25 / 04 / 2024

city center ne zaman teslim

city center ne zaman teslim

City Center Evleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı. City Center Esenyurt teslim tarihi 2015 yılı Şubat ayı olarak belirlendi...

City Center fiyat!

City Center fiyat bilgisi haberimizin içinde ödeme koşulları ve teslim tarihi ile birlikte detaylı bir şekilde yer alıyor

City Center Esenyurt fiyat listesi!

Banka kredisi ile daire sahibi olunabilen City Center Esenyurt fiyat listesi 'nin ayrıntıları haberimizde mevcut...

City Center fiyat!

City Center fiyat bilgisi kapsamında projenin fiyatları ve ödeme planı haberimizde yer alıyor

City Center ne zaman teslim?

City Center ne zaman teslim sorusu Şubat 2015 yılı olarak yanıt buluyor. City Center Esenyurt iletişim bilgilerini haberimizin içerisinde bulabilirsiniz...

Vogue Trade Center ne zaman teslim?

Vogue Trade Center Ayse Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Peki Vogue Trade Center ne zaman teslim?

Esenyurt City Center AVM açıldı!

Esenyurt'ta yer alan City Center AVM açıldı. 130 mağazanın yer aldığı AVM, 60 bin metrekare alan üzerinde yer alıyor.

Esenyurt City Center kamu binaları Mayıs'ta teslim edilecek!

Kamu binalarının, AVM'nin, üniversitenin ve home ofislerin yer aldığı Esenyurt City Center projesinde kamu binaları Mayıs ayında, AVM ise 19 Ağustos'ta açılacak.

Bakırköy City Konutları ne zaman teslim?

Bakırköy City Kartaltepe'de fiyatlar 1 milyon 187 bin TL'den başlıyor. Proje 9 bin 933 metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Peki Bakırköy City Konutları ne zaman teslim edilecek?

Bakırköy City teslimleri ne zaman yapılır?

200 milyon lira yatırım bedeliyle hayata geçirilen Bakırköy City Konutları 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. Peki Bakırköy City teslimleri ne zaman yapılır?

Bakırköy City Evleri ne zaman teslim?

Bakırköy City Residence 10 katlı 5 blok halinde yükseliyor. Projede 163 adet konut ve 33 adet dükkan yer alıyor. Peki Bakırköy City Evleri ne zaman teslim edilecek?

Ozan City Ankara ne zaman teslim?

12 ve 13 katlı 4 blok şeklinde yükselen proje Ankara İl'i Bağlıca'da hayata geçiriliyor. Projede tapular hemen teslim ediliyor. Peki Ozan City Ankara ne zaman teslim?

Denizli Aqua City teslimleri ne zaman?

Toplam 210 bin metrekare alan üzerinde yayılan projede daire alanları 72 metrekareden başlıyor. Proje Sinpaş Yapı tarafından inşa ediliyor. Peki Denizli Aqua City teslimleri ne zaman?

Denizli Aqua City Rezidans ne zaman teslim?

Toplam 210 bin metrekare alan üzerinde yayılan proje 900 adet daireden meydana geliyor. Proje Denizli İl'inde yükseliyor. Peki Denizli Aqua City Rezidans ne zaman teslim?

Sinpaş Aqua City Denizli ne zaman teslim?

Ödemeleri 80 ay 0 faiz imkanı ile yapılabilen Aqua City Denizli'de satışlar devam ediyor. Projede 1+1'den 4+1'e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Peki Sinpaş Aqua City Denizli ne zaman teslim edilecek?

Denizli Aqua City fiyatları ne kadar?

Sinpaş Yapı tarafından hayata geçirilen Aqua City Konutları'nda firma bünyesinde kredi ve banka kredisi ile daire sahibi olunabiliyor. Peki Denizli Aqua City fiyatları ne kadar?

Aqua City Denizli ne zaman teslim?

Aqua City Denizli ne zaman teslim sorusunun yanıtına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. 80 aya kadar vade farksız taksitlendirme imkanı sunulan Aqua City Denizli projesinde daire fiyatları 183 bin 600 liradan başlayarak yükseliyor...

Sinpaş Denizli Aqua City fiyatları ne kadar?

Konut alanları 72 metrekare ile 241 metrekare arasında farklılık gösteren Sinpaş Denizli Aqua City fiyatları ne kadar sorusuna 183 bin 600 TL'den başlıyor yanıtı veriliyor...

city center ne zaman teslim Haberi

city center ne zaman teslim

City Center Esenyurt teslim tarihi öncesinde projenin genel özelliklerinden bahsedelim. 


Esenyurt City Center satılık daire tipleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon olarak tasarlandı. Bahar İnşaat ve Özyurtlar A.Ş tarafından hayata geçirilen City Center projesi İstanbul Esenyurt'da yükseliyor.


Sauna, spor alanları, kapalı otopark, çocuk oyun alanları ve cafe bulunan proje 200 metrekare arsa alanına yayılıyor. Projede ofis, AVM alanı, hükümet konağı, belediye binası, konut ve emniyet binası olacak.


City Center Esenyurt teslim tarihi!

City Center Esenyurt teslim tarihi 2015 Şubat şeklinde bildiriliyor.


428 adet ve 126 adet mağazanın bulunduğu projede daire birim fiyatları metrekare fiyatı 1.750 dolardan başlarken,  ofis fiyatları alanlarına göre metrekare birim fiyatı 2 bin 35 dolar ile 2 bin 585 dolar arasında değişiyor. 


City Center...