26 / 04 / 2024

Concord İstanbul teslimleri

Concord İstanbul teslimleri

Fikirtepe’de 5 yıldır süren kentsel dönüşüm sürecinde yükselen projeler teslim aşamasına geldi. Bölgenin ilk daire teslimi Teknik Yapı tarafından Concord İstanbul’da yapıldı, Baysaş da sırada.

Fikirtepe Concord İstanbul satılık!

Toplam 1.175 adet daireden meydana gelen proje Teknik Yapı imzası ile inşa ediliyor. Fikirtepe Concord İstanbul satılık daire tipleri 1+0'dan 3+1'e kadar değişiklik gösteriyor.

Fikirtepe Concord İstanbul teslimleri!

Teknik Yapı imzası ile inşa edilen proje İstanbul'un Kadıköy ilçesine bağlı Fikirtepe'de hayata geçiriliyor. Fikirtepe Concord İstanbul teslimleri 2016 yılı Aralık ayından itibaren gerçeklşemesi planlanıyor.

Kadıköy Concord İstanbul iletişim bilgileri!

Daire tiplerinib 1+0'dan 3+1'e kadar farklılık gösterdiği proje Teknik Yapı imzası ile inşa ediliyor. Kadıköy Concord İstanbul iletişim bilgileri kapsamında telefon numarası 444 10 08 olarak belirlendi.

Fikirtepe Concord İstanbul teslimleri ne zaman?

Toplam 11 bin 504 metrekarelik arsa alanında yükselen proje 1.175 adet daireden meydana geliyor. Projede peşinde yüzde 12 indirim yapılıyor. Peki Fikirtepe Concord İstanbul teslimleri ne zaman?

Concord İstanbul'da yüzde 10 indirim kampanyası!

Teknik Yapı, Fikirtepe'de inşaatı devam eden Concord İstanbul projesinde haziran ayına kadar sürecek bahar kampanyası çerçevesinde yüzde 10 indirim ve 50 aya sıfır faiz ya da yüzde 10 peşinat uygulayacak.

Concord İstanbul'un 2. etap satışlarında bahar kampanyası!

Teknik Yapı, Fikirtepe'de insa ettiği kentsel dönüşüm projesi Concord istanbul'da indirim ve 50 aya sıfır faiz seçeneklerini sunarken, daire fiyatının yüzde 1.5'ine gelen noter masraflarını da ödüyor.

Concord İstanbul'un ikinci etabında satışlar başladı!

FİKİRTEPE'de ilk ruhsatı alan firma olan Teknik Yapı, temelini attığı Concord İstanbul'un ikinci etabında yer alan dairelerin satışı için start verdi. Projede ağırlıkta 1+1 olmak üzere stüdyo, 2+1 ve 3+1 tipi daireler yer alacak.

Concord İstanbul'da 617 dairenin yüzde 76'sı satıldı!

Kentsel dönüşüm kapsamına alınan Fikirtepe'de ilk inşaat ruhsatı alan Teknik Yapı, kat irtifakı kurulmuş Concord İstanbul'un temelini attı. Teknik Yapı, Kadıköy'deki 40 yıllık birikimini Fikirtepe'de temel olarak attı.

Fikirtepe'nin ilk imar alan projesi 30 ayda bitecek!

Kadıköy Fikirtepe'de imar iznini alan ilk firma olan Teknik Yapı, 1.173 dairelik Concord İstanbul projesini satışa çıkardı. 30 ayda tamamlanması beklenen projeden 650 milyon lira ciro hedefleniyor...

Concord İstanbul iletişim!

2 etaptan meydana gelen ve 48 metrekare ile 133 metrekare arasında büyüklüklerinin değiştiği 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire tiplerinden meydana gelen Concord İstanbul iletişim bilgileri...

Kadıköy Concord İstanbul ödeme şekilleri!

Teknik Yapı imzası taşıyan Concord İstanbul projesinde 1+1, 2+1, 3+1 konut seçenekleri sunuluyor. Projede daire teslimleri önümüzdeki ay içerisinde yapılacak.

Concord İstanbul Teknik Yapı kampanyası!

Concord İstanbul Teknik Yapı kampanyası kapsamında peşin ödemelerde yüzde 12 indirim yapılıyor. Birinci etap teslimleri 2016 yılı sonunda gerçekleşecek olan projede satışlar devam ediyor.

Concord İstanbul Fikirtepe teslimleri!

Teknik Yapı imzası ile inşa edilen projede 1.175 adet daire yer alıyor. Projede 60 aya kadar vade sağlanıyor. Concord İstanbul Fikirtepe teslimleri 2016 yılı Aralık ayından itibaren yapılacak.

Kadıköy Concord İstanbul teslimleri!

Daire tiplerinin 1+0'dan 3+1'e kadar farklılık gösteren proje toplam 11 bin 504 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Kadıköy Concord İstanbul teslimleri kapsamında 2016 yılı Aralık ayından itibaren yapılması planlanıyor.

Fikirtepe Concord İstanbul teslimleri!

Teknik Yapı imzası ile inşa edilen proje İstanbul'un Kadıköy ilçesine bağlı Fikirtepe'de hayata geçiriliyor. Fikirtepe Concord İstanbul teslimleri 2016 yılı Aralık ayından itibaren gerçeklşemesi planlanıyor.

Concord İstanbul Kadıköy ödeme seçenekleri!

Teknik Yapı imzası ile inşa edilen projede dairelerin ilk teslimleri 2016 yılı Aralık ayında yapılması planlanıyor. Concord İstanbul Kadıköy ödeme seçenekleri kapsamında peşinde yüzde 12 indirim yapılıyor.

Fikirtepe Concord İstanbul teslimleri ne zaman?

Toplam 11 bin 504 metrekarelik arsa alanında yükselen proje 1.175 adet daireden meydana geliyor. Projede peşinde yüzde 12 indirim yapılıyor. Peki Fikirtepe Concord İstanbul teslimleri ne zaman?

Concord İstanbul Fikirtepe ödeme tablosu!

Concord İstanbul Rezidans 11 bin 504 metrekarelik arsa üzerinde yükseliyor. 1. etap teslimleri 2016 yılı sonunda gerçekleşecek olan projede satışlar devam ediyor. İşte Concord İstanbul Fikirtepe ödeme tablosu...

Concord İstanbul Fikirtepe ödeme seçenekleri!

Concord İstanbul Fikirtepe ödeme seçenekleri arasında yüzde 0,39 faizle 60 ay vade imkanı yer alıyor. Birinci etap teslimleri 2016 yılında gerçekleşecek olan proje Teknik Yapı imzası ile yükseliyor.

Kadıköy Concord İstanbul Rezidans iletişim!

Kadıköy Concord İstanbul Rezidans iletişim için 444 10 08 numaralı telefonu arayabilirsiniz. İlk etap teslimleri 2016 yılı sonunda gerçekleşecek olan projede peşin alımlarda yüzde 12 indirim yapılıyor.

Concord İstanbul Kadıköy teslimleri ne zaman?

Daire tipleri 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edilen Concord İstanbul Residence 7 blok halinde yükseliyor. Proje Teknik Yapı imzası taşıyor. Peki Concord İstanbul Kadıköy teslimleri ne zaman?

Concord İstanbul Fikirtepe teslimleri ne zaman?

Toplam 11 bin 504 metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa edilen projede ödemelerine göre 36 ay 0 faiz uygulanıyor. Peki Concord İstanbul Fikirtepe teslimleri ne zaman?

Kadıköy Concord İstanbul ulaşım!

Kadıköy Concord İstanbul ulaşım bilgilerine göre proje, İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy - Fikirtepe lokasyonunda bulunuyor. Birinci etap teslimleri 2016 yılı Aralık ayında yapılacak olan projede satışlar devam ediyor.

Concord İstanbul teslimleri Haberi

Concord İstanbul teslimleri

İstanbul’un pilot kentsel dönüşüm bölgesi olan Fikirtepe, hak sahipleriyle anlaşamama, başlayamayan yıkımlar, finansal sıkıntı yaşayan firmalar gibi sorunlarla mücadele ettiği 5 yılın ardından ‘mutlu son’a ulaştı ve bölgede teslim heyacanı başladı. 57 yapı adasının 32’sinde inşaat çalışmalarının başladığı Fikirtepe’de, altyapı çalışmaları hız kazanırken, inşaatlarını bitiren firmalar da teslimlere hazırlanıyor. Fikirtepe’de ilk daire teslimi Teknik Yapı tarafından Concord İstanbul projesinde gerçekleşti.


İlk ruhsatı almıştı

Fikirtepe’deki 5 ayrı adanın yenilenmesinde faaliyet gösteren Teknik Yapı, 2014’de başladığı homeofis ve ticari birimleri barındıran Concord İstanbul projesindeki ilk etabının teslimlerine başladı. İnşaat sektöründeki en gururlu günlerden birini yaşadığını belirten Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Umut Durbakayım, Concord İstanbul projesindeki ilk daire teslimini bizzat yaptı. Yüzlerce insanın güvenerek kendilerine teslim ettiği riskli binaları yıkıp yerine Çevre...