20 / 04 / 2024

coca cola

coca cola

BİST, VİOP'ta işlem görmekte olan Ülker, Coca Cola İçecek, İş Finansal Kiralama, Alkim Kimya ve Türkiye Sigorta pay vadeli işlem sözleşmelerinde yeni vade aylarının işleme açılmaması yönünde karar verildi. Öte yandan BIST 100 endeksi toplam işlemleri hacmi 72,5 milyar lira seviyesinde gerçekleşti.

Lale Develioğlu kimdir? Lale Develioğlu ne iş yapmaktadır? 

Coca Cola Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi olan, Lale Develioğlu kimdir? Lale Develioğlu hakkında merak edilen detaylar, hangi sektörlerde görev aldığı, eğitim durumu ve tüm kariyeri...

2.5 litre kolanın fiyatı 40 TL olacak! Rekor zam geliyor, vatandaş pes etti!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 28 Mayıs'ta zaferle sonuçlanan seçimlerinin ardından zam furyası devam ediyor. Son zam haberi ise 2.5 litrelik Coca Cola'nın fiyatının şaşırtıcı derecede artmasıyla geldi.

Coca Cola ve diğer içeceklerde fiyat artışı devam ediyor! Bakın ne kadar olmuş?

Gıda ürünlerine yapılan zam dalgası hız kesmiyor. Türkiye'nin en çok tüketilen içecek markalarından biri olan Coca Cola, yeni bir fiyat artışıyla gündeme geldi. Firma, 330 ml kutu kola fiyatında zam yaparak tüketicileri üzdü.

Çay, su derken bir zam da kolaya geldi! 330 ml kutu cola 18 lira oldu!

Türkiye'de en çok tüketilen içecekler arasında bulunan su, çay ve kolaya peş peşe zam haberleri geliyor.

Murat Özgel ne işle meşgul? Murat Özgel kimdir?

Türk iş insanı ve Coca-Cola'nın Yönetim Kurulu Başkan Vekili olarak görev yapan Murat Özgel ne işle meşgul? Murat Özgel kimdir?

Tuncay Özilhan kimdir, kaç yaşındadır?

Coco-cola Yönetim Kurulu Başkanı Tuncay Özilhan kaç yaşında? Tuncay Özilhan kimdir?

Agah Uğur kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Coca Cola İçecek A.Ş  Yönetim Kurulu Üyesi Agah Uğur kimdir?  Kaç yaşında?  Agah Uğur daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Agah Uğur'un eğitim hayatı nasıldı? İşte Agah Uğur'un hayatına dair merak edilenler.

Realme 10 Pro Coca-Cola Edition tanıtıldı! 12 Şubat 2023 fiyat listesi...

Realme'nin uzun zamandır beklenen konsept telefonu Realme 10 Pro Coca-Cola Edition geçtiğimiz günlerde piyasaya sürüldü. İşte Qualcomm Snapdragon 695 yonga setine sahip telefonun detayları...

İçecek devi Coca-Cola, akıllı telefon çıkarıyor! İlk görüntüler ortaya çıktı!

Coca-Cola da akıllı telefon işine giriyor. Ortaya çıkan ilk iddialar, içecek devinin popüler bir üreticiyle anlaştığını ortaya koyuyor. İşte detaylar...

Migros’ta 9’lu Coca Cola Kola 27 TL 9’lu Sprite 27 TL Faıry deterjan 27 TL! İşte 17 Ocak 2023 fiyat listesi…

Migros yeni bir kampanyayı daha duyurdu. Gördüğünüze İnanın Kampanyası kapsamında 9’lu Coca Cola Kola 27 TL, 9’lu Sprite 27 TL, Faıry deterjan 27 TL! İşte 17 Ocak 2023 kampanyalı fiyat listesi…

Kolaya yılbaşı öncesi dev zam! 2,5 lt kola ne kadar olacak? İşte A101, Migros, Carrefoursa 20 aralık 2022 fiyat listesi

Yeni yıla haftalar kala zamlar peş peşe geliyor. Son olarak Tekel Bayiler Platformu Başkanı Özgür Aybaş, kola ürünlerine yeni bir zam daha geldiğini sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Peki Cola fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

ŞOK Market'te yüzde 35'e varan çılgın indirim! Coco Cola, Fanta, Sprite dip fiyatlar! 21 Aralık 2022 fiyat listesi

ŞOK Market'in 21 Aralık 2022 indirimli aktüel ürünler kataloğu belli oldu. Peki ŞOK aktüel ürünler kataloğunda neler var, fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte 21 Aralık 2022 fiyat listesi...

Borsa İstanbul’dan Coca Cola, Ülker ve Türkiye Sigorta kararı

BİST, VİOP'ta işlem görmekte olan Ülker, Coca Cola İçecek, İş Finansal Kiralama, Alkim Kimya ve Türkiye Sigorta pay vadeli işlem sözleşmelerinde yeni vade aylarının işleme açılmaması yönünde karar verildi. Öte yandan BIST 100 endeksi toplam işlemleri hacmi 72,5 milyar lira seviyesinde gerçekleşti.

coca cola Haberi

coca cola

Borsa İstanbul, Vadeli İşlem ve Opsiyon Piyasası'nda (VİOP) işlem görmekte olan beş hissenin pay vadeli işlemler sözleşmelerinde yeni vade aylarının işleme açılmaması yönünde karar verildiğini duyurdu.

Kararla ilgili BİST tarafından Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yapılan açıklamada, VİOP'ta işlem gören firmalar Alkim Kimya (#ALKIM), Ülker (#ULKER), İş Finansal Kiralama (#ISFIN), Coca Cola İçecek (#CCOLA) ve Türkiye Sigorta (#TURSG) pay vadeli işlem sözleşmelerinde yeni vade aylarının işleme açılmayacağı ifade edildi.

VADE SONU TARİHİNE KADAR İŞLEM YAPILABİLECEK

Yapılan açıklamada ayrıca, halen işlem gören Ekim ayı, Kasım ayı, Aralık ayı 2022 vade aylarına ait sözleşmelerin de vade sonu tarihlerine kadar işlem görmeye devam edecekleri kaydedildi.
 

BIST 100 endeksi, önceki kapanış oranına göre göre 69,43 puan artarken, toplam işlem hacmi 72,5 milyar TL seviyesinde gerçekleşti.

Bankacılık endeksi yüzde...