26 / 04 / 2024

Colorist Şile güncel fiyatları

Colorist Şile güncel fiyatları

Çocuklu ailelere mutlu bir yaşam vadeden Colorist Şile, CFR Yapı tarafından inşa ediliyor. Projede son 20 daire için 50 ay '0' faiz kampanyası devam ediyor..

Son 10 halka arzın güncel getirileri!

Pek çok yatırımcının gündeminde yer alan halka arzlar ile ilgili detaylar arama motorlarında sık sık araştırılırken Borsa Filozofu, resmi sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaparak son 10 halka arzın güncel getirilerini açıkladı.

Konut kira fiyatlarında fren patladı! Güncel kira fiyatları eski kiracıları 4'e katladı!

Konut kira fiyatları, okulların açılması ile yoğun bir döneme geçti. Kira fiyatları yüksek olduğu için kimse evini değiştirmeyi tercih etmezken, eski kiracılar ile güncel kira fiyatları arasındaki fark neredeyse 4 katına çıktı.

Hurda fiyatlarına zam mı geldi? Güncel hurda fiyatları ne kadar? 27 Ekim bakır, demir ve alüminyum hurda fiyatları

Geri dönüşüm firmaları tarafından güncel hurda fiyat listesi açıklandı. Dolar kurunun yükselmesi ile Vatandaşlar 'Hurdaya zam mı geldi?'' sorusunu araştırıyor. Peki hurda fiyatları ne kadar oldu? Hurdaya zam geldi mi? 27 Ekim Cuma hurda fiyat listesi.

Benzin ve motorine peş peşe zam! SON DAKİKA: Güncel akaryakıt fiyatları ne kadar? Sürücüler şimdi bakın! 

Benzin ve motorin fiyatları, Brent petrol ile dolar kurunda yaşanan artışlardan doğrudan etkileniyor. Akaryakıtta zamlar peş peşe geliyor. Peki güncel akaryakıt fiyatları ne kadar? İşte Opet, PO, Shell, BP, Total 22 Ekim 2023 fiyat listesi...

Dolardaki artış hurdaya da yansıdı! Hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Güncel hurda fiyat listesi 

Dolar/TL kurunun dün 28 lirayı aşması ile piyasalarda hareketlilik başladı. Dolardaki artış hurda fiyatlarına da yansıdı. Hurda fiyatlarına büyük zam geldi. Peki hurda fiyatları ne kadar oldu? Güncel hurda fiyat listesi.

Ebruli Başakşehir nerede? Ebruli Başakşehir güncel fiyat listesi Eylül 2023!

Ebruli Başakşehir nerede sorusunun yanıtı ve Ebruli Başakşehir güncel fiyat listesi Eylül 2023 haberimizde yer alıyor. İşte satışların başladığı Ebruli Başakşehir projesi ile ilgili detaylar...

1 gram bile altını olan nefes bile almadan baksın! Altın fiyatları bugün ne kadar? 18 Temmuz 2023 güncel altın fiyatları

Altın fiyatları ile ilgili araştırmalar devam ediyor. Haftanın ikinci işlem gününde gram, çeyrek, yarım, tam altın fiyatları bugün ne kadar? 18 Temmuz 2023 güncel altın fiyatları....

İnşaat demiri güncel fiyat listesi açıklandı! Fiyatlar resmen tavan yaptı! 29 Haziran 2023 demir fiyatları

Dolar kurunun rekor seviyelere ulaşması ile inşaat demir fiyatları resmen tavan yaptı. İnşaat demiri güncel fiyat listesi açıklandı! Demir fiyatları ne kadar oldu? İşte 29 Haziran 2023 demir fiyatları.

Demir fiyatları resmen tavan yaptı! 1 ton demirin fiyatı 19 bin 100 TL oldu!  İşte güncel demir fiyat listesi

Dolar/TL kurunun rekor seviyeye ulaşması ile demir fiyatları resmen tavan yaptı. 1 ton demirin fiyatı 19 bin 100 TL oldu. İşte güncel demir fiyat listesi...

Akaryakıtta çifte zam sancısı! İşte 9 Mayıs Salı güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Araç sahipleri güne çifte zam ile uyandı. Peki benzin ve motorin ne kadar oldu? LPG’ye indirim geldi mi? İşte 9 Mayıs Salı güncel benzin, motorin ve LPG fiyatları!

Araç sahipleri kara kara düşünecek! Benzine zam mı geliyor? İşte güncel akaryakıt fiyatları!

Geçtiğimiz hafta petrol fiyatlarındaki hareketlilik ile motorin fiyatları ardı ardına üç defa değişmişti. Akaryakıt fiyatları bu gece yarısı tekrar değişiyor. Benzin litre fiyatı için zam haberi sonrası araç sahipleri güncel akaryakıt pompa fiyatlarını mercek altına aldı.

Güncel gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? 21 Mart 2023 gümüş fiyatları

Gümüş fiyatları yatırımcılar tarafından yakından takip ediliyor. Altın fiyatları ile birlikte rekora koşan gümüş fiyatları bugün de araştırılıyor. Peki güncel gümüş fiyatları ne kadar? Gümüş fiyatları yükselecek mi, düşecek mi? 21 Mart 2023 gümüş fiyatları.

Altın peş peşe rekor kırıyor! Altın fiyatları resmen uçtu! Güncel çeyrek ve gram altın fiyatları

Altın fiyatları yukarı yönlü seyrini 12 Ocak 2023 tarihinde de sürdürüyor. Çeyrek altın fiyatları 1861 TL ile rekora yaklaşırken gram altın fiyatları ise 1140 TL seviyesinden işlem görüyor. Peki, altın fiyatları ne kadar? İşte 12 Ocak 2023 tarihli güncel çeyrek ve gram altın fiyatları

Colorist Şile güncel fiyatları Haberi

Colorist Şile güncel fiyatları

Çocuklu ailelere mutlu bir yaşam vadeden Colorist Şile, CFR Yapı tarafından inşa ediliyor. İki etap halinde inşa edilen Colorist Şile’nin yatırım bedeli ilk etap için 20 milyon TL, ikinci etap için ise 38 milyon TL olarak belirlendi.


İki katlı evlerin bulunduğu projede bahçe katındaki evler kendi içinde dubleks evlerden oluşuyor. Konutların alt katları 2+1 ve 3+1 dubleks loft daireler olarak dizayn edildi.


Üst kattaki evler ise tek kat teraslı, 1+1 ya da 2+1 şeklinde inşa ediliyor. 


Colorist Şile fiyat

Dairelerin 2018 yılının Haziran ayında teslim edileceği Colorist Şile’de 1+1 daireler 210 bin TL, 2+1 loft bahçe daireler 320 bin TL, 3+1 loft bahçe daireler ise 420 bin TL'ye satılıyor. 


Projede son 20 daire için 50 ay '0' faiz kampanyası devam ediyor. Kişiye özel ödeme planı...