26 / 04 / 2024

Çoraklar Mahallesi düzenleme

Çoraklar Mahallesi düzenleme

Aliağa Belediyesi Fen İşleri, Temizlik İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı toplam çözüm ekipleri, ilçe genelinde yürütülen çevre düzenleme, yenileme ve güzelleştirme çalışmalarına devam ediyor.

Beykoz Çavuşbaşı'nda Meydan Düzenleme Projesi inşaatı başladı! 

Beykoz Çavuşbaşı’nda düzenli yeşil alanları, çocuk oyun parkı, spor alanları, yürüyüş ve bisiklet yollarıyla sosyal hayatın merkezi haline gelecek Çiftlik Mahallesi Meydan Düzenleme Projesi inşaatı başlatıldı...  

Kartal Kordonboyu Kavşak Düzenleme Projesi imar planı askıda!

İstanbul Kartal İlçesi, Kordonboyu Mahallesi, 9051 ada, 1 parsel Önü Kavşak Düzenleme Projesine ilişkin imar planı askıya çıktı...

Gebze'de üst yapı düzenleme çalışmaları başladı!

Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, fen işleri tarafından Gaziler Mahallesi Şehit Fahri Kır Caddesi üzerinde başlatılan ve trafik akışını rahatlatacak üst yapı düzenleme çalışmalarını yerinde denetledi

Antalya Çamyuva'da sahil düzenleme çalışmaları başladı!

Antalya'nın Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Çamyuva Mahallesi'ndeki sahil düzenleme çalışmalarını başlattı.

Şanlıurfa Haliliye'de park düzenleme çalışmaları kısa sürede tamamlanacak!

Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, İmam Bakır Mahallesi'ndeki park düzenleme, yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Demirkol, park düzenleme ve yol yapım çalışmalarının kısa sürede tamamlanacağını ifade etti.

Halkalı meydan düzenleme imar planı askıdan iniyor!

İstanbul Küçükçekmece İlçesi, Merkez Mahallesi, Halkalı Meydan ve Civarı Hemzemin Geometrik Düzenleme Projesine ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı yarın askıdan iniyor...

Antalya Muratpaşa'da Bina Cephe Düzenleme 2. Etap ihalesi yapıldı!

Muratpaşa Belediyesi’nce başlatılan Mevlana Caddesi Bina Cephe Düzenleme 2. etap çalışma ihale yapıldı. Çalışmalar kapsamında, 40 binanın, 58 bin metrekarelik cephesi, Akdeniz renkleri ile boyanacak.

Mersin'de çevre düzenleme çalışmaları başladı!

Mersin Mut'ta Cumhuriyet Meydanı ve tarihi Laal Paşa Camisi çevresinde düzenleme çalışmaları başlatıldı. Geçtiğimiz günlerde Mersin Üniversitesi tarafından hazırlanan projenin Mersin Valiliği tarafından kabul edilmesinin ardından çalışmalar başladı.

Kiracı aleyhine düzenleme yasağı nedir?

Kiracı, aksine sözleşme ve yerel âdet olmadıkça, kira bedelini ve gerekiyorsa yan giderleri, her ayın sonunda ve en geç kira süresinin bitiminde ödemekle yükümlü oluyor. Peki, kiracı aleyhine düzenleme yasağı nedir?

TOKİ Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu hizmet binası inşaat ihalesi bugün!

TOKİ Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu hizmet binası inşaatı işi yapım işi ihalesi 2. oturumu 10 Ağustos 2015 tarihinde saat 15.00'de gerçekleşecek.

İznik Sahili Düzenleme projesi onaylandı!

İznik Sahili Düzenleme Projesi kapsamında Büyükşehir Belediyesi tarafından proje ihalesi tamamlanan ve Anıtlar Yüksek Kurulu tarafından onaylanan projenin önümüzdeki aylarda yapım ihalesinin de gerçekleştirileceği bildirildi.

Akşehir’de cadde düzenleme çalışmaları sürüyor!

Konya Büyükşehir Belediyesi, Yeni Büyükşehir Yasası ile ilçelerde başlattığı yatırımlar kapsamında Akşehir’de ana cadde düzenleme çalışmasını sürdürüyor.

Denizli'de kavşak düzenleme çalışmaları sürüyor!

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin şehir trafiğinin yoğun olduğu bölgelerde başlattığı kavşak düzenleme ve yenileme çalışmaları Albayrak Meydanı ile Vatan Caddesi ve Şehit Er Salih Bitiktaş Caddesi kesişimindeki kavşakta sürüyor.

Çoraklar Mahallesi düzenleme Haberi

Çoraklar Mahallesi düzenleme

Aliağa Belediyesi Fen İşleri, Temizlik İşleri ve Park Bahçeler Müdürlüğü'ne bağlı toplam çözüm ekipleri, Çoraklar Mahallesi'nin eksikleri için bir çalışma başlattı. 15 günde tamamlanması düşünülen hizmetler kapsamında, 10 bin metre kare taş döşenmesi, 5 kilometre sathi kaplama yapılması, eksik görülen noktalara ilave aydınlatma direkleri dikilmesi, derelerin ıslah edilmesi gibi bazı çalışmaları yapılacağı bildirildi. 

Aliağa Belediyesi'ne bulundukları taleplerinin dikkate alınmasından dolayı memnuniyetlerini dile getirerek Başkan Serkan Acar'a teşekkür eden vatandaşlar ise, Aliağa Belediyesi'nin eşit hizmet anlayışı sayesinde Çoraklar'ın artık çorak kalmayacağını ifade...