25 / 04 / 2024

Çobanoğlu Geri Dönüşüm adres

Çobanoğlu Geri Dönüşüm adres

Çobanoğlu Geri Dönüşüm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Evirgen tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 11 Nisan'da Esenyurt, Akçaburgaz Mahallesi, Halil Fahri Orman Caddesi'nde kuruldu.

Ets Geri Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Ets Geri Dönüşüm İnşaat Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Enes Ekrem Sadıkoğlu tarafından kuruldu.

3m Ortaklar İnşaat Hafriyat Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3m Ortaklar İnşaat Hafriyat Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Beyoğlu’nda  2 milyon  100 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Gündüz, Tolga Yeşilyurt  Vedat Yılgın tarafından kuruldu.

Kadıoğlu 1001 İnşaat Geri Dönüşüm Nakliyat Oto Yedek Parça Petrol Sondaj Sanayi Ticaret Limited Şti. kuruldu!

Kadıoğlu 1001 İnşaat Geri Dönüşüm Nakliyat Oto Yedek Parça Petrol Sondaj Sanayi Ticaret Limited Şti. bugün Beylikdüzü'nde 600 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yakut tarafından kuruldu.

Aşuroğlu Metal Geri Dönüşüm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aşuroğlu Metal Geri Dönüşüm İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Engin Çağan tarafından tarafından kuruldu.

CSE Plastik Metal Endüstriyel Geri Dönüşüm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

CSE Plastik Metal Endüstriyel Geri Dönüşüm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Demircioğlu tarafından kuruldu.

Akçaoğlu İnşaat Hafriyat ve Yıkım İşlemleri Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akçaoğlu İnşaat Hafriyat ve Yıkım İşlemleri Geri Dönüşüm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bağcılar'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zeynep Akçaoğlu tarafından kuruldu...

İslamoğlu Çevre Danış.Geri Dönüşüm  Mak. Tek. Nak. Tur. İnş. Gıda San ve Tic Limited Şirketi İstanbul şubesi açıldı!    

İslamoğlu Çevre Danış.Geri Dönüşüm  Mak. Tek. Nak. Tur. İnş. Gıda San ve Tic Limited Şirketi İstanbul şubesi Başakşehir'de 8 milyon 20 bin TL sermaye bedeli ile açıldı

Mert Demir Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Mert Demir Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakil işlemi bugün gerçekleştirildi. Mert Demir Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Esenyurt'a yapıldı. 

Sıradışı Geri Dönüşüm Ve Atık Değerlendirme Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sıradışı Geri Dönüşüm Ve Atık Değerlendirme Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Özalp tarafından kuruldu. 

Atma Geri Dönüşüm Yazılım Ve Akıllı Ev Donanımları İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Atma Geri Dönüşüm Yazılım Ve Akıllı Ev Donanımları İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Abdul Naser  Albasha, Abdulatıf Alsawadı, Abdullah Albasha, Ahmad Alsawadı ve Faısal Borgolah ortaklığında kuruldu. 

Bakiler Tekstil Geri Dönüşüm Limited Şirketi kuruldu!

Bakiler Tekstil Geri Dönüşüm Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Yağmur Baki tarafından kuruldu. 

Mavi Yelken Geri Dönüşüm Ve Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Yelken Geri Dönüşüm Ve Plastik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Küçükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Zamanı Boroojenı ve Shahrouz Eslamdoust ortaklığında kuruldu. 

Mnt Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mnt Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Nurettin Beyler tarafından kuruldu. 

Çobanoğlu Geri Dönüşüm adres Haberi

Çobanoğlu Geri Dönüşüm adres

Çobanoğlu Geri Dönüşüm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Evirgen tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 11 Nisan'da kuruldu. 


Çobanoğlu Geri Dönüşüm Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;  1- Her türlü metalin alım satım ithalat ve ihracatını yapmak, hurda hallerini işleyerek mamül haline getirmek. Özellikle Demir, Krom, Bakır, Alüminyum Çinko, Cam, Saç, Kurşun, Cobalt, Kalay, Çelik, Dökme Demir, Nikel gibi maddelerin mamüllerini, alaşım ve hurda hallerini alıp satmak, preslemek, eritmek, ithalat ve ihracatını yapmak. Her türlü  Kağıt, Plastik mamül ve hurdalarının alımı satımı  ithalat ve ihracatını yapmak.                 2- Metal eritme ve döküm tesisleri kurabilir, işletebilir bu tesisleri kurabilmek için gerekli alet ve edavatları temin edebilir, arsa ve gayrimenkul bina daire alabilir,...