25 / 04 / 2024

Cizre yolları

Cizre yolları

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Cizre'de muhtarlar, sivil toplum kuruluş temsilcileri, din görevlileri, okul müdürü ve öğretmenler ile bir araya geldi. Yılmaz, ''Çok daha iyi bir şehir düzeni oluşturmaya gayret edeceğiz" dedi.

Divan'dan Cizre'ye otel!

Divan Grubu, Şırnak'ın Cizre ilçesinde 18 milyon dolarlık otel yatırımına hazırlanıyor. 127 odalı bir iş oteli olması hedeflenen otel projesi, şehir merkezine 2 km. mesafede olacak.

Gördes yolları asfaltlanıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi çalışmalarına devam ediyor. Manisa Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığı ekipleri, Gördes ilçesine bağlı mahalle yollarında asfalt, onarım, satih kaplama ve yama çalışmaları başlattı.

Divan'dan Cizre'ye 127 odalı otel yatırımı!

Divan Grubu, Şırnak'ın Cizre ilçesinde hayata geçireceği otel projesiyle büyümeye devam ediyor. 2017 yılı ortalarında bitirilmesi planlanan ve toplam inşaat maliyetinin 18 milyon dolar olması öngörülüyor.

1945 yılında İstanbul yollarının onarılması için 200 milyon liraya ihtiyaç varmış!

1945 yılında İstanbul sokaklarının uzunluğu bin 600 kilometreymiş. Bu yolların onarılması 2. Dünya Savaşı öncesinde 40 milyon liraya mal olacakken, harp sonrası onarım için gerekli olan para 200 milyon liraymış.

Başiskele köy yolları yenileniyor!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi köylere ulaşım sağlayan grup köy yollarında yenileme çalışması yapıyor. Bu kapsamda Yuvacık baraj yolu olarak bilinen grup yolunda da asfaltlama çalışması yapıldı.

Divan Grubu yurtiçi otel projelerine Cizre ile devam ediyor!

2017 yılı ortalarında bitirilmesi planlanan ve toplam inşaat maliyetinin 18 milyon dolar olması öngörülen otel ile birlikte, Cizre’ye Divan konforunun ve hizmet kalitesinin getirilmesi amaçlanıyor.

Yeni yollar Gaziantep trafiğini rahatlatacak!

Gaziantep'in ulaşım sorununa dinamik kavşaklarla başlayan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, kentin birçok bölgesinde yeni yol, bulvar ve genişleme çalışmalarını da başlattı. Yeni yollar kent trafiğini rahatlatacak.

Yenişehir'de yollar kaç metrekare olacak?

Yenişehir'de yollar 8 şeritli olarak tasarlandı. Bu sayede trafik sorunu yaşanmayacak. 7 milyon 500 bin kişinin yaşayacağı Yenişehir projesinde yolların uzunluğu da trafik oluşmamasını etkileyecek...

İstanbul'da bugün trafiğe kapalı olan yollar!

30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla yarın yapılacak kutlamalar nedeniyle bazı yolların trafiğe kademeli olarak kapanacağını açıklandı. Emniyet, trafiğin oluşmaması için sürücüleri belirlenen alternatif yolları kullanmaları konusunda uyardı...

Şahinbey'de yolların yüzde 95'i yenilendi!

Bu yıl içerisinde 92 bin ton gibi rekor bir asfalt çalışması yaptıklarını kaydeden Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu beş yıllık süreçte Şahinbey ilçesindeki yolların yüzde 95'lik kısmının yenilendiğini söyledi.

İstanbul'da bugün hangi yollar kapalı?

İstanbul Emniyet Müdürlüğünün açıklamasına göre, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama provaları nedeniyle bugün bazı yollar trafiğe kapatıldı. Vatan Caddesinde yapılacak olan genel provada kapalı olan işte o yollar...

Kütahya Seramik Pegasus Hava Yolları'na reklam verdi!

Pegasus Hava Yolları uçak içi koltuk numaralarının bulunduğu alınlıkların reklam alanı olarak kullanılmasını içeren proje kapsamındaki ilk işbirliği NG Kütahya Seramik ve NG Hotels ile gerçekleştirildi.

İstanbullular dikkat! Yarın hangi yollar trafiğe kapatılacak?

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları nedeniyle 24 Ağustos 2014 günü Vatan Caddesinde yapılacak olan genel provada ve 30 Ağustos 2014 günü yapılacak olan tören kutlamalarında 07.00-16.00 saatleri arasında bazı yollar trafiğe kapatılacak

Cizre yolları Haberi

Cizre yolları

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, "Cizre'de yollarıyla, sosyal donatılarıyla, yeşil alanlarıyla, çocuk park alanlarıyla, sportif alt yapısıyla, eğitim, sağlık tesisleriyle çok daha iyi bir şehir düzeni oluşturmaya gayret edeceğiz." dedi.


Bakan Yılmaz, Şırnak'ın Cizre ilçesinde muhtarlar, sivil toplum kuruluş temsilcileri, din görevlileri, okul müdürü ve öğretmenler ile düzenlenen toplantıda bir araya geldi. Cizre Kaymakamlık Toplantı Salonunda muhtarlarla basına kapalı yapılan toplantının ardından gazetecilere açıklama yapan Yılmaz, toplantının çok verimli olduğunu söyledi.


İlçedeki şehir yapılanmasıyla ilgili çalışmaları muhtarlara aktardıklarını belirten Yılmaz, muhtarların öneri, şikayet ve sorunlarını dinlediklerini bildirdi.


Yılmaz, "Silopi örneği var önümüzde. Silopi önden gidiyor. Silopi'de ne yapıldıysa aşağı yukarı diğer ilçelerimizde de şartlar olgunlaştıkça aynı şeyleri yapıyoruz. Cizre'de operasyonlar çok şükür bitti. Artık o sorunumuz yok, daha güvenli bir ortam oluşmuş. Tabi...