25 / 04 / 2024

Coordinat Bornova ne zaman teslim

Coordinat Bornova ne zaman teslim

Coordinat Bornova'da dairelerin yarıdan fazlası satıldı. Projede kaba inşaatın Mart 2017'de dairelerin Mart 2018'de teslim edileceği bilgisi verildi.

İzmir Bornova'da 16 konut satılıyor! İZBETON tarihi duyurdu! 

İZBETON A.Ş., İzmir Bornova'da yer alan 16 adet konutu satıyor. Peki İzmir'in Bornova ilçesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? İşte merak edilen ayrıntılar...

Avcılar Lusso Bornova konutlarında peşin ödemelerde yüzde 15 indirim fırsatı!

Avcılar İnşaat tarafından inşa edilen Lusso Bornova konut projesinde satışlar devam ediyor. Peki, Lusso Bornova konut fiyatları ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Trademark Pi Bornova'da teslimler Aralık'ta! Peşinde indirim fırsatıyla 1+1, 2+1 ev sahibi olabilirsiniz!

Trademark Pi Bornova projesinde konut satışları devam ediyor. Projeden peşin alımlarda yüzde 5'e varan indirim fırsatı sunuluyor. Peki Trademark Pi Bornova'da 1+1, 2+1 konut fiyatları ne kadar? 

İzmir Bornova'daki heyelan bölgesine 34 konut inşa edilecek!

İzmir Valiliği, Bornova'da heyelandan etkilenen bölgelerde inşa edilecek konutlar için imar çalışmalarının İzmir Büyükşehir Belediyesi'ne gönderildiğini dile getirdi.

Deprem Sonrası ev sahibi olmak İsteyen İzmirliler, en çok Birikimevim Bornova Şubesi’ne başvurdu!

30 Ekim tarihinde İzmir'de yaşanan deprem sonrasında İzmir halkınınım konut için tercih ettiği bölgelerin başında Bornova yer alıyor. Birikimevim, depremin ardından yeni bir ev sahibi olmak için başvuranların oranının yüzde 25 arttığını açıkladı.

Mia Suites Bornova fiyat listesi!

Koç İnşaat ve Mia Yapı imzasıyla yükselen Mia Suites Bornova projesi satışa çıktı. Peki Mia Suites Bornova projesinde fiyatlar ne kadar? İşte Mia Suites Bornova fiyat listesi...

Mia Suites Bornova satılık daire!

Koç İnşaat ve Mia Yapı A.Ş. tarafından inşa edilen Mia Suites Bornova projesi satışta. Peki Mia Suites Bornova projesinde fiyatlar ne kadar? İşte Mia Suites Bornova satılık daire fiyatları...

Coordinat Bornova'da 5 yıl kira garantisi!

DRC Grup tarafından İzmir Bornova Ağaçlıyol’da inşa edilen ve Türkiye’nin tek aidatsız sitesi Coordinat Bornova, 5 yıl kira garantisi sistemiyle yatırımcıların gözdesi haline geldi.

Yücesoy Santrall ne zaman teslim?

Yücesoy Santrall projesi İzmir Bornova'da Yaşar Üniversitesi'ne yakın mesafede inşa ediliyor. Peki Yücesoy Santrall ne zaman teslim?

Yücesoy Metrofis Bornova teslim tarihi!

İzmir Bornova'da hayata geçirilen Metrofis Yücesoy projesi "Ofis alırken de Yücesoy" sloganıyla tanıtılıyor. Peki Yücesoy Metrofis Bornova teslim tarihi ne zaman?

DAP Bornova ev fiyatları ne kadar?

36 ay sonra teslimlerin gerçekleşeceği İzmir DAP Bornova projesi 707 konut ve ticari alanlardan meydana geliyor. Peki DAP Bornova ev fiyatları ne kadar?

Coordinat Bornova'da yaşam 6 ay sonra başlıyor!

DRC Grup imzasıyla hayata geçirilen Coordinat Bornova projesinde yaiam 6 ay sonra başlayacak. Coordinat Bornova’da, 11 aylık sürede satışların yaklaşık yüzde 85’i tamamlandı.

İkon Tower Bornova'da yükseliyor!

Özemeksan İnşaat, Bornova’da İkon Tower projesini inşa ediyor. İkon Tower Bornova projesi 9 katlı blok ile yatay yaşam konseptini öne çıkarıyor.

Coordinat Bornova ne zaman teslim Haberi

Coordinat Bornova ne zaman teslim

DRC Grup'un İzmir Bornova Ağaçlıyol'da yapımını sürdürdüğü; Türkiye'nin ilk ve tek aidatsız, 5 yıllık kira garantili konut projesi Coordinat Bornova'da dairelerin yarıdan fazlası satıldı. 


DRC Grup ortaklarından Onur Durmuş ve Caner Tan; toplam 500 konutun bulunduğu projede kaba inşaatın Mart 2017'de dairelerin Mart 2018'de teslim edileceğinin bilgisini verdi. 


Konutların eşyalı olduğunu anlatan Durmuş ve Tan, projenin sahip olduğu sosyal donatılara da dikkat çekti. 



http://www.coordinat.xyz/



Posta...