26 / 04 / 2024

çırpıcı gayrimenkul ihalesi

çırpıcı gayrimenkul ihalesi

Zeytinburnu Belediye Başkanlığı, Çırpıcı Mahallesi'nde bulunan gayrimenkulü satışa çıkardı. İhalesi 5 Mayıs'ta yapılacak gayrimenkulün satış bedeli 2 milyon 175 bin TL olarak belirlendi.

IC Gayrimenkul'de halka açılış için rota oluşturuldu!

Sertaç Karaağaoğlu, IC Holding bünyesinde gayrimenkul yatırım ortaklığına (GYO) dönüştürmeyi planladıklarını belirterek işe alımlar yapacaklarını açıkladı.

Ic Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu! 

Ic Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi Şişli'de 1 milyar 448 milyon 726 bin 770 TL sermaye bedeli ile İbrahim Çeçen, Mehmet Salih Çeçen, Yalçın Öztürk, Orhan Hallik ve Abdullah Keleş ortaklığında kuruldu.

Mazıcı Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Mazıcı Gayrimenkul Yatırımları Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 7 milyon 265 bin 785,23 TL sermaye bedeli ile Kenan Mazıcı ve Kemal Mazıcı ortaklığında kuruldu.

Gayrimenkul sektörü için kurul oluşturulmalı: Kiracılar ile ev sahiplerini neler bekliyor?

EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, gayrimenkul sektörü ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. 2024'ün kiracılar için zorlu olacağına dikkat çeken Yazıcı, sektör için kurul olması gerektiğinin de altını çizdi. 

Toplu taşıma için yüzde 57'lik zam hazırlığı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Ulaşım Koordinasyon Merkezi'nin (UKOME) yüzde 57'lik bir zam talebi ile başlayacak olan toplantı, yarın saat 13.00'da Bakırköy Çırpıcı Sosyal Tesisleri'nde yapılacak.

Mudo Concept’te 1 alana 1 bedava! Mudo Concept 23 Eylül 2022 fiyat listesi..

Mudo Concept’te seçili ürünlerde 1 alana 1 bedava kampanyası başladı. Çırpıcılar, tencereler, fırın güveçleri, soyacaklar ve daha birçok üründe aldığınızı iki üründen biri hediye oluyor. Sizde bu fırsatı kaçırmamak için acele edin. İşte, Mudo Concept 23 Eylül 2022 fiyat listesi…

Zeytinburnu Çırpıcı ve Veliefendi Rezerv Yapı Alanı imar planı değişikliği askıda!

İstanbul İli, Zeytinburnu İlçesi, Çırpıcı ve Veliefendi Mahalleleri Rezerv Yapı Alanı'ndaki bazı parsellere ilişkin 1/1000 Ölçekli Uygulama İmar Planı Değişikliği onaylandı.

Zeytinburnu Çırpıcı Mahallesi'ndeki kentsel dönüşüm sorunu çözüldü!

Zeytinburnu Belediye Başkanı Ömer Arısoy ilçedeki kentsel dönüşüm projeleri ile ilgili yaptığı açıklamada Çırpıcı Mahallesi'nde 2015 yılından bu yana süren kentsel dönüşüm sorununu çözüme kavuşturduklarını müjdeledi.

Bağcılar Belediyesi'nden 10 yıllığına kiralık gayrimenkul!

İstanbul İli Bağcılar Belediye Başkanlığı, Bağcılar Demirkapı Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor.

Kozel Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kozel Gayrimenkul Yatırımları Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Bülent Kırpıcı ve İzel Kırpıcı ortaklığında kuruldu.

Hamzeh Judıcıal Complex Emlak Gayrimenkul İnşaat Reklam Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hamzeh Judıcıal Complex Emlak Gayrimenkul İnşaat Reklam Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ghasem Hamzeh tarafından kuruldu.

İstanbul'da gayrimenkul karşılığı trampa ihalesi!

İstanbul Vakıflar 2.Bölge Müdürlüğü, İstanbul'da gayrimenkul karşılığı trampa ihalesi düzenliyor.

Büyüme rakamları, yabancı gayrimenkul alıcısını pozitif etkiliyor!

Inhouse Global Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Ergüven, dün açıklanan sektör bazlı büyüme rakamları ve inşaat sektöründeki büyüme hacminin yabancı gayrimenkul alıcısını pozitif etkilediğini söyledi.

çırpıcı gayrimenkul ihalesi Haberi

çırpıcı gayrimenkul ihalesi

Zeytinburnu Belediye Başkanlığı, Çırpıcı Mahallesi'nde bulunan gayrimenkulü satışa çıkardı. İhalesi 5 Mayıs'ta yapılacak gayrimenkulün satış bedeli 2 milyon 175 bin TL olarak belirlendi.


TAŞINMAZ SATILACAKTIR


Zeytinburnu Belediye Başkanlığından:


İhale Konusu: Zeytinburnu İlçesi, Çırpıcı Mahallesi Çınar 12 Sokak No: 8 adresinde bulunan 2734 ada 12 parsel sayılı 174 metrekare miktarlı Belediyemiz adına kayıtlı taşınmazın, 2886 sayılı Kanunun 35/a maddesinde yer alan (Kapalı Teklif Usulü ile) ihale suretiyle satılmasıdır.

İhale Tarih ve Saati                             :  05.05.2016   11:00

İhalenin Yapılacağı Yer                      :  Beştelsiz Mahallesi Belediye Caddesi No: 5 Encümen Toplantı Salonu

İlgili Müdürlük/Birim                      ...