26 / 04 / 2024

çorlu suyu karşısı

çorlu suyu karşısı

Çorlu'da satışa çıkarılan 1649 metrekare gayrimenkulün bedeli 2 milyon 233 bin lira olarak belirlendi...

Big Mac endeksine göre TL'nin dolar karşısında değeri ne kadar olmalı?

The Economist dergisi tarafından yayımlanan ve ismini de ünlü hamburger Big Mac’ten alan Big Mac endeksine göre 2024 yılının Ocak ayında Türk Lirası'nın dolar karşısındaki değeri olması gerekenden yüzde 14,83 daha az...

Donald Trump’ın oğlu Donald Trump Jr, emlak dolandırıcılığı nedeniyle ikinci kez hakim karşısında!

Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın büyük oğlu Donald Trump Jr, emlak dolandırıcılığı suçlamasına yönelik süren davanın duruşmasında ikinci defa hakim karşısına çıktı. Trump Jr, savunma tarafının ilk tanığı olarak ifade verdi. Trump Jr, verdiği ifadede suçlamaları reddetti.

Dolarda şok gelişme! O para birimi dolar karşısında 16 yılın ardından en düşük seviyesinde!

Çin’in iç piyasasında kullanılan Yuan ülke ekonomisinin görünümüne  yönelik endişelerin etkisi ile ABD doları karşısında son 16 yılın en düşük seviyesini gördü.  

Ölen birinin çocukları ve karısı varsa kendi kardeşine miras düşer mi?

Çocukları ve karısı olan bir kişi vefat ettiğinde mirasları, belirli kişiler arasında paylaştırılır. Bu noktada, ölen kişinin kardeşlerine kalıp kalmama durumu merak ediliyor. Peki ölen kişinin mirası çocukları ve karısı olsa da kardeşlerine düşer mi? İşte bu miras konusunun ayrıntıları...

Son 4 yılda TL, Sterlin karşısında 4 kattan fazla eridi! İngilizler, akın akın Türkiye’ye geliyor!

Türk Lirası, Sterlin karşısında 4 kattan daha fazla değer kaybına uğrayınca, Türkiye İngiliz tatilcilerin gözde tatil yerlerinden biri oldu. 2019 yılına kıyasla tatil için Türkiye’yi tercih eden İngilizlerin sayısının arttığı belirtiliyor.

Rus rublesi dolar karşısında 16 ay sonra ilk kez 95 seviyesini aştı!

Rus rublesi dolar karşısında yaklaşık yüzde 0,11 değer kaybederek, Mart 2022’den bu yana ilk kez 95 seviyesinin üzerine çıktı.

Dolara müdahale geliyor! Japon yeni dolar karşısında resmen çakıldı!

Japon yeninin Amerikan doları karşısında 145 seviyesine kadar gerilemesinden sonra Japonya hükümeti ve BOJ'un müdahalede bulunması bekleniyor.

Katar Emiri'nden karısına büyük jest!  Yeniköy'deki Şehzade Burhanettin Efendi Yalısı baştan aşağı yenileniyor!

Türkiye’nin en pahalı yalısı, Şehzade Burhanettin Efendi Yalısı'nı 100 milyon Euro'ya satın alan Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed el-Sani ikinci karısı Sheikha Anoud bint Mana al-Hajri için baştan aşağı yeniliyor.

Kiracısının kapısını baltayla kıran ev sahibi hakim karşısına çıktı!

Bayrampaşa'da kiracısının kapısını baltayla kırdığı gerekçesiyle hakkında "silahla konut dokunulmazlığını ihlal" suçundan 4 seneye kadar hapis istemiyle dava açılan 93 yaşındaki Naim Akgün hakim karşısına çıktı.

Marketlerde fahiş fiyatlara karşı yüzde 10'luk 'kar sınırı' önerisi!

Fahiş fiyat ve stokçuluğa karşı perakende şirketleri ile işletmelere uygulanan para cezaları çözüm getirmeyince, farklı tedbirler günde yer almaya başladı. Marketlerde fahiş fiyatlara karşı yüzde 10'luk 'kar sınırı' önerisi dikkat çekti...

Yuan güçlü dolar karşısında 4 yılın en düşük seviyesine geriledi

Çin Merkez Bankası`nın bu sabah yuanın günlük hareket bandı için orta noktayı belirlemedikten sonra Çin yuanı, ABD doları karşısında 4 yılın en düşük seviyesine geriledi.

Dolar karşısında eridi bitti kül oldu ve yandı! Orada paranız varsa sakın bırakmayın, kafanızı taşlara vurursunuz

Türkiye'de dolar değer kazanmasının ardından bazı vatandaşlar başka para birimlerine yatırım yapmaya başladı. Fakat bir para biriminden gelen haber adeta herkesi buz kestirdi. İşte dolar karşısında tarihi değer kaybı yaşayan para birimi hakkındaki detaylar...

Piyasalar sallanıyor dolar karşısında 14 yılın dibini gördü

Onshore yuan Çin'de yeni korona karantinaların yaşanmasının endişelere neden olması ve de yetkililerinden gelen faizlerin artacağına dair açıklamaların ardından doları güçlendirmesi ile dolar karşısında 14 yılın en düşük seviyesini gördü.

çorlu suyu karşısı Haberi

çorlu suyu karşısı


Tekirdağ'ın Çorlu ilçesinde icradan satışa sunulan 1649 metrekarelik gayrimenkulün bedeli 2 milyon 233 bin lira olarak belirlendi. Açık artırma usulü gerçekleştirilecek ihalenin 1. oturumu  01 Temmuz 2013 tarihinde yapılacak.




Detaylar için