19 / 04 / 2024

CMST Turizm ulaşım

CMST Turizm ulaşım

CMST Turizm Organizasyon ve Gıda Anonim Şirketi Serhat Kankur Yönetim Kurulu Başkanlığı, Metin Belgin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı ve Cavit Özgür Ergün Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 1 Haziran'da kuruldu.

Book4stay Ulaşım Turizm Tanıtım Ve Reklam Anonim Şirketi kuruldu!

Book4stay Ulaşım Turizm Tanıtım Ve Reklam Anonim Şirketi Beykoz'da Necat Mert Özan ve Muhammet Emre Erdoğan ortaklığında kuruldu.

Atk Ulaşım Sistemleri İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Atk Ulaşım Sistemleri İnşaat Turizm Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Nizamettin Zorgül tarafından kuruldu.

Alfiah Turizm Ulaşım Hizmetleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alfiah Turizm Ulaşım Hizmetleri İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 300 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Emin Çiğdem tarafından kuruldu.

Turer Ulaşım Turizm Hizmetleri ve Petrol Ürünleri Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi açıldı!

Turer Ulaşım Turizm Hizmetleri ve Petrol Ürünleri Anonim Şirketi Üsküdar Şubesi bugün Üsküdar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile açıldı.

Ups Way Pazarlama Turizm Otel İşletmeciliği Ulaşım İnşaat Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!    

Ups Way Pazarlama Turizm Otel İşletmeciliği Ulaşım İnşaat Yatırım Anonim Şirketi Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Gürşat Öngen ve Seifeldin G.M. Elhakim ortaklığında kuruldu.

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'nda öncelik ulaşım projelerinde!

Başkan Erdoğan tarafından ilan edilen ikinci 100 günlük icraat programında İstanbul’daki ulaşım, çevre şehircilik ve turizm projeleri ön planda tutuldu. Gebze-Halkalı banliyö hattı açılacak. AKM inşaatına başlanacak. Kanal İstanbul ve Üç Katlı Büyük İstanbul Tüneli projeleri ihaleye çıkarılacak.

Vardar Ulaşım Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 2 Şubesi açıldı!

Vardar Ulaşım Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi Fatih 2 Şubesi bugün 300 bin TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Bgn Turizm İnşaat Gıda Otomotiv Ulaşım İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bgn Turizm İnşaat Gıda Otomotiv Ulaşım İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Arif Bilgen tarafından kuruldu. 

İstanbul Yeni Havalimanı'nın ulaşım ihalesinin detayları belli oldu!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın ulaşım ihalesinin detayları belli oldu. 475 milyon 488 bin lirayla rakibinden 1 milyon 170 bin lira fazla teklif sunan Altur-Havaş-Free Turizm Konsorsiyumu ihaleyi kazanan grup oldu.

İstanbul Yeni Havalimanı'nın ulaşım ihalesini Altur-Havaş-Free Turizm kazandı!

İstanbul Yeni Havalimanı'nın ulaşım ihalesinin kazananı belli oldu. 150 otobüsle 18 hat üzerinden yapılacak seferlerin işletmesini Altur-Havaş-Free Turizm konsorsiyumu kazandı. 

İstanbul Yeni Havalimanı'nın ulaşım ihalesine 3 teklif!

İlk etabı 29 Ekim'de açılacak İstanbul Yeni Havalimanı'nın ulaşım ihalesi gerçekleşti. Dev ihaleye Altur Turizm, Havaş ile birlikte ve Platform Turizm teklif verdi.

Glokal Seyahat Turizm Emlak Ulaşım Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Glokal Seyahat Turizm Emlak Ulaşım Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İsmail Zeynelabidin tarafından kuruldu.

Ata Ulaşım Turizm İnşaat Otomotiv Metal Hırdavat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ata Ulaşım Turizm İnşaat Otomotiv Metal Hırdavat Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 200 bin TL sermaye ile kuruldu.

CMST Turizm ulaşım Haberi

CMST Turizm ulaşım

CMST Turizm Organizasyon ve Gıda Anonim Şirketi Serhat Kankur Yönetim Kurulu Başkanlığı, Metin Belgin Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı ve Cavit Özgür Ergün Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 1 Haziran'da kuruldu.


CMST Turizm Organizasyon ve Gıda Anonim Şirketi iş konusu; 1.Otel Lokanta ve Eğlence Yerleri a.Her türlü tabldot yemek üretimi ve satışını,üretilen yemeklerin servis hizmetlerini,pazarlamasını ve dağıtımını yapmak.Gerçek ve tüzel işletmelerin yemekli toplantılarının organizasyonunu yapmak. Yeme üretim tesisleri kurmak, kurulu olanları devralmak. b. Her türlü restoran, cafe, lokanta gibi gıda satışının yapılabileceği tesisler kurar, işletir, kiraya verir ve bu gibi yerlerin rezervasyon ve organizasyon işlerini yapar.Bu tesisleri franchise olarak verebilir. Yeni tesislerle franchise ilişkisi kurabilir. c. Turizme yönelik, otel, motel, bar, pansiyon, kamping, tatil köyleri, apart oteller, yeme içme tesisleri eğlence yerleri...