23 / 04 / 2024

çömlekçi hak sahipleri ödeme

çömlekçi hak sahipleri ödeme

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) ve Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından sürdürülen Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında Çömlekçi ikinci etap kentsel dönüşüm alanında hak sahipleri ile görüşmelere devam ediliyor.

TOKİ Kayaşehir'deki 2 bin 450 sosyal konutu tamamlandı, hak sahipleri 'Hayallerimizin ötesinde' dedi!

Dar gelirli vatandaşların yüzünü güldürmeye devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın tamamladığı sosyal konutlar için hak sahipleri 'Hayallerimizin ötesinde' dedi.

Kentsel dönüşümde önemli bir aşama tamamlandı! Hak sahipleri tapularını alacak!

İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin yürüttüğü kentsel dönüşüm projelerinde önemli bir aşama daha sona erdi. Belediyenin dönüşüm çalışmalarına devam ettiği Karşıyaka Örnekköy’de ikinci etapta binaların yapımı tamamlandı. Hak sahipleri, tapularının Belediye Başkanı Tunç Soyer’in elinden alacak.

Ev ve iş yeri sahipleri aman dikkat! Bu tarihi sakın kaçırmayın!

Ev ve iş yeri sahipleri aman dikkat! 2022 yılına ilişkin yıllık gelir vergisi beyannamesinin verilmesi ve 1. taksit ödemesinde süre 31 Mart Cuma günü doluyor.

Eskişehir'de İlk Evim İlk İş Yerim projesinde 511 konutun hak sahipleri belli oldu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığınca 250 bin Sosyal Konut Kampanyası kapsamında Eskişehir ilinin ilçelerinde inşa edilecek 511 konutun hak sahipleri kurayla belirlendi.

Ankara Mamak'taki 519 kentsel dönüşüm konutunun hak sahipleri belli oldu!

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un katılımıyla Ankara Mamak'taki 519 kentsel dönüşüm konutunun hak sahipleri belli oldu...

TOKİ İlk Evim İlk İş Yerim projesinde 50 bin konutun hak sahipleri belirlendi!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının ‘İlk Evim İlk iş Yerim’ projesi kapsamında yer alan sosyal konutlar için kura çekimleri hız kesmeden sürüyor. 7 Kasım tarihinde başlayan kuralarda bugüne kadar 23 ilde 50 bin konutun hak sahibi belirlendi.

Trabzon Ganita-Faroz ve Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum ne? 

Trabzon Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Trabzon Ganita-Faroz ve Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde  çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, çalışmaları yerinde inceledi. 

Trabzon Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nin temeli atıldı!

Trabzon'da hayata geçirilen Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi'nde temel atma töreni Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un katılımıyla gerçekleşti.

Trabzon Çömlekçi'de yıkımlar başladı!

Trabzon sakinlerinin uzun süredir beklediği Çömlekçi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesinde çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. Proje dahilinde 2. Etap kentsel dönüşüm çalışmalarında yıkımlar başladı. 

KİPTAŞ Gürpınar projesinde hak sahipleri resmi sözleşmeleri imzalıyor!

KİPTAŞ, Beylikdüzü Gürpınar Mahallesi'ndeki dönüşüm çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Proje alanında riskli yapıların yıkımı sürüyor. Aynı zamanda hak sahipleri resmi sözleşmeleri imzalamaya başladı.

Gebze Pelitli'de hak sahipleri tapularına kavuştu!

Gebze'nin Pelitli mahallesindeki hak sahipleri tapularını teslim aldı. Hak sahiplerine tapular Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz,Kocaeli Büyükşehir Başkanı Tahir Büyükakın, Gebze Kaymakamı Mustafa Güler tarafından verildi. 

Trabzon Çömlekçi kentsel dönüşümde son durum!

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Çömlekçi'de devam eden Kentsel Dönüşüm Projesi’nin 1’inci etap çalışmalarını inceleyerek yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Trabzon Çömlekçi Mahallesinde kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandı!

Çömlekçi Mahallesi Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi 1’inci etap yapım işi ihalesi, TOKİ tarafından yapıldı. Sözleşmesi, iş ve yer teslimi de yapılan proje tamamlandığında, Trabzon yepyeni bir Çömlekçi Mahallesi’ne kavuşacak.

çömlekçi hak sahipleri ödeme Haberi

çömlekçi hak sahipleri ödeme


Birinci etap kentsel dönüşüm alanında 134 binanın kamulaştırılarak yıkıldığı Çömlekçi Kentsel Dönüşüm Projesi kapsamında, 360 yapının bulunduğu ikinci etap kentsel dönüşüm alanında 162 hak sahibi ile uzlaşma sağlandı. Sözleşme imzalayan hak sahipleri ile toplamda 27.3 milyon TL’lik anlaşma yapılırken ödemelere başlandı.


Konuyla ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzon’un kentsel dönüşümlerle ismine layık hale getirdiklerini ifade ederken, Çömlekçi ikinci etap kentsel dönüşüm alanındaki hak sahiplerinin bu fırsattan ivedilikle yararlanmalarını istedi.


TOKİ’nin hem Trabzon hem de hak sahipleri için büyük bir özveriye imza attığını kaydeden Başkan Gümrükçüoğlu, “Çömlekçi birinci etap kentsel dönüşüm alanı için mahkemelerin belirlediği fiyatlar revize edilerek 15 Şubat’ta başlanılan görüşmelerle hak sahiplerimize sunulmuştur. TOKİ, buna rağmen bölgede bir kez daha değerlendirme çalışması yaparak...