20 / 04 / 2024

çocuk yatak odası modelleri 2015

çocuk yatak odası modelleri 2015

Milyoner aileler, filmlerde ya da televizyonlarda gördükleri odaları isteyen çocukları için kesenin ağzını açtı. Aslına benzemesi için hiçbir detayın atlanmadığı odalarda kale şeklinde yatak yer alıyor.

Bellona’da yatak odası takımı 24 bin 90 TL yatak 3 bin 924 TL koltuk takımı 21 bin 795 TL İşte 9 Ocak fiyat listesi…

Bellona’da yatak odası takımı 24 bin 90 TL yatak 3 bin 924 TL koltuk takımı 21 bin 795 TL İşte 9 Ocak fiyat listesi…

English Home'da yatak odası ürünlerinde her şey yarı yarıya indirimli! İşte 03 Ekim 2022 fiyat listesi

Kışa English Home fırsatlarıyla hazırlanın. Yatak odası ürünleride yüzde 50 indirim kampanyası başlatan English Home bir tıkla evinizde. İşte indirimli fiyat listesi

İzmit'te belediye müzesine yatak odası yapıldığı iddiası!

İzmit Belediyesi tarafından restore edilen ve belediye müzesi tabelası asılan tarihi Yeşil Konak’ta cihannüma katının yatak odası yapıldığı iddia ediliyor. AKP’li eski başkan Nevzat Doğan tarafından kullanıldığı iddia edilen odanın ziyarete kapalı olduğu, kilit altında tutulduğu görüldü. 

Kim Kardashian yatak odasına düzenek kurdu!

Gösteri dünyasının her attığı adımı olay haline gelen Kim Kardashian, yine hayranlarını şaşırttı. Kardashian, malikanesinin yatak odasına ilginç bir düzenek kurdu.

İngiltere'deki kilise ev 400 bin sterline satılıyor!

İngiltere'nin Lincolnshire bölgesinde Cold Hanwort Köyü'nde bulunan kilise ev 400 bin sterline satışa çıkarıldı. Kilise evin 3 yatak odası, 2 banyosu bulunuyor. 

11 maddede yatak odası aydınlatması seçimi!

Bursa çıkışlı Mimarlık Ofisi f2ms Grup Mimarlarından Mimar Erdağ Demircan yatak odası aydınlatmaları ile ilgili şu bilgileri verdi...

Ajda Pekkan Bodrum'daki evini 150 bin TL’ye yeniliyor!

Süperstar Ajda Pekkan, Bodrum'daki yazlığını yeniliyor. Yatak odasını ve salonu yeniden dekore ettiren Pekken, 150 bin TL harcayacak.

11 maddede yatak odası aydınlatması nasıl olmalı?

Mimar Erdağ Demircan yatak odası aydınlatmaları ile ilgili bilgi verdi. İşte 11 maddede yatak odası aydınlatması...

Jamie Dornan Hollywwod Hills'teki evini satıyor!

Kuzey İrlandalı oyuncu Jamie Dornan Hollywwod Hills'teki evini 3 milyon 195 bin dolara satışa çıkardı. Mimarlık harikası evin üç yatak odası ve üç banyosu bulunuyor. 

Meg Ryan’ın evi 10 milyon dolara satılıyor!

Ünlü oyuncu Meg Ryan, 2014 yılında 8 milyon dolara aldığı evini 10.9 milyon dolara satışa çıkardı. Ryan’ın ikamet ettiği New York’taki evin özgün desenli fayans zeminleri, orijinal sütunları ve sekiz dolaplı bir yatak odası bulunuyor.

İşte Cristiano Ronaldo'nun İtalya'daki evi!

Real Madrid'ten ayrılacağı konuşulan Cristiano Ronaldo'nun Juventus'la anlaşması planlanıyor. Ronaldo, İtalya'da oturacağı ev için rezervasyon yaptırdı. Bin metrekarelik malikanenin 8 yatak odası bulunuyor.

Burak Yılmaz'ın Acarkent'teki ultra lüks evi!

Trabzonspor'un milli forveti Burak Yılmaz, Acarkent'te villa satın aldı. Yılmaz'ın evinde dört oturma odası, altı yatak odası bulunuyor...

Kim Kardashian ve Kanye West'in rüya malikanesi bitmiyor!

Kardashian ve Kanye West'in Kaliforniya-Hidden Hills'taki evlerinin yapımı hala tamamlanmadı. Çiftin evinde 8 yatak odası ve 10 banyo bulunuyor...

çocuk yatak odası modelleri 2015 Haberi

çocuk yatak odası modelleri 2015

Milyoner aileler, filmlerde ya da televizyonlarda gördükleri odaları isteyen çocukları için kesenin ağzını açtı. Aslına benzemesi için hiçbir detayın atlanmadığı odalarda kale şeklinde yatak yer alıyor. Yatağın kenarında ise kuleler yükseliyor. Aksesuarlarda swarovski taşlar bile kullanılıyor. Böylece özellikle kız, çocukları kendileri prenses gibi hissediyor. Çocuk büyüdükçe ufak değişikliklerle yeniden tasarlanan odaların maliyeti ise 200 bin doları...