19 / 04 / 2024

Colorist Şile evleri

Colorist Şile evleri

CFR Yapı Colorist Şile, mimari projesinin patent haklarını aldı. Projenin gördüğü yoğun ilgiden dolayı ikinci etap çalışmaları da hızlandı..

Colorist Şile'de son daireler 189 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Son 20 daire için satış süreci devam eden Colorist Şile'de kısa bir süre için 50 ay sıfır faiz imkânı sunuluyor..

Colorist Şile'de 189 bin liradan başlayan fiyatlarla!

Kişiye özel ödeme planı avantajları bulunan Colorist Şile’de son 20 daire için fiyatlar 189 bin liradan başlıyor..

Colorist Şile'de 10 yılda amorti avantajı!

Satışları başlayan Türkiye’nin En Kapsamlı Aile Ve Çocuk Konseptli projesi “Colorist Şile”de kısa bir süre için 50 ay sıfır faiz imkânı sunuluyor..

Colorist Şile 10 yılda kendini amorti ediyor!

Kişiye özel ödeme planı avantajları bulunan Colorist Şile’de kısa bir süre için 50 ay sıfır faiz imkânı da sunuluyor. Colorist Şile 10 yılda kendini amorti ediyor..

10 yılda kendini amorti eden tek proje: Colorist Şile!

Türkiye’nin En Kapsamlı Aile Ve Çocuk Konseptli projesi Colorist Şile'de kredi çekmeden, taksit tutarlarınızı bütçenize göre ayarlayabileceğiniz esnek ödeme planları ile yatırım değeri yüksek, huzurlu ve masal tadında bir eviniz olabilir..

Colorist Şile: 10 yılda kendini amorti eden tek proje!

Satışa çıktığı günden itibaren projenin %60’ini satan firma müşterilerine yeni bir fırsat daha sunuyor. Kişiye özel ödeme planı avantajları bulunan Colorist Şile’de kısa bir süre için 50 ay sıfır faiz imkânı da sunulmakta..

Colorist Şile'de kişiye özel esnek ödeme planı!

Colorist Şile'nin, konumunun avantajları sayesinde 10 yıl içerisinde kendini amorti etmesi ön görülüyor. Projede kişiye özel esnek ödeme planları sunuluyor..

CFR Yapı Colorist Şile'de faizsiz 50 ay vadeyle!

Kişiye özel ödeme planı avantajları bulunan Colorist Şile’de kısa bir süre için 50 ay sıfır faiz imkânı sunuluyor..

Colorist Şile'de lansmana özel 40 aya varan vade imkanı!

Colorist Şile'de lansmana özel 40 aya kadar vade imkanı ile yüzde 30 peşinatla ev sahibi olma fırsatı sunuluyor. Projede satılık daire fiyatları 175 bin TL'den başlıyor..

Colorist Şile'de 350 bin liraya 3+1!

İlk etap için 20 milyon lira, ikinci etap için ise 38 milyon liraya mal olması beklenen Colorist Şile'de teslimlerin Mayıs 2018'de yapılması planlanıyor. Fiyatlar 175 bin TL'den başlıyor..

Colorist Şile'de 2+1 daireler 270 bin TL'ye!

CFR Yapı'nın çocuklara yönelik projesi Colorist Şile'de 1+1 daireler 175 bin TL'den, 2+1 daireler ise 270 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor..

Laden Şile Evleri'nde yaşam başladı! 

Şeker GYO, Laden Şile Evleri projesinde iskan sürecinin tamamlandığını açıkladı. Peki Laden Şile Evleri'nde hangi konut tipleri var? İşte proje ile ilgili merak edilen detaylar...

Laden Şile Evleri bu ay hemen teslim! Laden Şile Evleri nerede?

Şeker GYO tarafından inşa edilen Laden Şile Evleri'nde satışlar devam ediyor. Bu ay teslim edilmesi planlanan projede 42 adet villa bulunuyor. 

Şile Lotus Saklıgöl Evleri'nde hemen tapu fırsatı!

Şile Lotus Saklıgöl Evleri'nde hemen teslim fırsatı sunuluyor. Satış sürecinin devam ettiği projede toplam 14 villa bulunuyor.

THY ile Emlak konut Arnavutköy kura çekilişi ne zaman yapılacak? Yenişehir Evleri isim listesi belli oldu mu? 

THY ile Emlak Konut işbirliğinde Arnavutköy'de yükselecek, Yenişehir Evleri projesi için heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Peki,  THY ile Emlak konut Arnavutköy kura çekilişi ne zaman yapılacak? İşte detaylar...

Yenişehir Evleri Arnavutköy'ün ruhsatı alındı! 12 bin 456 konut ile 441 adet ticari ünite geliyor! 

Emlak Konut GYO ve Türk Hava Yolları A.O.'nın yüzde 50'şer hissesine sahip olduğu Yenişehir evleri projesinde 12 bin 456 konut ile 441 adet ticari ünitenin yapı ruhsatları alındı. İşte ayrıntılar...

Laden Şile Evleri'nde lansman öncesi avantajlar! Yeni proje!

Şeker GYO güvencesiyle sürdürebilir yaşama uygun olarak dizayn edilen Laden Şile Evleri projesinin tüm detayları belli oldu. İşte projeye ilişkin merak edilen tüm detaylar...

Arçelik toz torbalı süpürgeler en uygun bu adreslerde! 9 Nisan 2023 fiyat listesi...

Arçelik'in toz torbalı süpürgeleri üstün teknolojik özellikleri ile evleri tozdan kurtarırken, yormayan, pratik bir temizlik sağlayarak kullanıcılarını memnun ediyor. Peki, Arçelik torbalı süpürge fiyatları ne kadar? En uygun nereden alınır? İşte detaylar...

Şeker Şile Evleri'nin ruhsatı alındı mı? Şeker Şile Evleri'ndeki son durum! 

Şeker GYO, Şile Villa projesinin ruhsat süreci bilgilendirmesine ilişkin açıklamada bulundu. Peki Şeker Şile Evleri'nin ruhsatı alındı mı? Şeker Şile Evleri'ndeki son durum! Hemen bakın! 

Şeker Şile Evleri geliyor! Yeni proje! 

Şeker Şile Evleri, Optimal Proje Yönetimi tarafından hayata geçirilecek. Peki Şeker Şile Evleri projesi nerede? Şeker Şile Evleri'nde kaç konut var? Projede hangi konut tipleri bulunuyor? İşte Şeker Şile Evleri'ne ilişkin merak edilen tüm ayrıntılar..

Vestel retro buzdolapları fiyatlarına inanamayacaksınız! Sakın kaçırmayın! İşte Mart 2022 fiyat listesi...

Vestel, rengarenk buzdolapları ile evleri renklendiriyor. Vestel retro buzdolapları renkleriyle dikkat çekiyor. Peki Vestel retro buzdolapları fiyatları ne kadar? İşte Mart 2022 fiyat listesi...

Ermenistan, 28 yıl sonra ikinci defa evlerini yıktı!

Terter şehrinde kurulan Şah kasabasındaki toplu konutları hedef alan top ve füze saldırılarında 30 apartman bloku, eczane ve okullar ile evleri hasar gören Azerbaycanlılar yaşadıklarını ve işgal döneminde nasıl göç ettiklerini anlattı.

Banu Evleri'nde 0,99 konut finansmanı ile hemen teslim daireler!

Hasanoğlu İnşaat tarafından hayata geçirilen Banu Evleri projesinde Ziraat Katılım Bankası’nın finansman oranlarında indirim kampanyası sunuluyor. Proje kapsamında daireler 0,99 vade oranı ve 180 aya varan vade olanağı ile satılıyor.

Colorist Panorama Şile'de 1+1'ler 199 bin TL'ye!

CFR Yapı imzasıyla İstanbul'un Şile ilçesinde hayata geçirilen Colorist Panorama projesinde yeni yıl fırsatları devam ediyor. Projede 60 ay 0 faiz imkanı sunuluyor.

Colorist Şile evleri Haberi

Colorist Şile evleri

Mayıs 2016’da İstanbul Şile’de satışa sunulan ve kısa sürede yoğun ilgi gören “Colorist Şile”, konsepti ile kısa sürede yoğun ilgi görmüştü. Mimari özellikleri, geliştirdiği özel konsepti ve ilk kez bir konut projesinde uygulanacak olan sosyal donatı alanlarıyla sıradan bir konut projesi olmaktan çıkan “Colorist Şile” mimari projesinin patent haklarını geçtiğimiz günlerde aldı. 



Firma yetkilileri, projenin gördüğü yoğun ilgiden dolayı ikinci etap çalışmalarına hız verdi. “Colorist Şile” ikinci etab’ ın yaz döneminde satışa çıkması planlanıyor. 1+1 ve 2+1 Teras dairelerin tükenmesi sebebi ile bekleyen ailelere öncelik verileceği ve lansmandan önce toplanacak ön taleplerle yaz döneminde yüzde kırk seviyelerinde satış olacağı firma yetkililerince öngörülüyor.



CFR Yapı, patenti alınan “Colorist” mimarisi ile İstanbul’un çeşitli bölgelerinde de projeler inşa etmeye hazırlanıyor. Projeye uygun...