16 / 04 / 2024

Cordella Tuzla kayıhan yapı

Cordella Tuzla kayıhan yapı

5 blok şeklinde yükselen proje İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da inşa ediliyor. Kayıhan Yapı Cordella Tuzla satılık daire tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi.

Cordella Tuzla Evleri adres bilgileri!

Daire tiplerinin 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildiği proje Kayıhan Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. Cordella Tuzla Evleri adres bilgileri kapsamında İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da inşa ediliyor.

Cordella Tuzla adres bilgileri!

Daire tiplerinin 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı proje Kayıhan Yapı imzasıyla hayata geçiriliyor. Cordella Tuzla adres bilgileri kapsamında proje İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da inşa ediliyor.

Kayıhan Yapı'nın Cordella Tuzla projesi yatay mimarmiyle yükseliyor!

Kayıhan Yapı'nın İstanbul Tuzla'da inşa ettiği Cordella Tuzla projesi tanıtım fiyatlarıyla satışa sunuldu. Projenin yüzde 35'i sahiplerini bulurken, kasım sonuna kadar geçerli olacak fiyatlar 180 bin lira ile 420 bin lira arasında değişiyor..

Cordella Tuzla'da 180 bin TL'ye! Satışa sunuldu!

Tuzla’nın en lüks konut projeleri arasında yerini alan Cordella Tuzla avantajlı fiyatlarla satışa sunuldu. Lansman fiyatlarının kısa süre geçerli olacağı Cordella Tuzla, şimdiden bölgenin en dikkat çeken projesi olarak konumlandı...

CHP Milletvekili Kayıhan Pala: Şehir hastaneleri neden satılıyor?

Şehir hastaneleri gündemden düşmezken CHP'li Kayıhan Pala konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada "Kamu-özel ortaklığı yöntemiyle işletilen hastanelerin kamuya ait devlet hastanesi olmadığını, şehir hastanelerinden birinin satışının açıklanması gözler önüne serdi" dedi.

Han İmar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Han İmar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aynur Çelik, Selim Çelik ve Yavuz Şahin ortaklığında kuruldu.

Kayısan Yol İnşaat Makine Taahhüt Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kayısan Yol İnşaat Makine Taahhüt Taşımacılık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Tuzla'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Cengiz Öcalan, Ömer Faruk Kayıhan ve Özgür Kapucu ortaklığında kuruldu.

Gümüş tuzla buz oldu! Gümüş üzerindeki baskı gümüş fiyatlarını yerle bir etti! Gümüş fiyatlarında son durum

Gümüş fiyatları üzerindeki baskı devam ediyor. Gümüş fiyatlarındaki kayıp yüzde 3 oldu. Gümüş resmen tuzla buz oldu. İşte gümüş fiyatlarında son durum...

Talha Yapı İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Talha Yapı İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Kayıhan Balaban tarafından kuruldu.

Fatih'te 20.4 milyon TL'ye icradan satılık iş hanı!

İstanbul 10. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul ili, Fatih ilçesi, Mimarhayrettin Mahallesi 1166 ada, 19 parselde kayıtlı, 193,90 metrekarelik üç normal katlı kargir iş hanını 20 milyon 417 bin 745 TL'ye icradan satıyor...

M Gökay Metal Ürünleri Çelik Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M Gökay Metal Ürünleri Çelik Yapı  Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Tuzla'da 250 bin TL sermaye bedeli ile Ayşe Gök tarafından kuruldu.

Fleetcab Taşımacılık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Fleetcab Taşımacılık Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Fatih Tanta ve Metin Kayıhan Magriso ortaklığında kuruldu. 

Cordella Kartal Konutları ödeme şekli!

Cordella Kartal Evleri projesi Kayıhan Yapı tarafından İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da inşa ediliyor. Projede 60 ay boyunca sıfır faizle ödeme yapılabiliyor...

Kayıhan Yapı Cordella Kartal ödemeleri!

Kayıhan Yapı Cordella Kartal ödemeleri kapsamında 60 ay sıfır faiz avantajı sunuluyor. Cordella Kartal Evleri üç blok olarak Kayıhan Yapı tarafından hayata geçirildi....

Cordella Kartal ödeme seçenekleri!

Kayıhan Yapı tarafından hayata geçirilen Cordella Kartal projesi 215 konut ve 3 ticari alandan meydana geliyor. İşte Cordella Kartal ödeme seçenekleri...

Kayıhan Yapı'ya FETÖ operasyonu!

Kayıhan Yapı Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi sahiplerine FETÖ operasyonu düzenlendi. Yürütülen soruşturma kapsamında 4 kişi gözaltına alındı.

Abdülhamid Osmanoğlu: Avrasya tüneli dedemin adı olsun!

II. Abdülhamid Han'ın torunu Abdülhamid Kayıhan Osmanoğlu, "Avrasya Tüneli'nin ve havalimanının adının II. Abdülhamid Han olması gönlümden geçiyor" dedi.

Cordella Tuzla kayıhan yapı Haberi

Cordella Tuzla kayıhan yapı

Ortak kullanım alanları arasında Cordella Tuzla projesinde 400 metrekare açık yüzme havuzu, yürüyüş alanları, kreş, spor alanları, bahçe alanları yer alıyor. 


Cordella Tuzla projesinde 1+1 dairelerin alanları 77-110 metrekare, 2+1 dairelerin alanları 96-203 metrekare, 3+1 dairelerin alanları 136-231 metrekare şeklinde tasarlandı. 


Kayıhan Yapı imzasıyla hayata geçirilen projede daire seçenekleri 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi.


Daire teslimlerinin bu ay içerisinde gerçeklşemesi öngörülen proje 5 blok şeklinde yükseliyor. Proje İstanbul Anadolu Yakası Tuzla'da inşa ediliyor.


Kayıhan Yapı Cordella Tuzla satılık daireler için ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşinat ödendiğinde, kalan kısım banka kredisiyle taksitlendirilme sağlanıyor.


Adres: Yayla  Mahallesi Cengiz Topel Cad. No:111 Tuzla-İstanbul


Cordella Tuzla iletişim

Telefon numarası: 444 21 85

Web sitesi: www.cordella.com.tr 

Tülay...