24 / 04 / 2024

Concord İstanbul kadıköy iletişim

Concord İstanbul kadıköy iletişim

Concord İstanbul Teknik Yapı satış ofisi ile 444 10 08 telefon numarasından irtibata geçebilirsiniz. İstanbul Kadıköy Fikirtepe'de inşa edilen proje 1.175 adet konuttan oluşuyor.

Concord İstanbul konut fiyatları ne kadar?

Dairelerin 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildiği Concord İstanbul Evleri İstanbul Kadıköy'de inşa ediliyor. Proje 1.175 adet daireden oluşuyor. Peki Concord İstanbul konut fiyatları ne kadar?

Fikirtepe Concord İstanbul fiyatları ne kadar?

Concord İstanbul Konutları 11 bin 504 metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor. 1+0'dan 3+1'e kadar farklı daire tiplerinin yer aldığı projede satışlar devam ediyor. Peki Fikirtepe Concord İstanbul fiyatları ne kadar?

Concord İstanbul Fikirtepe ödeme koşulları!

Concord İstanbul Fikirtepe ödeme koşulları kapsamında fırsatlar devam ediyor. Toplam 1.175 adet konuttan meydana gelen projede daire fiyatları 480 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Concord İstanbul Kadıköy teslim tarihi!

Concord İstanbul Evleri 7 blok halinde inşa ediliyor. Teknik Yapı imzası ile hayata geçirilen proje 11 bin 504 metrekarelik arsa alanı üzerinde yükseliyor. İşte Concord İstanbul Kadıköy teslim tarihi...

Kadıköy Concord İstanbul ulaşım!

Kadıköy Concord İstanbul ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy - Fikirtepe lokasyonunda bulunuyor. Birinci etap teslimleri 2016 yılı Aralık ayında yapılacak olan projede satışlar devam ediyor.

Concord İstanbul Kadıköy satılık daire!

Concord İstanbul Kadıköy satılık daire tipleri arasında 1+0'dan 3+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Toplam 1.175 adet konuttan oluşan projede satışlar devam ediyor.

Fikirtepe Concord İstanbul satılık ev!

Fikirtepe Concord İstanbul satılık ev tipleri arasında 1+0'dan 3+1'e kadar farklı seçenekler sunuluyor. Toplam arsa alanı 11 bin 504 metrekare olarak belirlenen projede satışlar devam ediyor.

Concord İstanbul 2. Etap satış ofisi iletişim!

Concord İstanbul 2. Etap satış ofisi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Projede daireler 338 bin TL ile 897 bin 600 TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor.

Kadıköy Concord İstanbul satış ofisi iletişim!

Kadıköy Concord İstanbul satış ofisi iletişim bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Stüdyodan 3 oda 1 salona kadar farklı daire seçeneklerine yer verilen projede 2. etap satışları devam ediyor.

Fikirtepe Concord İstanbul ulaşım!

Fikirtepe Concord İstanbul ulaşım bilgileri haberimizde yer alıyor. Teknik Yapı imzası ile hayata geçirilen projede daireler 338 bin 900 TL ile 1 milyon TL arasında değişen fiyatlarla satışa sunuluyor.

Teknik Yapı Concord İstanbul Konutları nerede?

Lansmana özel fırsatların yer aldığı Concord İstanbul Rezidans 'ta stüdyodan 3 oda 1 salona kadar farklı daire seçenekleri mevcut. Peki Teknik Yapı Concord İstanbul Konutları nerede?

Concord İstanbul Evleri iletişim!

Teknik Yapı imzası ile hayata geçirilen Concord İstanbul Konutları 1.175 tane daireden meydana geliyor. Projede stüdyodan 3 oda 1 salona kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor.

Kadıköy Osmaniye'deki rezerv yapı alanın imar planı değişikliği askıda!

İstanbul Kadıköy Osmaniye Mahallesi 627 Ada (Eski 7 Parsel) Yeni42, 43, 44 Parseller İle Bir Kısım Tescil Dışı Alanı İçeren Rezerv Yapı Alanına İlişkin 1/5000 ölçekli NİP Değişikliği ve 1/1000 ölçekli UİP Değişikliği askıda...

Kadıköy'deki o inşaat için koruma amaçlı imar planı hazırlandı! İBB, 'kurul kararına aykırı' dedi.

İstanbul Kadıköy’de bulunan tescilli tarihi eser Sokullu Konağı ve arkasında yer alan 2 bloklu sitenin iskan ruhsatını alabilmesi için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı koruma amaçlı imar planı hazırladı... İşte detaylar...

İstanbul Valiliği Kadıköy'de teraslı bina satacak!

İstanbul Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, İstanbul Kadıköy Zühtüpaşa'da yer alan teraslı binayı satışa çıkardı. Satış ihalesi 18 Ağustos 2023 tarihinde gerçekleştirilecek.

Darülaceze Kadıköy'de konut satacak! İstanbul'da konut arayanlar dikkat!

Darülaceze Başkanlığı, İstanbul Kadıköy'de yer alan konutu satışa çıkardı. Konutun satış ihalesi 14 Mart 2023 tarihinde yapılacak.

Kadıköy’ün simgesi satıldı:449 milyon 363 bin 500 lira

İstanbul Kadıköy’de bulunan ve ‘Kadıköy’ün simgesi’ olarak bilinen tarihi ‘Perili Köşk’ satıldı. İcradan satışa çıkarılan 116 yıllık Ragıp Paşa Köşkü’nü bugün tek alıcı olan Türkiye İş Bankası satın aldı.

Kadıköy'deki Perili Köşk 450 milyon TL'ye satışa çıkıyor!

İstanbul Kadıköy'de yer alan, "Perili Köşk" ismiyle de bilinen Ragıp Paşa Köşkü, yaklaşık olarak 450 milyon TL muhammen bedelle 2 Eylül tarihinde ihaleye çıkıyor. 

İstanbul Kadıköy'de satılık arsa ve bina fırsatı! 

İstanbul Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı, İstanbul Kadıköy Zühtüpaşa'da yer alan konut alanı imarlı arsa ve binayı satışa çıkardı. İşte bugünkü Resmi Gazete'de yer alan o ihale ilanı...

Kadıköy Merdivenköy'de 10 yıllığına kiralık gayrimenkul!

İstanbul Vakıflar 2.Bölge Müdürlüğü, İstanbul Kadıköy Merdivenköy'de yer alan gayrimenkul için kiralama ihalesi düzenliyor.

Kadıköy Suadiye'de 14 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, İstanbul Kadıköy, Suadiye'de yer alan arsayı 14 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Kadıköy'de 14 milyon TL'ye satılık arsa!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, İstanbul Kadıköy Suadiye'de yer alan arsayı 14 milyon 1 bin 960 TL bedelle satışa çıkardı.

Kadıköy'deki Öykü Sahne kira borçları sebebiyle kapanıyor!

2010 yılının Mayıs ayında Tiyatro Açıkça tarafından İstanbul Kadıköy’de açılan tiyatro sahnesi Öykü Sahne, koronavirüs (Covid-19) salgını sürecinde birikmiş kira borçları sebebiyle kapanma kararı aldı.

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.İstanbul Kadıköy Şubesi açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.İstanbul Kadıköy Şubesi Kadıköy'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Mahir Orak tarafından açıldı.

Kadıköy'de Kanal İstanbul protestosu!

İstanbul Kadıköy’de çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul'u protesto etmek isteyen vatandaşlara polis müdahale etti.

Concord İstanbul kadıköy iletişim Haberi

Concord İstanbul kadıköy iletişim

Konut seçenekleri arasında stüdyo, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salonların yer aldığı Concord İstanbul Fikirtepe'de yüzde 10 peşinatta, kalan yüzde 15'lik kısım 12 ay sonra ödeniyor. 


Concord İstanbul Teknik Yapı satış ofisi telefon numarası 444 10 08 olarak belirlendi. Peşinde yüzde 12 indirim yapılan projede daireler 47 ile 133 metrekare arasında değişen büyüklüklere sahip. 


Teknik Yapı imzası ile yükselen Concord İstanbul Evleri fiyatları 480 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje 11 bin 504 metrekare arsa alanı üzerine yayılıyor. 


İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy'de hayata geçirilen Concord İstanbul Konutları'nın sosyal donatı alanları yüzme havuzu, fitness merkezi, çocuk oyun alanları, sauna, buhar odası, kapalı otopark, spor alanlarından meydana geliyor. 


Concord İstanbul Kadıköy'de 1. etap teslimlerinin Aralık 2016, 2. etap teslimlerinin...