20 / 04 / 2024

Colorist Şile teslimleri ne zaman

Colorist Şile teslimleri ne zaman

Colorist Şile’de evlerin teslim tarihi Haziran 2018 olarak belirlendi. İki etap halinde inşa edilen Colorist Şile projesinde 2+1 teras daireler 265 bin TL'den başlıyor.

KİPTAŞ'ın 2 projesinin teslimleri için geri sayım başladı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ'ın Kırlangıç Evler ve Arkatlı Evler projelerinin teslimleri için geri sayım başladı. İşte projelerin teslimleri ile ilgili detaylar...

KİPTAŞ Arkatlı Evler'in teslimleri için geri sayım başladı! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki KİPTAŞ imzası ile yükselen Pendik Arkatlı Evler projesinin teslimleri için geri sayım başladı. Paylaşılan detaylara göre dev proje Mart 2024'te sahiplerine teslim edilecek.

Northgate Ankara'da ilk etap teslimleri 2022'de!

HNN Yapı Teknik, başkentin yeni yaşam ve iş merkezinde, Esenboğa Havalimanı’nın yanı başında inşa ettiği Northgate projesiyle; konut, ofis, 5 yıldızlı otel, üniversite, hastane ve AVM ile Türkiye’nin en büyük gayrimenkul projesine imzasını atıyor. Projede ilk etabın teslimleri 2022'de yapılacak.

Folkart Incity'de anahtar teslimleri başladı!

Bornova Yeni Kent Merkezi Bölgesi’nde bulunan Folkart Incity projesinin inşaatı, teknik ekiplerin özverili çalışmaları ile tamamlandı. Projede anahtar teslimleri başladı.

Asmalı Bahçeşehir'de 3. Etap teslimleri başladı!

Dekar Gayrimenkul A.Ş’nin Demiröz Grup ortaklığı ile hayata geçirdiği ve bugüne kadar inşa ettiği en büyük bahçeli konut projesi olan “Asmalı Bahçe Şehir’de 3. etap teslimleri başladı. 

Colorist Panorama'da 1+1'ler 199 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

CFR Yapı imzası tarafından İstanbul'un Şile ilçesinde yükselen Colorist Panorama projesinde yeni yıla özel fırsatlar devam ediyor. Projede fiyatlar 199 bin TL'den başlıyor.

Colorist Panorama Şile'de 1+1'ler 199 bin TL'ye!

CFR Yapı imzasıyla İstanbul'un Şile ilçesinde hayata geçirilen Colorist Panorama projesinde yeni yıl fırsatları devam ediyor. Projede 60 ay 0 faiz imkanı sunuluyor.

Colorist Panorama Şile'de 199 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

CFR Yapı imzası taşıyan Colorist Panorama projesinde 60 ay 0 faiz imkanı sunuluyor. Projede daire fiyatları 230 bin TL'den 199 bin TL'ye düştü.

Şile Colorist Panorama'da 60 ay 0 faiz fırsatı!

CFR Yapı tarafından Şile'de yükselen Colorist Panorama'da yeni yıl fırsatları devam ediyor. Projeden 60 ay 0 faiz fırsatıyla ev sahibi olunabiliyor.

Şile Colorist Panorama'da fiyatlar 199 bin TL'den başlıyor!

CFR Yapı imzasıyla Şile'de hayata geçirilen Colorist Panorama projesinde lansman öncesi fırsatlar sürüyor. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde daireler yer alıyor.

Colorist Panorama Şile'de lansman öncesi fırsatlar!

İstanbul'un Şile ilçesinde hayata geçirilen Colorist Panorama projesinde lansman öncesi fırsatlar devam ediyor. Projede 60 ay 0 faiz imkanı sunuluyor.

Colorist Panorama'da 199 bin liradan başlayan fiyatlar!

Şile'de yeni yapılan devlet hastanesinin yakınında yükselen Colorist Panorama'da yılbaşına özel hazırlanan kampanya kapsamında 199 bin TL'den başlayan fiyatlarla ev sahibi olunabiliyor...

Colorist Panorama'da yılbaşına özel fiyatlar!

"Yatırımınızı çocuğunuza yapın. Bir ev alın, hem siz kazanın, hem çocuğunuz eğlensin." sloganı ile basına tanıtılan Colorist Panorama Şile'de yılbaşına özel fiyat avantajı sunuluyor...

Colorist Şile teslimleri ne zaman Haberi

Colorist Şile teslimleri ne zaman

Colorist Şile hakkında detaylı bilgi için tıklayın


20 Eylül'e kadar sürecek olan tatil kampanyasına bir yenisini daha ekleyen CFR Yapı, şimdi de ödeme imkanını  kolaylaştırıyor. Yüzde 30 peşinat ve 50 ay sıfır faizle Colorist Şile'yi yatırımcısına sunduklarını söyleyen  CFR Yapı  Yönetim Kurulu Başkanı Cafer İnan, son dönemde yapılan kampanyalara CFR Yapı olarak destek vermek istediklerini belirtti


İnşaat sektöründeki deneyimini emlak sektörüne taşıyan CFR Yapı, ilk gayrimenkul projesi olan  Colorist Şile  için yepyeni bir kampanyaya daha imza atıyor. Colorist Şile’den ev sahibi olmak isteyenlere yüzde 30 peşinat ve 50 ay sıfır faizle ev sahibi olma fırsatı sunan CFR Yapı’da, üstelik tatil hediyesi kampanyası da devam ediyor. 


Geçtiğimiz günlerde Colorist Şile’den ev alanlara bir haftalık tatil imkanı tanıyan CFR Yapı, şimdi ise ödemeleri...