29 / 03 / 2024

Corinne Hotel yılbaşı konaklama paketi

Corinne Hotel yılbaşı konaklama paketi

Corinne Hotel, Türk sinemasına ev sahipliği yapmış 100 yıllık tarihi binasının büyülü ortamında 2013’ün son gününü unutulmaz kılmak isteyenler için çok özel seçenekler sunuyor...

İstanbul 216'da yılbaşı öncesi avantajlı fiyatlar!

Baysaş İnşaat tarafından Fikirtepe’de 2 etap halinde inşa edilen İstanbul 216 Konutları’nda yılbaşı öncesi avantajlı fiyatlarla konut sahibi olmak için son fırsatlar… Gün geçtikçe gelişen ve prim yapan projede konut fiyatlarının güncellenmesine sayılı günler kaldı…

Yunuseli BGC Konutları'nda anahtarlar yılbaşında teslim edilecek!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, Bursa'da yapımı devam eden projelerin şantiyelerini gezerek, "Yunuseli BGC Konutları projesi, bitiş noktasına geldi. İnşallah yılbaşına kadar teslim edeceğiz." dedi.

Ritim İstanbul'da en prestijli yılbaşı fırsatı!

"Ritim İstanbul'da en prestijli yılbaşı fırsatı" sloganıyla tanıtılan Ritim İstanbul Ofisleri hemen teslim ediliyor. Proje 32 bin metrekarelik arsa üzerinde hayata geçiriliyor.

Yılbaşı konut kampanyaları 2016!

2016’ya yeni bir yuva ile girme fırsatı sunan firmalar kampanyalarda birbiriyle yarışıyor, işte indirim, 0 faiz ve vade imkanlarının yer aldığı yılbaşı konut kampanyaları 2016...

Teknik Yapı Metropark'ta yılbaşı fırsatları!

Teknik Yapı Metropark'ta yılbaşı fırsatları kapsamında yüzde 1 peşinat ve 0 vade farkıyla daire sahibi olunabiliyor. Teslimlerin 2016 yılı içerisinde gerçekleşeceği proje 1.412 adet daireden oluşuyor.

Bodrum'da yılbaşı pazarı açıldı!

Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Bodrum Şubesi tarafından 19’uncusu gerçekleştirilen yılbaşı pazarı açıldı. OASİS Alışveriş Merkezi otoparkında kurulan yılbaşı pazarında birbirinden değerli hediyelik ürünler stantlarda yerini aldı.

Esta Yemek Takımı ile yılbaşı sofralarınıza estetik katın!

Esta Yemek Takımı’nın yeşilin huzur veren tonuyla renklendirdiği, davetkar sofralar, yılbaşı gecesini unutulmaz kılmak isteyenleri bekliyor.Esta Koleksiyonu ile zarafet ve şıklık, uzun saatler süren yılbaşı sofralarında, gece boyu sizlere eşlik ediyor.

Dyo’dan yılbaşına özel Emoji DYO kampanyası!

Dyo’nun yılbaşına özel hazırladığı “Emoji DYO” uygulamasına katılanlar yeni yıldan beklentilerini ve dileklerini 3 emoji seçerek anlatacak. Kampanya 01 Ocak 2016 tarihine kadar sürecek.

DKY Kartal'da yılbaşı fırsatının bir tık fazlası!

"DKY Kartal'da yılbaşı fırsatının bir tık fazlası" sloganıyla tanıtılan projede 331 adet konut ve ticari birimler bulunuyor. Proje 22 bin metrekarelik arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Balance Güneşli yılbaşı partisi 23 Aralık'ta!

Balance Güneşli yılbaşı partisi düzenliyor. 23 Aralık Çarşamba günü Balance Güneşli satış ofisinde gerçekleşecek yılbaşı partisi 16:00-19:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek.

Bernardo'dan yılbaşı sofra tasarımı püf noktaları!

Sofra Tasarım Uzmanı Bernardo, yılbaşında da davetlere ev sahipliği yapacak olanlara kolaylıkla uygulayabilecekleri, sofra tasarımının püf noktalarını açıklıyor.

Porio Venezia, yılbaşı gecesinde ışıltılı sofraya davet ediyor!

Koleksiyonlarıyla fark yaratan Porio, Venezia ile özel geceler için doğru bir tercih olduğunu gözler önüne seriyor. Porio, yeni serisi Venezia ile unutulmaz yılbaşı sofraları için doğru bir tercih olarak dikkat çekiyor.

Odeabank yılbaşına kadar konut kredisi faizini 1,15'e indirdi!

Bankalar, yılbaşına yönelik düzenledikleri kredi kampanyalarında, yüzde 1,15 ile 1,30 arasında değişen faiz oranları ve 48 aya varan vadeli kredi seçenekleri sunuyor.

Corinne Hotel yılbaşı konaklama paketi Haberi

Corinne Hotel yılbaşı konaklama paketi

Corinne Hotel, Türk sinemasına ev sahipliği yapmış 100 yıllık tarihi binasının büyülü ortamında 2013’ün son gününü unutulmaz kılmak isteyenler için çok özel seçenekler sunuyor.


Başaşçı Stathis Dapiapis ve ekibi tarafından hazırlanan yılbaşı menüsü 6 çeşit geleneksel meze, kırmızı mercimek çorbası, patates graten, kuşkonmaz bruschetta, parmesanlı sosis köftesi, fıstıklı hindi dolması ve frambuazlı brownieden oluşuyor. Bu çok özel menünün tadını sevdiklerinizle birlikte Corinne Brasserie’de çıkarırken, 2014’e DJ’in hareketli ritimleri eşliğinde gireceksiniz.

Yılbaşı yemeği limitsiz yerli içki ve KDV dahil kişi başı 220 TL.


Yılbaşı Konaklama Paketi

Corinne Hotel, yeni yılı İstanbul’un tarihi semti Çukurcuma’da karşılamak isteyenler için çok özel bir konaklama paketi hazırladı. Konaklama paketinde 31 Aralık tarihinde deluxe odada çift kişilik konaklama, Corinne Brasserie’de 2 kişilik yılbaşı yemeği, odada hoşgeldiniz içeceği ve 2...