve tuğla fiyatları ne kadar?

İnşaat sektöründe dövizdeki yükselişe paralel olarak inşaat malzeme fiyatları arttı. Son zamanlarda özellikle çimento ve betona gelen zamlar gündeme oturdu. Peki çimento, beton ve tuğla fiyatları ne kadar? İşte beton, tuğla ve çimento 2022 fiyat listesi...

İnşaat sektörü zam çıkmazına girdi! Beton ve çimento fiyatlarının önüne geçilemiyor!

İnşaat sektöründe beton ve çimento fiyatlarındaki orantısız artış sektörün gündemine bomba gibi düştü. Beton ve çimento fiyatlarında rekor artışlar özel ve kamu sektör yatırımlarını ciddi şekilde etkiledi. İnşaat sektörü bir zam çıkmazına girdi ve önüne geçilemiyor...

3a Real Estate Gayrimenkul İnşaat Asansör Yatçılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3a Real Estate Gayrimenkul İnşaat Asansör Yatçılık Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Hamdi Cengiz tarafından kuruldu.

İnşaat sektörünün gözü Türkiye Ekonomi Modeli'nde!

İnşaat sektörünün gözü Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati tarafından yarın açıklanacak olan Türkiye Ekonomi Modeli'nde...

İnşaat sektörü teknolojiyle dönüşecek!

KPMG tarafından yapılan araştırmaya göre, teknoloji, inşaat sektörünü de değişime zorluyor. Peki inşaat sektörü teknolojiyle nasıl değişecek? İnşaat sektörünü neler bekliyor?

İnşaat sektöründe sürdürülebilirlik ön plana çıktı!

Türkiye'nin Paris İklim Anlaşması'nı imzalamasıyla sürdürülebilir şehirler ön plana çıktı. İnşaat sektörü bu değişimi konut üretimine taşımaya hazırlanıyor. 

İnşaat sektörünün en zenginleri belli oldu!

İnşaat sektörünün en zengin aileleri belli oldu. Ekonomist Dergisi'nin 'En zengin 100 Araştırması'nın sonuçları açıklandı. Peki en zengin 100 listesinde inşaat sektöründen hangi isimler ve aileler yer aldı? İşte ayrıntılar...

İnşaat sektörünün Nisan 2021 karnesi!

TMB, ekonomi çevreleri ve sektör tarafından ilgiyle takip edilen Nisan 2021 İnşaat Sektörü Analizi Raporu’nu yayınladı. Peki raporda hangi değerlendirmelere yer verildi? İşte rapordaki genel ekonomi ve inşaat sektörü tespitleri...

Çıra İnşaat Asansör Makina Metal Elektrik Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres Haberi

Çıra İnşaat Asansör Makina Metal Elektrik Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi adres

Çıra İnşaat Asansör Makina Metal Elektrik Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Bekir Sınacı tarafından kuruldu.

Çıra İnşaat Asansör Makina Metal Elektrik Hırdavat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu: 
DEMİR - ÇELİK a. Her türlü demir-çelik ürünleri; Saç, çinko, pirinç, bakır, sarı, zamak, galvaniz saç, külçe, platina, U demiri, L demiri, flanş, boru eklenti parçalarının alımı, satımı, imalat, ithalat ve ihracatını yapmak. b. Her türlü boru, dikişli ve çelik çekme boru ve bunların bağlantı parçalarının alımı, satımı, ihracatını ve ithalatını yapmak. DEMİR HIRDAVAT a. Bilumum hırdavat malzemelerinin pazarlanmasını, ithalatını, ihracatını, toptan alımını satımını yapmaktır. b. Yurt içi ve yurt dışında her türlü demir, çelik, döküm veya sarıdan mamul cıvata,somun, gijon, bağlantı elemanlarının...