19 / 03 / 2024

Concord İstanbul Kadıköy 2. etap fiyatları

Concord İstanbul Kadıköy 2. etap fiyatları

Concord İstanbul Evleri 11 bin 504 metrekare arsa alanı üzerinde hayata geçiriliyor. Projede 1+0'dan 3+1'e kadar farklı daire tiplerine yer veriliyor. İşte Concord İstanbul Kadıköy 2. etap fiyatları...

Kadıköy Osmaniye'deki rezerv yapı alanın imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Kadıköy Osmaniye Mahallesi 627 Ada (Eski 7 Parsel) Yeni42, 43, 44 Parseller İle Bir Kısım Tescil Dışı Alanı İçeren Rezerv Yapı Alanına İlişkin 1/5000 ölçekli NİP Değişikliği ve 1/1000 ölçekli UİP Değişikliği askıda...

Kadıköy'deki o inşaat için koruma amaçlı imar planı hazırlandı! İBB, 'kurul kararına aykırı' dedi.

İstanbul Kadıköy’de bulunan tescilli tarihi eser Sokullu Konağı ve arkasında yer alan 2 bloklu sitenin iskan ruhsatını alabilmesi için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı koruma amaçlı imar planı hazırladı... İşte detaylar...

İstanbul Valiliği Kadıköy'de teraslı bina satacak!

İstanbul Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, İstanbul Kadıköy Zühtüpaşa'da yer alan teraslı binayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 18 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Darülaceze Kadıköy'de konut satacak! İstanbul'da konut arayanlar dikkat!

Darülaceze Başkanlığı, İstanbul Kadıköy'de yer alan konutu satışa çıkardı. Konutun satış ihalesi 14 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

Kadıköy’ün simgesi satıldı:449 milyon 363 bin 500 lira

İstanbul Kadıköy’de bulunan ve ‘Kadıköy’ün simgesi’ olarak bilinen tarihi ‘Perili Köşk’ satıldı. İcradan satışa çıkarılan 116 yıllık Ragıp Paşa Köşkü’nü bugün tek alıcı olan Türkiye İş Bankası satın aldı.

Kadıköy'deki Perili Köşk 450 milyon TL'ye satışa çıkıyor!

İstanbul Kadıköy'de yer alan, "Perili Köşk" ismiyle de bilinen Ragıp Paşa Köşkü, yaklaşık olarak 450 milyon TL muhammen bedelle 2 Eylül tarihinde ihaleye çıkıyor. 

İstanbul Kadıköy'de satılık arsa ve bina fırsatı! 

İstanbul Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, İstanbul Kadıköy Zühtüpaşa'da yer alan konut alanı imarlı arsa ve binayı satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yer alan o ihale ilanı...

Kadıköy Merdivenköy'de 10 yıllığına kiralık gayrimenkul!

İstanbul Vakıflar 2.Bölge Müdürlüğü, İstanbul Kadıköy Merdivenköy'de yer alan gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor.

Kadıköy Suadiye'de 14 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, İstanbul Kadıköy, Suadiye'de yer alan arsayı 14 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Kadıköy'de 14 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, İstanbul Kadıköy Suadiye'de yer alan arsayı 14 milyon 1 bin 960 TL bedelle satışa çıkardı.

Kadıköy'deki Öykü Sahne kira borçları sebebiyle kapanıyor!

2010 yılının Mayıs ayında Tiyatro Açıkça tarafından İstanbul Kadıköy’de açılan tiyatro sahnesi Öykü Sahne, koronavirüs (Covid-19) salgını sürecinde birikmiş kira borçları sebebiyle kapanma kararı aldı.

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.İstanbul Kadıköy Şubesi açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.İstanbul Kadıköy Şubesi Kadıköy'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Mahir Orak tarafından açıldı.

Kadıköy'de Kanal İstanbul protestosu!

İstanbul Kadıköy’de çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul'u protesto etmek isteyen vatandaşlara polis müdahale etti.

Concord İstanbul Kadıköy 2. etap fiyatları Haberi

Concord İstanbul Kadıköy 2. etap fiyatları

Ödemeleri; yüzde 10 peşinatta, 50 ay vade farksız taksit imkanı ile yapılan Concord İstanbul Rezidans projesi Teknik Yapı imzası ile yükseliyor. Proje 1.175 tane konuttan meydana geliyor.


Concord İstanbul Kadıköy 2. etap fiyatları 338 bin 900 TL'den başlangıç gösteriyor. Projede yer alan konutların büyüklükleri 48 metrekare ile 129 metrekare arasında değişiyor.


İlk etap teslim tarihi 2016 yılı Aralık ayı olarak belirlenen Concord İstanbul Fikirtepe 'de stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler mevcut. Proje 11 bin 504 metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor.


Yüzme havuzu, spor alanları, fitness merkezi, buhar odası, kapalı otopark, çocuk oyun alanları ve sauna gibi ortak yaşam alanlarına yer verilen Concord İstanbul Konutları İstanbul Kadıköy'de inşa ediliyor.


Concord İstanbul Kadıköy 2. etap...