29 / 03 / 2024

Cornerlife Güneşli babalar gününe özel kampanya

Cornerlife Güneşli babalar gününe özel kampanya

Basın Ekspres Yolu’nun simgesi haline gelen Cornerlife Güneşli, Babalar Günü’ne özel anlamlı bir kampanyaya hazırladı. Kampanya kapsamında 14 - 15 Haziran tarihleri arasında Cornerlife Güneşli’den konut alacaklar KDV’den muaf tutuluyor...

Corner Life Güneşli'de daireler 237 bin 250 TL'ye!

Beyaz ve Keleş İnşaat, modern mimarinin rahat ve kullanışlı çizgilerini Cornerlife Güneşli ile keyife dönüştürüyor. Daire tiplerinin 1+0 'dan 3+1' e kadar farklılık gösterdiği proje 2 blok halinde yükseliyor.

Cornerlife Güneşli adres bilgileri!

İstanbul Avrupa Yakası Bağcılar Güneşli'de konumlanan Cornerlife Güneşli projesinde A ve B blok olmak üzere iki kuleden oluşuyor. Cornerlife Güneşli adres bilgileri haberimizin içeriğinde yer alıyor...

Cornerlife Güneşli fiyat bilgileri!

Keleş İnşaat & Beyaz İnşaat tarafından inşa edilen Cornerlife Güneşli projesi A ve B blok olarak yükseliyor. Projede 1+0 daireler 227 bin 500 TL'den başlıyor. Cornerlife Güneşli fiyat bilgileri haberimizin içerisinde yer alıyor.

Güneşli Cornerlife konut satış fiyatları!

Keleş İnşaat ve Beyaz İnşaat imzası ile hayata geçirilen Cornerlife projesi İstanbul Güneşli'de yükseliyor. 2 blok halinde yükselen Güneşli Cornerlife konut satış fiyatları haberimizin içinde yer alıyor.

Cornerlife Güneşli'de 30 ay 0 faiz!

Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alan projede dairelerin yüzde 80'i satılmış durumda. A ve B blok şeklinde yükselen Cornerlife Güneşli'de 30 ay 0 faiz imkanı bulunuyor.

Cornerlife Güneşli'de fiyatlar 287 bin 500 TL'den başlıyor!

Cornerlife Güneşli'de fiyatlar 287 bin 500 TL'den başlıyor. Keleş İnşaat ve Beyaz İnşaat tarafından hayata geçirilen proje İstanbul Avrupa Yakası Güneşli'de Basın Ekspres Yolu üzerinde yer alıyor.

Cornerlife Güneşli'de yüzde 12 indirim imkanı!

Cornerlife Güneşli projesi Babalar Günü 'ne özel bir kampanyaya hazırladı. Kampanya kapsamında 14 -15 Haziran tarihleri arasında Comerlife Güneşli 'den konut alacaklar KDV'den muaf tutuluyor.

Cornerlife Güneşli’de Babalar Günü’ne özel KDV kampanyası!

Basın Ekspres Yolu’nun simgesi haline gelen Cornerlife Güneşli, Babalar Günü’ne özel anlamlı bir kampanyaya hazırladı. Kampanya kapsamında 14 - 15 Haziran tarihleri arasında Cornerlife Güneşli’den konut alacaklar KDV’den muaf tutuluyor...

Cornerlife Güneşli'de 24 ay sıfır faiz fırsatı!

Cornerlife Güneşli'de '0' faiz seçeneğinin yer aldığı kampanya kapsamında peşin alımlarda yüzde 12 indirim uygulanıyor. Yüzde 50'si peşin 24 ay yüzde 0 faizli ödemelere de yüzde 7 indirim uygulanıyor...

Cornerlife Güneşli 6 ay sonra teslim! Yüzde 1 KDV!

Keleş İnşaat ve Beyaz inşaatın projesi Cornerlife Güneşli de 6 ay sonra hayat başlıyor. Proje, istanbul Basın Ekspres Yolunda, E-5 ve E-6'ya 5'er dakikalık mesafede yer alıyor.

Cornerlife Güneşli'de peşin alımlarda yüzde 12 indirim!

Cornerlife Güneşli, 0,45'ten başlayan faiz oranları, peşin alımlara yüzde 12 indirimin yanı sıra 0,85'lik faiz oranı ile 120 aya kadar uzanan vade seçenekleri sunuluyor...

Güneşli Corner Life'ta daire fiyatları 209 bin 900 TL'den başlıyor!

Cornerlife Güneşli, 0,45'ten başlayan faiz oranları, peşin alımlara yüzde 12 indirimin yanı sıra 0,85'lik faiz oranı ile 120 aya kadar uzanan vade seçenekleri sunuluyor.

Cornerlife Güneşli'de 1+1 daireler 209 bin TL'den başlıyor!

Cornerlife Güneşli'nin daire tipleri 1 oda, 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.Cornerlife Güneşli'de 195 bin TL'den satışa sunulan daireler tükendi.

Cornerlife Güneşli babalar gününe özel kampanya Haberi

Cornerlife Güneşli babalar gününe özel kampanya

Basın Ekspres Yolu’nun simgesi haline gelen Cornerlife Güneşli, Babalar Günü’ne özel anlamlı bir kampanyaya hazırladı. Kampanya kapsamında 14 - 15 Haziran tarihleri arasında Cornerlife Güneşli’den konut alacaklar KDV’den muaf tutuluyor. Düzenlenen kampanyanın yanı sıra proje, 0,45’ten başlayan faiz oranları, peşin alımlara yüzde 12 indirimin yanı sıra 0,85’lik faiz oranı ile 120 aya kadar uzanan vade seçenekleriyle de dikkat çeken proje yatırımcıları, Basın Ekspres Yolu’nda karlı bir kazanca davet ediyor. 


İstanbul’un hızla gelişen bölgelerinden biri olan Basın Ekspres Yolu üzerinde Keleş İnşaat ve Beyaz İnşaat ortak girişimiyle inşasına tüm hızıyla devam edilen Cornerlife Güneşli, sunduğu sosyal olanaklarıyla konforlu bir yaşam vaad ediyor. Babalar Günü’ne özel bir kampanya düzenleyen Cornerlife Güneşli, Babalar Günü’nde konut sahibi olmak isteyenlerden konutun KDV’sini almıyor. 14-15 Haziran...